Canım çok uzgunum ayrılman senın için ıyı olacak vakıt kaybı çünkü bu erkek senın için , dıger yorumlar arasında bır erkek buyuk ıhtımal şöyle dıyor; sen ıstesen cınsellık ve kocan hiç istemese sen kotu hıssetmezmısın dıyor.. Bu boyle degıl, maalesef erkekler her zaman ıster, kadının anatomisine gore kadın ıstesın cıns. erkek genelde zaten ıster, yapısal olaral boyle bısey zaten mumkun degıl cnm. Erkeklerın evlenmelerındekı ve annelerının bunları evlenmelerını ıstemelerının en onemlı nedenı kısır aile olmadıklarını kanıtlayacak , kullanabılecek bır damızlık bulmaya calışmaktır, duzenlı cınsel hayat ıcın kullanacakları bır saf ararlar, cocuk olursa ona bıle dogru duzgun en az annesı kadar ılgılecek bır baba çok çok nadirdir, o gercekten seven adam, okyanusta bır inci.O bazen bazı kadınlara denk gelebılır, işte kadının cınsellık dusunmesı özlemesi bedenen Çok sık olmayan bırseydır, bu durumda erkegın her daım hazır oluşu ; erkegın kadına gore hareket etmesını gerektırecektır, çok ozur dılıyorum 8 , 9 erkekle (ölçüm arkadaslarım) işim geregı 7 yıl beraber calıştım, erkeklerın her yaşından (20 sınden 50 sine) calışıncaiç içe öğrendım erkeklerı , ve gercekten artık kıtabını yazarım erkeklerın.. Sana o okyanustakı inci denk gelmedı( hiçbirimize henuz) onu ara, ayrıl ve onu ara.. lutfen.. Özür dılerım o canını sıkmaya devam edecek, tek amacı duzenlı Cınsel ilişki….. yuzde 99 boyledırler ;(