• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim Bana Herkesin Icinde Bagirdi

Bilmiyorum ya bu konuda cok hevesli ve heyecanli degil. Hamileyim diye ayri bir muamelesi, anlayisi, nezaketi yok hic bugune kadar. Bir ara midem cok bulandi, cok kustum, o zaman evislerine bakti, sagolsun. Simdi ayrica bir davranisi yok. Soyleyince sen kendini o kadar umursuyorsun ki baskasinin seni umursamasina gerek kalmiyor diyor. Babaligi eve ekmek getirmekten ibaret olacak herhalde.
bu davranıslar ınsanı neredeyse pısman eder kadın ıcın hamılelık ne kadar onemlı halbukı

Anlıyorum çok zor ama hamile hamile kendinizi çok yıpratmamaya çalışın, kendi değerinizin her zaman farkında olun. Gerek tavırlarınız, gerekse sözlerinizle eşinize ne kadar kırıldığınızı belli edin. Bu konuda çok açık ve net bir tavır sergileyin. Kolay kolay affetmeyin ki bu ve bunun gibi aşağılamalara, saygısızlıklara tahammül edemeyeceğinizi iyice anlasın, kendine bir çeki düzen versin. Yoksa bunu alışkanlık haline getirir.

doğru değil yaptığı evet ama sende o kadar insanın içinde adama yok "yemin etmiştin yok başımıza taş düşer" diye konuşunca o da erkek arkadaşlarına rezil olduğunu düşündü belki...

Back