- 31 Ekim 2014
- 3.782
- 9.370
- 208
Olanı degistiremez haklısınız ama belki bi sekilde gözünüzde kaybettigi degeri tekrar kazanabilir. Ve bi daha hayatınız biyunca size böyle bi sey yasatmaz.Bu saatten sonra neye dikkat etsin ki artik, olan oldu, beni rezil etti, gururumu kirdi ve dedim ya bir omur boyu cikmaz icimden bu artik. Su an esimin gozumde, gonlumde zerre degeri yok. Imkanim olsa idi ilk yapacagim is ailemin yanina gitmek olurdu, hem de uzun bir sure donmemecesine.
Off inanın bilmiyorum cok üzücü bi durum, sizin adınıza cok üzgünüm, yapıcı konusmaya calısıyorum ben de elimden geldigince. Ama su anda sizi de anlıyorum. Gururunuza bakıp paramparca olmus bi vazo görüyosunuz ve "nasıl toplanacak bu toplanmaz ki!" diye düsünüyosunuz.
Amerika da kalacak baska bi yer ayarlamanız mümküm degil mi bi süre ayrı bi yerde kalsanız.
Ve son olarak bu duruma özel söylemiyorum ama hicbi sey icin asla atamam icimden demeyin. Unutmak insan beyni icin mucizevi bi sey. Yasadıgımız her anıyı ilk gün verdigi hisle hatırlasak herhalde hepimiz delirirdik ya da ölürdük.
Ölüm var, aldatılmak var, daha bi ton cok kötü sey var su hayatta. Hepsinin ilk anki acısının hic gecmedigini, hic unutamadıgınızı bi hayal edin. Olmaz, yapmayın siz de. İcinizden tabi ki atacaksınız eninde sonunda. Su anki esiniz hayatınızda olsun olması siz bu kötü anıyı unutacaksınız. Atacaksınız ki huzurlu olacaksınız.