• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana eş olmadi

Zaten bir sürü mesgalem var Hayır anlamadıgm erkek neden kafesde tutulmaz :) ev onun için kafesmidir? Kadin kafeste bekleyen hayvan görevini mi görür? bence siz bu düşüncenizi bir değiştirin.
Algilaman cok degisikmis birtanem kafeste tutan kisi hayvan midir kafesin gorevlisi mi? Kimseye hayvan da demedim adami bunaltmissin o yuzden senden sogumus dedim bu kadar basit

Bende öyle olmayim diye çok uğraştım bana yaptiklarinA göz yumup gittim öptüm yumusattim ger defasinda ama karakterli bozulmaz dediğim adam bozuk çıktı yada onu bu hale getiren bendim bilemiyorum ama şimdiki halim daha çok hoşuma gidiyor artik bir gül 10 ağla psikolojim bozulmuştu buluyor musun bende 3 aylıkken bebeğimi kaybetmiştim

Bende öyle olmayim diye çok uğraştım bana yaptiklarinA göz yumup gittim öptüm yumusattim ger defasinda ama karakterli bozulmaz dediğim adam bozuk çıktı yada onu bu hale getiren bendim bilemiyorum ama şimdiki halim daha çok hoşuma gidiyor artik bir gül 10 ağla psikolojim bozulmuştu buluyor musun bende 3 aylıkken bebeğimi kaybetmiştim
Hadi ya ne sorununuz vardı sizin?bende onu yapıyorum küs kalmayalim kavga da olsa soğukluk olmasın barisalim diye hemen gönül alıyorum. Ama yapmamak lazimmis

Çoğu sorunmuz benziyor tamam.Bende sütten çıkmış ak.kaşık degilim senin yaptığın gibi bende agir kelimeler kullandım fakat ben salak demeyen kişi onun sözlerini duyunca onu sırf affedebilmek kin beslememek için bende ona aynilarini söyledim sonra kendime olan saygimi yitirdiğimi hissettim artik kendimi taniyamiyordum bende ailemi ezip geçtim değmezmiş 1 buçuk yildir evliyim anladım ki ailene köle olacaksın kocana değil evet kocana da köle olursun ama boyle degil bizim yaptığımız gibi değil... simdi ben.aslında evliliğime ikinci şansı veriyorum bu soğukluğa rağmen bi gönül alma telâşında değil azıcık sirnasicak gibi olsa lütfen kendine gel diyorum sen benim eşimsin felan diye söylüyor arada insan eşine o zulmü edermi hic...fazla konusmuyorum işimi görecek kadar ... ben bu adamı çok uyardım sen bana bunları yapiyorsun ama benim bardak taştığı zaman senden öyle bir soğurum.ki bi daha ısınmam vek et giderim ağlak ben bir gram göz yaşı dökmem dedim dinlemedi ve beni bu hale getirdi toz pembe dunyamdan ben.kocamı çok seviyorum anne ya ne kadar tatlı felan derdim hep o dünyadan çıktım kendimi buldum daha olgunlaşmış hissediyorum kendimi ilke defa olgunlastim ya bu ask gerçek aska.dönüşür yada sonumuz belli

Çoğu sorunmuz benziyor tamam.Bende sütten çıkmış ak.kaşık degilim senin yaptığın gibi bende agir kelimeler kullandım fakat ben salak demeyen kişi onun sözlerini duyunca onu sırf affedebilmek kin beslememek için bende ona aynilarini söyledim sonra kendime olan saygimi yitirdiğimi hissettim artik kendimi taniyamiyordum bende ailemi ezip geçtim değmezmiş 1 buçuk yildir evliyim anladım ki ailene köle olacaksın kocana değil evet kocana da köle olursun ama boyle degil bizim yaptığımız gibi değil... simdi ben.aslında evliliğime ikinci şansı veriyorum bu soğukluğa rağmen bi gönül alma telâşında değil azıcık sirnasicak gibi olsa lütfen kendine gel diyorum sen benim eşimsin felan diye söylüyor arada insan eşine o zulmü edermi hic...fazla konusmuyorum işimi görecek kadar ... ben bu adamı çok uyardım sen bana bunları yapiyorsun ama benim bardak taştığı zaman senden öyle bir soğurum.ki bi daha ısınmam vek et giderim ağlak ben bir gram göz yaşı dökmem dedim dinlemedi ve beni bu hale getirdi toz pembe dunyamdan ben.kocamı çok seviyorum anne ya ne kadar tatlı felan derdim hep o dünyadan çıktım kendimi buldum daha olgunlaşmış hissediyorum kendimi ilke defa olgunlastim ya bu ask gerçek aska.dönüşür yada sonumuz belli
Aynen bende öyle o kadar iyimserlikle yaklaşmaya çalıştım ki anlatamam.hatayi kendim de buldum Özür Diledim kaç defa kaldı ki suan bakıyorum haksız olduklarım çok azdı. .artık bardak benim de tasmaya başladı,sürekli sevdiğimi değer verdiğimi belli ettiğim halde olmadi. Hep oyle yani bu is biri hep daha az seviyor daha az ilgi besliyor daha agirdan alıyor.biz de artık rolleri degistirecegiz öyle görünüyor aslında ilgi alaka göstermesini de istemiyorum en güzel günlerin Ziyan etti.bir de gelmiş bana hayatım flaan diyor öyle de bi insan unutuyor dediklerini sakin dedm sakin bir daha bana hayatım deme. O kadar kolay mı ya önce şeytan de sonra hayatım de valla beni de kendi gibi dengesiz yapti

Aynen kadın milleti (ev et herkes için söylemiyorum başta ben) iki güzel söze kanar çünkü seni seviyorum aşkım hayatım vs... bu kelimeler çok.değerli. herkese söylenemez onları duydugumda yağ gibi eriyodum bana baktiginda icimden alah allah bana nefretle bakan.adam ile bu ask dolu adam aynımi nasıl olur diyordum ve yaptıkları anında beynimden silinip yaptıkları güzel şeyler kalbimi dolduruyordu onu.daha bi çok seviyordum... simdi.ise ona.her baktığımda yaptığı kötü şeyler aklıma geliyor içimden sadece yazık diyorum ... iyi şeyler gelmeye calistiginda aklıma hemen engelliyorum artik onu affetmem yeniden aşık olmam imkansiza yakın çok uğraşması ve aşktan daha çok saygı göstermesi lazim belki ama yine eskisi gibi olmaz.gitti gitti aşk bitti hayırlısı olsun... kötü şeytani bir aşktı bit ti... arkadaşım rüyasında beni camiyi temizlerken görmüş .. içimi temizlemeye calisiyorum inşallah bu aşk önündeki büyük engeldi sanki ruhum özgurlesti

Bu arada ona hakkimi helal ediyorum ahirette birde onla ugrasamam bi daha.karşılaşmayım.diye helal ediyorum dünyada da ahirettede mutlu olsun.. bana diyorki ahirette de eşim ol istiyorum olurda cennete gidersek zaten kim kendini cehenneme yakıştırır ki :)... aman diyorum içimden ahirettede mi aslaaa:KK53:

Back