Eşim bana inanmıyor..

bence adamın yani elemanın aşık falan olduğu yok, tutarmı diye bakmış o kadar

ne askı yaa tabıkıde ask mesk bısey yok ,ortada bole evlı olupda esınden ılgı goremeyen kadınları kandırmaya calısan bırsuru adam fınk atıyor .

Ne kadardır evli olduğunuzu bilmiyorum ama eminim eşinizin yapısını biliyorsunuzdur. Kriz yaratacak durumlarda sinirli mi, kırar döker mi vb...Daha önceki mesajlarınızda bahsettiğiniz gibi 2 ay boyunca sadece karısına dönmesi için ikna etmeye çabaladığınız kişiyi kocanıza söylememe sebebiniz de ondan çekinmeniz anladığım kadarıyla. Utanırdım, nasıl söylerdim, kendim halletmeye çalıştım dediniz çünkü. Şimdi olaylar bu raddeye geldiğinde, eşiniz aslında çoğu erkekten daha farklı davranmış. Evliliğinizi sürdürmek için çaba gösteriyor, aklındaki şüphelere rağmen. Demek ki aslında zamanında sizi rahatsız eden kişiyi eşinize uygun bir şekilde anlatsaydınız, eminim bugün bu sıkıntıları yaşamıyor olurdunuz. Sizi rahatsız eden birinin varlığı durumunda eğer ki eşiniz sinirli ve anlayışsız olsaydı, şu an zaten aynı çatı altında yaşamıyor olurdunuz diye düşünüyorum.

Çözüme gelince; bir çok arkadaşın yazdığı gibi, bir an evvel yeni bir iş bulup, o işyerinden ayrılmanız. Böylece eşinizin kafasındaki soru işaretlerini bir nebze olsun azaltmış olursunuz. Madem gerçekten anlayışlı bir eşiniz var, bundan sonra oluşabilecek tatsız durumları da kendiniz çözmek yerine, onunla paylaşmaktan çekinmeyin bence...

Son düzenleme:
Eşin sana inanmamakta haklı. Neden mi? Sen de kendine inanmıyorsun da ondan. Arkadaşım sen buraya yazacağına önce kendinle yüzleş. Üzsen de, kırılsan da kızlar çok doğru yazmış.

eşiniz haklı bencede biraz empati yapın derim bende kocama eşinizin size uyguladıklarının aynısını uyguladım bi dönem faturasını takip ettim mesaj sayaçlarını hepsini sizden başka bi hata görmezse zamanla güven geri geliyo kendimden biliyom ama bundan sonra bi zaman onun isteklerine boyun eğseniz ilişkiniz için iyi olur bence

Olayları bir de tersinden düşünün. Eşiniz facebookta bir bayanla yazışıyor ve siz de yazılanları görüyorsunuz. (gerçi böyle düşünmen gerektini başka arkadaşlar da söylemiş.) Bunu yaparken kendinize dürüst davranmayı unutmayın. Eşinize nasıl inanırdınız, bu olayı nasıl unuturdunuz bunları da düşünün.
Gerçeklerle ne kadar yüzleşirseniz eşinizi o kadar iyi anlarsınız. Bundan sonraki adımlarınızı da ona göre atarsınız.

Bir ilişkide güven zedelenmişse tamiri gerçekten çok zor olur. Eşinizin tekrar güvenini kazanmalısınız.Ev içi huzur paradan,işten çok daha önemli üstelik bir de çocuğunuz var ve istemeseniz de o çocuk bu sorunlardan etkilenecek.Tek çıkar yolunuz işten ayrılmak çünkü siz orada oldukça eşiniz istemese de şüpheye kapılacaktır. Yapacağınız tek şey belli bir süre evinizde kalıp eşinizle çocuğunuzla ilgilenmek . Lütfen bu öneriyi dikkate alın zira benim gibi düşünen çok arkadaş var.

begenilmek hosunuza gitmis olmaliki cam sakizi gibi uzatmissiniz

sonra esinize yakalanmissiniz,esinize yakalanmasaydiniz acaba bu adami yakanizdan ne kadar zamanda ayiracaktiniz cok merak ettim dogrusu

hos tek hata sizde degil ,esinizdede suc var ilgisizlikten dolayi

ama her ilgisizlikte baska yöne kayarsak yandik...

Karşı taraf size niyetini açık açık söylediği halde, hala birşeyler anlatmaya çalışmakla
büyük hata yapmışsınız. Eşinizin bu durumu kabullenememesi ve daha 1 ay olmuşken
size devamlı bunu hatırlatması normal, bir de eşiniz tarafından bakın olaylara.
Bence de gerekirse işten ayrılmanız en mantıklısı.

Arkadaşların çoğu doğru söylüyor ,hatalısın ve eşin çok zor durumda ...Ben de şurda burda hatalıysın demiycem ki zaten biliyorsun.

Ne yapman gerekdiğini soruyorsan bence,,

Eşinin güvenini kazanman gerek bunun için de acilen o işyerinden ayrılman lazım.O kişiyle de hiç bir şekilde görüşmeyeceksin.Bu zamanda iş bulmak zor ama evliliğini kurtarmak zorundasın.

böyle topluca bi erkeğin tarafını tutmayalı uzun zaman olmuştu sanırım
zaten herkes söylenmesi gerekenleri söylemiş..
artık sen de şu ''sıcak kan''ını eşine karşı da göster de aranızdaki buzları eritmenin yollarını ara derim ben de..

anlamıyorum eşiniz ayrılmanızı istemiş işten..bunca olaydan sonra daha neyi bekliyorsunuz?ne bekliyorsunuz o iş yerinde??eşim namus meselesi yaptı diyorsunuz adam haklı..bir adamla 10/15 dk tel de görüşüyorsunuz eşiniz soruyor "kardeşim" olmadı tutmadı "arkadaşım" diyorsunuz....bir yalanı bi kaç yalanla kapatmaya çalışan yanlış yapmasa da yanlış yapmış algılanır kusura bakmayın...hem 10/15 dk telefonda görüşmek neyin nesi??kusura bakmayın hata sizde eşiniz iyi insanmış başkası olsa daha fevri davranırdı...eşinizle aranız düzelsin istiyorsanız o iş yerinden heme ayrılmalısınız ve "sırf senin için rahat etsin diye " eşinizin içindeki şüphelere su serpmelisiniz...unutmayın şüphe insanı kemirir bi kere şüphe girmeye görsün insanın içine herşeye şüpheyle bakmaya başlar..güven herşeyden önce gelir ..o güveni tekrar aşılamak için elinizden ne geliyorsa onu yapın..

ayıdan post erkekten dost(arkadaş) olmaz
cana yakın olmanada hatalı bence senin başına ne gelmişse bundan gelmiş araya mesafa koyacaktın çünkü senin cana yakınlığın eleman tarafından farklı anlaşılmış o seninde bişeyler hissediğini zannetmese yeşil ışık yaktığınıda düşünmezse cesaret edipte seni arayıp mesaj falanda atamazdı evliliğini kurtarmakta istiyorsan biran önce işten ayrıl insanlarla arana mesafe koymayıda bil.
MÜMKÜNSE BUNADAN SONRA ERKEKLERE CANA YAKIN OLMAYIDA VER

Son düzenleme:
tekrar yazmadan edemiyeceğim bir arkadaş yazmış benden önce "bırak şu sıcak kanı" diye...çok doğru!!bir bayan karşısındaki erkeğe daima ciddi davranmalı ..sıcakkanlı olmak iki cins arasında yanlış anlaşılmaya sebebiyet verebilir...hele de adam az buçuk belli etmişse kendini!! bayanlar arasında ne sululuk varsa yapın ama bir bayan erkekle konuşurken çok dikkat etmeli...ya böyle kendine anlar ya da yılışmaya başlar...ya buna yol vermeyeceksiniz...ya da rahatsız olmayacaksınız ciddiyet bulunmayan konuşmalara yılışanlardan....

kendinize saygınız yok anlıyorum eşinize saygınız yok anlıyorum (anlıyorum dediğim şeyleri her ne kadar anlayamasamda ) 9 yaşında oğlum var demişsiniz peki onadamı saygı duymadınız hiç eğerki gönlünüz olmasaydı çok güzel kökünden çözerdiniz bu olayı ama ... bana hiç bir şekilde samimi gelmediniz eğerki eşiniz duymasaydı olaylar bu noktaya gelmeseydi değil 2 ay 2 sene daha bu şekilde sürerdi bu ilişki hatta daha farklı boyutlarada gelirdi ama ne yapalım sizin suçuınuz yokki bütün suç kanınızda biraz sert oldu farkındayım ama ne kadar kötü olursa olsun hiçbir erkek bunu haketmez helede çocuğunuzun babası ise asla haketmez ...

ivana sertin kocasının dediği gibi masum flörtten zarar gelmez düşüncesindesiniz sizde bence kendinizide haklı görmek istiyosunuz buradaki kadar sert tepkiler beklemiyodunuz herhalde buradakilerin çoğu aldatılma acısı yaşamıştır ve eşimizin bizi aldattığıda sonuçta bi kadın ve siz böyle arkadaş yaklaşımları gayet normal karşılarsanız daha çok tepki alırsınız erkekler de kadınlardan yakınlık gördüklerinde işi başka boyutlara çekmek isterler bu kaçınılmaz ateşle barut misali bence biraz kocanızın huyuna suyuna gidin yoksa bu evlilik çok sürmez ama yok ben erkeklerle yakında konuşurum kimsede bana karışamaz derseniz bilemem eşinizde size aynı şeyi yapabilir bi kız arkadaşı ile aynı sizin konuştuğunuz samimiyette konuşabilir zaten bence siz ne hata yaptığınızı ancak o zaman anlarsınız

ben iş arkadasınızı ve sizi ayın ELEMANI secip hayatınızda basarılar diliyorum.........

mrb sizin yazınızı okudum bence siz duygularınızın esiri olmuşsunuz yani eşinizin 11 de eve gelmesi sizi ihmal etmiş gibi gelmiş, sizde elin herifleriyle konuşmuşsunuz ama şuanda sanırım ilköğretim 3.sınıfa giden bir yavrunuz var onuda bu konuya hem facesiyle hemde duygusal olarak karıştırmıssınız siz nasıl bir annesiniz ki o çocuğun psikolojisini ev huzurunu belki istemeseniz de bozuyorsunuz o yavrunuzun başaralı ve mutlu olmasını istiyorsanız kendiniz için yaşamayı bırakıp biraz eşinizin ve çocuğunuzun şerefini düşünün o adamada gelincede tabii hiç bişey olmamış gibi davranır hatta böbürlenir ' aaaa falancanın karısı kocası olduğu halde benimle konuşuyor vay beee ben ne yakışıklı adamışım (tabi orası tartışılır) ' diye düşünür. Bence derhal o iş yerinden ayrılın yoksa eşinizden ve yuvanızdan ayrılıcaksınız unutmayın insanlar bir dikenli gül peşinde koşarken ayaklarının altındaki papatyaları gözü görmez ezer geçermiş...kendinize gelin ve o iğrenç ortamdan uzaklaşın....

her şey bi yana ben yarın konu sahibinin gelip de işten ayrıldım, hattımı ve face i kapattım demesini umuyorum. ben olsam adamın yerinde, eşim o işten ayrılmasaydı asla tekrar güvenmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…