Bence eşiniz stresli bir karaktere sahip yada öyle bir dönemden geçiyor. Amerikada öğrenci olmak ciddi anlamda meşakkatli. Eminim dersleri zorluyordur, sizin de aynı durumda olduğunuzu düşünüyorum çünkü siz de öğrenciymişsiniz. Ama neden eşinizi sık boğaz ediyorsunuz ki? Siz istediğiniz yere tek başınıza gidip bir kahve içemiyor miyor musunuz. Kedinize türk yada yabancı bir kadın arkadaş bulup ortam kursanız güzel olmaz mı. Yani şunu demeye çalışıyorum yahu sosoyal ormanızı kurun ve eşinizden beni oraya götür beni buraya götür demektense bulunduğunzu yeri keşfedip, sosoyal ortamınızı kurup, eşinize de siz mutluluk verin. Ha asıl konuya gelirsek evet eşiniz ayıp etmiş ayrıca o diğer kadınlar ve adamlar gözünde de küçük düşmüş. Bu ona yeter.
Çünkü onlar da bir tepki vermiş şaşırdıklarını belli etmişler eee kimse salak değil... Bence gelip özür dilerse ciddi bir konuşma yapın ve affedin derim. Ama benim asıl size söylediğim eşinize aman çok saygılıyım, aman arkasından konuşmam, aman şöyle kibarım fazilet hasletletleirnden se DURUŞU OLAN BİR KADIN OLUN.
Amerika gibi yerde öğrenci oldğunuz için burs vs paraya çok sıkıştığınız zannetmiyorum yani kendi kendinize pek ala yetiyorsanız, lütfen kendi sosyal ortamınızı kendiniz kurun önce kişisel olarak ayaklarınızın üzerinde durun. Ama tabii bu söylediklerim tam olarak nerde bulunduğunuza merkezi bi yerde mi vs vs bir çok sebebe de bağlıdır. Sosyal ortam kurulamayacak gibi bir yerde de olabilrisiniz ama öğrenciyim dedğiniz için hiç değilse okula gidiyorsunuz bir çevre oluşturabilrisiniz inşallah. Not: tekrar söylüyorum eşiniz ayıp etmiş özür dilerse bir daha olmamak şartı ile affedin gurbette birbirinize yar ve yardımcı olun. Gurbet zordur güçlü olmak zorundasınız.