Çoğu sorunmuz benziyor tamam.Bende sütten çıkmış ak.kaşık degilim senin yaptığın gibi bende agir kelimeler kullandım fakat ben salak demeyen kişi onun sözlerini duyunca onu sırf affedebilmek kin beslememek için bende ona aynilarini söyledim sonra kendime olan saygimi yitirdiğimi hissettim artik kendimi taniyamiyordum bende ailemi ezip geçtim değmezmiş 1 buçuk yildir evliyim anladım ki ailene köle olacaksın kocana değil evet kocana da köle olursun ama boyle degil bizim yaptığımız gibi değil... simdi ben.aslında evliliğime ikinci şansı veriyorum bu soğukluğa rağmen bi gönül alma telâşında değil azıcık sirnasicak gibi olsa lütfen kendine gel diyorum sen benim eşimsin felan diye söylüyor arada insan eşine o zulmü edermi hic...fazla konusmuyorum işimi görecek kadar ... ben bu adamı çok uyardım sen bana bunları yapiyorsun ama benim bardak taştığı zaman senden öyle bir soğurum.ki bi daha ısınmam vek et giderim ağlak ben bir gram göz yaşı dökmem dedim dinlemedi ve beni bu hale getirdi toz pembe dunyamdan ben.kocamı çok seviyorum anne ya ne kadar tatlı felan derdim hep o dünyadan çıktım kendimi buldum daha olgunlaşmış hissediyorum kendimi ilke defa olgunlastim ya bu ask gerçek aska.dönüşür yada sonumuz belli