• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirimi bozan eşim( kavga patladı .)

Nereye gıttı.. Yanı işe vs
İşe gitti yani çok uzun bi işte değil ek olarak dayısının yanına gidiyo iş çıkmış bugün(sözde) onun için gitti, ya hiç bi bayram böyle yapmazdı amacı ne anlamıyorum :( annesigilede cıkmam o gelmedenn, sinir oluyorum artık ya

Cıkmayan o halde annesine.. Gelsın cıkın.. Sonrasında gidersiniz annenize.. Yarın gidersiniz gidilecek dıger yerlere..

Kayınvalıdeye Gitmeme cıkmam bir oldu dıyebılırım:)
Bıraz soylendım evimde..
Kopardım ipleri kendımce..
Hayat herkese guzel olsun su saatten sonra..

Cıkmayan o halde annesine.. Gelsın cıkın.. Sonrasında gidersiniz annenize.. Yarın gidersiniz gidilecek dıger yerlere..

Kayınvalıdeye Gitmeme cıkmam bir oldu dıyebılırım:)
Bıraz soylendım evimde..
Kopardım ipleri kendımce..
Hayat herkese guzel olsun su saatten sonra..
Ay en iyisini yapmışsınız valla. Annesi beni kovdu hiçbi suçum yokken saymadığı laf kalmadı. Şimdi ben suçlu oldum. Yerimde başkası olsa o kavgada açardı ağzını yumardı gözünü gene bişey demedim ezik gibi.
Beyfendi gelmiycekmis aileme cokta umrumda sanki onu cok isteyen var:)
Saatinde gelip beni götürsünde isterse gelip bidaha da almasın ay bi insandan soğumak ne kötü bişey :KK11:

Sız hıcbır sey bellı etmeyin ailenize..
Tadını cıkarın gıttıgınız de..
Anneme mesaj atmayı düşünüyorum 12ye kadar gelmezse cagırdıgımda gelip beni alın diye
Ozaman da inada bindirir bu sefer biter bu evlilik ama bunaldım görümcemler felan hepsi geldi yukardalar bi biz yokuz

Kızlar gene gelismeleri söylemeye geldim.
Gittik 12 bucuk gibi. Az önce geldik. Kavgasız dövüşsüz gittik iyiyiz sükür.
Ama içim buruk ayrıldım. Gözlerim doluyor. Mangal felanda yakacaklardı kalamadım. Neyse doyasıya görüştük oda yeter.
Ne zaman gitsem buruk ayrılıyorum bi türlü alısamadım :(((((

Ha buarada kaynana olacak kadın çıktık yattığı yerden bile kalkmadı eşim yattıgı yerden elini öptü. Bende bayramın kutlu olsun anne dedim elini öpüp tokalasırken alttan çaktırmadan itekledi.
O an gözlerim doldu hiçbişey belli etmedim suratta asmadım ama yüzüne bile bakmadım oturdugum sürece yokmuş gibi davrandım.
Zaten 5 dk bile de oturmadım.
Eşimede anlattım sustu kaldı bidaha bana çık felan demeye yüzü olmaz artık insallah. Gerçi o onada bi bahane bulur hep haklılar ya
Ay bide alttan ittirmesi nası sinirimi bozdu ya sanki ben ona çok meraklıyımmm! :KK12: bidahada cıkmam yarın felan kim gelirse gelsin

Atlatmışsın :)..
Gözün aydın..
Teşekkür ederim aynen öyle yaa :) çok sakindik ikimizde inş böyle devam eder. O etmesede ben sakinim ve hiçbişeyi takmıycam annesigilide görmezden gelicem.
Onların arkasından cok konustugm için kavga ediyoruz:kahve:

Teşekkür ederim aynen öyle yaa :) çok sakindik ikimizde inş böyle devam eder. O etmesede ben sakinim ve hiçbişeyi takmıycam annesigilide görmezden gelicem.
Onların arkasından cok konustugm için kavga ediyoruz:kahve:
Aynen oyle.. Cogu zaman derim Tek basına bır erkekle yasamak kolaydır (istisnalar harıc) fakat ailelerden sıkıntı yansıyınca evlilik kıymetini yitiriyor.

Kızlar gene naptım bilmiyorum.
Sabah 6 bucuk 7 gibi uyandır biraz işim var dedi(işe gitcekmiş ama 1 saatlik felan iş) sabah uyandırdım.
Kaçta gelirsin ona görede sofrayı felan hazırlayayım dedim. (Telefonu kırık)
Gene konuşmaya başladı erken gitmek için yapıyomusum bilmem ne.
Akşam serinlikte gideriz felan diyor gıcık gıcık. Biliyosunuz ablamlar geliyo uzak sehirden. Gene tepem attı ne akşam üstü gitmesi saçma sapan bayram gününü zehir etme dedim.
Başladı ben onun ailesiyle konuşmuyomusum oda artık konuşmayacakmış, kapıdan bırakıp dönecekmiş . Ben konuşmuyosam o nie benim ailemle konuşuyomuş
Bende sizinkilere cıkmam ozaman dedim.
Çıktı gitti. Gelmesse gidemiyceğimide biliyor rahat.
12 ye kadar gelmesse durumu aileme anlatıcam ve eşyalarımı toplayıp çağırcam gelin beni alın diye.
bayram günü şu konuşmalara bakın allah askına. Normal zaman olsa anlıycam da adam sanki bana hayatı zehir etmeye yemin etmiş..
Buarada annesiyle konuşmama sebeplerim çok büyük

..
Önceki bazı konularınada baktım şimdi,eşini annesi yönetiyor ve böyle devam ettikçe işin çok zor,sende haklı olduğun halde her sorunu dile getirdiğin için haksız gibi görünüyorsun.eşine annesini suçlamadan olayı anlat ve ben haksızmıyım fikir ver gibi konuş ozaman kendi içinde sorgulamaya başlayacaktır,ama sen suçlayarak anlatırsan oda savunmaya geçecek ve hiç birşey düzelmeyecek.ayrıca kayınvaliden nasıl çaktırmadan alttan seni ittiriyorsa sende eşin yokken tavrını koy eşinin yanında normal davran,öyle kaynanaya böyle muamele lazım:KK62:

Boşanmak için çocukları bahane etmeyin.öyle bir adamla aynı ortamda büyücekse babasız büyüsün daha iyi en azından pskolojisi yerinde olur ileride yüreğinde canını yakacak ses görüntü olmaz

Önceki bazı konularınada baktım şimdi,eşini annesi yönetiyor ve böyle devam ettikçe işin çok zor,sende haklı olduğun halde her sorunu dile getirdiğin için haksız gibi görünüyorsun.eşine annesini suçlamadan olayı anlat ve ben haksızmıyım fikir ver gibi konuş ozaman kendi içinde sorgulamaya başlayacaktır,ama sen suçlayarak anlatırsan oda savunmaya geçecek ve hiç birşey düzelmeyecek.ayrıca kayınvaliden nasıl çaktırmadan alttan seni ittiriyorsa sende eşin yokken tavrını koy eşinin yanında normal davran,öyle kaynanaya böyle muamele lazım:KK62:
Aynenn öyle. Cok Haklısınız.
Keşke elini öpüp çekilseydim ne tokalaşıyosam kendimden nefret ediyorum ya.
Ama bidaha kvnin yanına çıkar mıyım muamma. Bugünde yrında hiç çıkmayı istemiyorum
Dün zorla çıktım zaten. Genede Kurbana kadar görüşürsek ayneen dediginiz gibi yapcam.
İns ben cıktım diye evime felan gelmeye baslamaz tekrar hiç çekemem onu ya

Madem boşanamayacaksınız ne diye kavgayı körüklüyosunuz.Elinizden bişey gelmiyosa böyle davranmanın ne anlamı var yani iyice alevlendirip elinize ne geçiyo daha çok hakaret yemekten başka.Üstüne bi de onca lafı yiyip oturduğunuzla kalıyosunuz.

Haklisiniz. Birde cocuk o ortamda büyüyor. Ona acidim sadece

Back