- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
- 248
Bak seni anliyorum zira senin yaptigin fedakarliklari ben de yaptim.Size simdiye kadarki anlayisiniz icin tesekkur ederim, o kadar da size yazdim ama sonunda boyle bir sonuca varmaniza sasirdim. Yazi dilinde yanlis anlasilmalar olabiliyor. Tanisaniz ben ne cicek derdindeyim, ne gezme tozma, ne de baska birsey. Maasimi bile inanin bir defa bile gormedim, cekmedim su gunume kadar, kendi param bile umrumda degil, esimden harclik aliyorum, bir defa bile birsey dememisimdir. Ama karsimda yaptigim fedakarliklari gormezden gelip surekli her firsatta ailesine, cevresine deger ve vakit harcayan bir adam var, oyle an geliyor, oyle laflar isitiyorum ki benim de bazi seyleri dile getirdigim anlar oluyor. Neyse zaten, bunlarin bugunki konumla alakasi da yok.
yurtdisina geldim meslegimi yapamadim kimim kimsem yok vs vs
ve hatta eslerimiz de yapi olarak az da olsa birbirine benziyor. zira benim ki de basak burcu.
Lakin eger ortada telafi edilemeyecek gordugun bir hata varsa ya bosanirsin ya da affeder yoluna bakarsin. Yani mutlu bir evlilik istiyorsan yapman gereken budur.
ben de ilk yil bunun icin mi geldim? bunun icin mi yaptim fedakarliklari diye cok hayiflandim. bosanmalara kalktigim oldu.
ne zaman ki bosanmama kararini verdim. o zaman hicbir seyi UZATMAMAYA karar verdim.
uzattiginda hem sen hem esin uzulecek yavas yavas daha da soguyacaksiniz.
duzelseniz de kirginliginiz da uzun olacak.
basindan beri iyiliginiz icin konusuyorum cocugunuz da var. ama mesajlariniz gosteriyor ki cok inatcisiniz.
aldatilanlar dayak yiyenler unutmaya calisiyorlar (tabii bu dogru demiyorum)
siz de artik kendi kendinizi eskilerle doldurmayin.
esinizden iyi bir ozur bekleyin(o kadar ki bunu tekrarlayamasin)
sonra da UNUTUN.
unutmus gibi davraninca bir sure sonra unutuyorsunuz.
eger bunlari yapamam unutamam edemem hic boyle gururum kirilmadi tarzi konusmaya devam edecekseniz de o halde tek onerim
bosanip turkiyeye donmeniz.