Eşim bana hakaret etti

Akıla karpuz kabuğu sokmak diyoruz biz buna..helede böyle bir olayda haklı olduğu halde( hakareti hariç) özür dilemesi beni sahada şüphelendirir çünkü ben eşimin yengesiyle neden böylesin diye bir şey sorsam yemin ederim boşanırız net..

bana düşünceleriniz bi iki beden büyük geliyor hepinizin o geniş görüşlerinize saygı duyuyorum.

Geniş görüşlülük eşimizin kardeşinin namusum dediği kişiye bu tarz yakıştırmalar yapmamaksa EVET ÇOK ŞÜKÜR GENİŞ GÖRÜŞLÜYÜZ. Sizi de bekleriz.. Evlerimizde huzur var güven var saygı var.

Sevgili Valensiya ben böyle büyük konuşupta Konuştuguyla kalan görmedim henüz .. o saygı ,güven ve huzur dolu evliliğinizin umduğunuz gibi sürtmesini dilerim .. geniş görüşlerinize arada kitap okumayida ekleyin zira tek tek belırtttım anlamamakta ısrarcısınız, geniş görüşlerinize selamlar ..

Sorunda burda ben burda yazdıklarımı elime söyledin ima etmedim neden benımle konuşmuyorsun neden ben yokmuşum gibi davrandın benle konuşmazlarmış onla konuşmak niye binyakıştırma yapmadım Burada da gözüme çarpanların benı rahatsız ettiğini belirttim ama herkes ıstedgı yere çıktı anlamaya dınlemeye çalışmayarak eşim tartışmama ve tel tekrar arayıp kavga etmeme cıldırdı ve o küfürleri kaldıramayacağımı kendine yakıştıramadı için özür diledi, zaten genelde böyle tartışmalarda alttan alan odur . Bundan da kaynaklı olabilir

Valla evlenmeden önce 10 yıl sevgili kaldık, sevgiliyken bile yapmadı sen rahat ol. Eşini ara sıra fanusdan çıkar nefes alsın adam. Burada belki 100 kişi boşanırdım sizden demiş hepimiz cahil bir sen kitap okumuşsundur zaten. Sana daha fazla laf yetiştiremicem.

E peki madem herkes biliyor ne olduğunu tepkileriniz gereksiz değil mı? Eşiniz de biliyor o zaman eltiyi? Siz böyle davranarak(söylediklerinizde haklı olduğunuzu varsayarak yazıyorum)kadının ekmeğine yağ sürüyorsunuz. Madem kıskançlıktan yapıyor böyle şeyleri eşinizle neden kötü olmaya çabalıyorsunuz? Üstelik kıskanıyorsunuz boş yere? Bu sizin kötü olmanıza sebep olur ancak.

Evet çok haklısınız zaten böyle bir hata yapmam genelde ama bi anda sınırlerime hakim olamadım fevri hareket ettim ve hiç beklenmedik bi tepkiyle karşılaştım bocaladım be buradan yardım almak istedim kendimi kötü bi konuma soktum ve bu konuda hatalıyım

Tesettürlü bir kadin,kayninin yanında saçını ve kökünü acamaz,açarsa tesettürün anlamı kalmaz. Konu sahibi haklısınız fakat belli etmeden onlar muhabbet ederken gayet samimi gülerek sizde muhabbete dahil olun. Başörtüsüz çıkma mavzusunu ise eltinizi bir kere uyarin,haram. Eğer harama helale dikkat etmeyecekse başörtüsünü tasimasin.

Neyse,bende yaşadım buna benzer bir şey,bir gün sigaram yok hiç,eltiminde bitmişti. Sonra eşim geldi ondan sigara istedik eltime verdi bana vermemişti cigerlerine zarar diyerek: // karşımda karşılıklı içtiler tabiki fena kavga çıkardım,eltimde zevkle sigarasını içerken izledi : // Eltim açık ve gayet iddialı giyinir,bu asla sorun edeceğim bir mevzu değil. Ama kapalı olup eşimin karşısına açık çıksa altında ararim bir şey.

Bu kadar emin olmayın derim ,
ki sizin konunuzda neden rahatsız olayım ? Herkesin düşüncesine saygım var çirkinleşilmediği laf sokmaya çalışılmadığı sürece !
Ha bu arada yetiştiremezsiniz zaten sorunda burda yardım etmek degıl laf yetiştirmek için buradasınız ..
ilginç olanda bu !!
Rica ediyorum yetiştirmeyin (sizin tabirinizle )

Evet bu konuda hatalısın. Eltini bildiğin halde kendini onun yüzünden küçük düşürüyorsun. Üstelik eşine karşı kendini onunla kıyaslıyorsun. Erkekler böyle şeylerden hiç hoşlanmaz. Kendine güvenin olsun. Eltinin yanında özellikle daha çok dik durman gerekirken sen ezildiğini belli ediyorsun. Kıskanman da gereksiz üstelik.topla kendini ayrıca sen hamilesin ve bebeğin bu durumlardan inan çok fazla etkilenir.

Sonuna kadar haklısınız. Bana şöyle böyle davranıp eltime canım cicim davransa onun kafatasından şarap içerim.

Konuyu içinde dini içerikler olduğu ve konu sahibesine çokça tepki geldiğinden kapatıyorum ama uyarıyı genel yapayım, gerçi hepinizin uymayacağını bilerek yazacağım ama olsun.

Konular da dini içerikli yazılar yazılmaz yasaktır, kim saç baş konusunda yazmıştır bilemem ama bu tip yazılar "herkesin kendi özeli" kadın isterse saçını açar düşüncesiyle yazılmışsa üyeleri yazıları için uyaramayız.
Dini maksatla yazılmışsa da kötü içerik yaparsınız.
Ama rica ediyorum hiçbir konuyu dine getirmesin kimse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…