eşim bana kötü söz söyledi..

canım 10 yıldır ne tepkiler vermedimki ama olmuyo işte koca adamı değiştiremiyosun
Valla tam tepki verememişsin.Küfür nedir ya.İlk küfründe bırakıp gitseydin,aylarca konuşmasaydın,yatağına girmeseydin......Küfret sonra barış.Kabul edilir birşey değil bu.10 yıldır yaşıyor muşsun bunu ama başlığın sanki ilk defa karşılaşmış gibisin.Yerinde yatmıyorsa olay çok basit ne üstünü örterim ne uyandırırım,küfreden adamı yatağıma sokmam.Çarpar kapıyı çeker giderim.

ne kadar tuhaf geliyo dimi bu yazılanlar kadınlık yapmak işi düşmek falan. ..

yahu belki ben kocamı uyandırmak istediğim sıra sevişmek istiyorum, ille onun keyfimi olacak o gelip talep edecek bende talebe karşılık vericem hani duygu hani cinsel çekim

yahu belki ben kocamı uyandırmak istediğim sıra sevişmek istiyorum, ille onun keyfimi olacak o gelip talep edecek bende talebe karşılık vericem hani duygu hani cinsel çekim
valla zaten kusura bakmasın işi düştükçe gelecekse yanıma bundan sonra oda yok

10 yıldır böyle olan adamı asla değiştiremezsiniz. Israr etmeniz üzülmenizden başka bir işe yaramaz.
Ya sizde yanına kıvrılıp yaracaksınız ya da gidip yatağınızda yatacaksınız, hiç sesiniz çıkmayacak.
Üstünüde bir sure örtmeyin. Uyuya kalmışım bende dersiniz birşey derseki mecbur değilsiniz zaten. 10 yıldır orada uyuya kalacağını bilen adam üstüne birşey alarak uzanır.

Bana kalsa öyle tek uyumak daha rahat. Gece hayatı demişsiniz. Bunu oda biraz düşünsün.

Hep diyorum ya;
hayat kısa, kuşlar uçuyor...

açıkçası ben evli bir adamın evlendiği günden beri ayrı yatmak istemesini haklı bulmak istemiyorum hani karısı hamile olur horlar yatak rahat değildir vs bunların hepsinin çözümü var, ben klasik bi kadınım heralde aynı yatakta olmak birlikte uyumak önemli bence, biz eşimle 11de yatsak 1 saat yatakta lak lak ederiz bide, yatak sohbetinden de birlikte uyumaktan da vazgeçemem

Ne hali varsa görsün bence bu ne ya hem s.. etsin hem gel sen üzül niye orada yatıyor diye. :KK57:
Kesinlikle bir daha söyleme ve üstüne gitme ilgisiz davran aklı başına gelsin biraz.

açıkçası ben evli bir adamın evlendiği günden beri ayrı yatmak istemesini haklı bulmak istemiyorum hani karısı hamile olur horlar yatak rahat değildir vs bunların hepsinin çözümü var, ben klasik bi kadınım heralde aynı yatakta olmak birlikte uyumak önemli bence, biz eşimle 11de yatsak 1 saat yatakta lak lak ederiz bide, yatak sohbetinden de birlikte uyumaktan da vazgeçemem
aslında ayrı yatmak istediğinden değil tv izlerken uyuyup kalıyo birdahada kaldırmak mümkün olmuyor.

benim eşimde uyur bazen koltukta bende yataga giderken kaldırırım onu kalkmamak için direnir ama ne yapar eder kaldırırım asla bi küfrünü duymadım bencede bu konuda tepkinizi koyun konusmayın sizden özür dileyene kadar

benim eşimde uyur bazen koltukta bende yataga giderken kaldırırım onu kalkmamak için direnir ama ne yapar eder kaldırırım asla bi küfrünü duymadım bencede bu konuda tepkinizi koyun konusmayın sizden özür dileyene kadar
çok kez yaptı bunu sabah olunca bende tavırlı davranıyorum konuşmuyorum neden konuşmuyosun diyo akşam bana kötü konuştun diyorum hatırlamıyorum diyo artık gerçektende hatırlamıyomu yoksa saf ayağınamı yatıyo bilmiyorum

X