• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana eş olmadi

Benim eşimde bekarken arkadailarıyla çok takılırdı, evlenince hftada bir hatta bazen iki bile olabilir çıkabilirsin dedim. Onunda kafa dağıtmaya hakkı var. Ama evimde daha mutluyum diyo her hafta çıkmıyo. Yasak koysam hayır desem kesin kvga ederdik. Bira kendiliğine bırakmak lazım. Evini ihmal etmediği sürece arkadşlarıylada gezebilir.

En iyisi içinizdeki bu yanlış sevgiyi söndürmek inanın insanin ici rahatlı yor ...kendine güveni ve saygısı yeniden geliyor bol bol dua edi. Rabbim.içimdeki bu aşkı al.diye eğer ask doğru bi ask olsaydı bize bub kadar aci vermezdi... esim beni son üzuşunde öyle şeyler yaptiki bana söylemek istemiyorum fakat yüreğim param parça oldu gizlice dedim rabbim sana şikayet ediyorum kocamı bu sevgiyi al icimden çünkü aşk yüzünden bana ne yaparsa yapsın hemen yumusuyordum... sonunda duam kabul oldu kızlar size bi şey diyim mi artik hayat felsefem... İyi insan ol cesur ol.. sikayetlerini sadece allaha anlat ve sadece rabbini sev ve bebeğinide allah için sev

Neden hayatınızı birileri duymasın aman laf söz olmasın diye yaşıyorsunuz ben bunu anlamadım.Keşke artık şu elalem yüzünden yaşamayı bıraksak tüm insanlık olarak.Sizin yaşadıklarınız kolay şeyler değil şehir değiştirmişsiniz düzeniniz değişmiş evin sorumluluğu kayınvalide sorumluluğu falan filan.Tüm bunların üstüne birde bebeğinizi kaybetmişsiniz çok geçmiş olsun.Herkesin evliliğinde farklı sıkıntılar vardır illaki ama neden bu kadar sineye çekiyorsunuz ben onu anlayamadım bu sevgi fedakarlık olmuyor enayilik oluyor bence.Kayınvalidenize kendi ailenize yakın arkadaşınıza gidin anlatın sıkıntınızı evde yalnız yalnız ağlayacağınıza onlarla ağlayın.Böyle hayat mı geçer allasen.Duysalar ne olacak yani onu anlamadım ben üzülürlerse de üzülürler ama sizin kadar üzülmezler yani bu kadar içselleştirmenin alemi yok.

Yapmayin sunu ya. Nickiniz bile kocasinaasik. Boyle tipleri yucelttikce yuceltiyorsunuz sonra g.tleri kalkiyor kendilerini bir sey saniyorlar. Bu hayatta oncelik sizsiniz, aksi halde boyle ikinci ucuncu plana atiliyorsunuz iste.
Aynen sonuna kadar katılıyorum. Böylelerini alttan aldıkça kalkıyor bir yerleri. Kendinizi ne kadar ezdirirseniz o kadar ezilirsiniz. Hele eşiniz saygı göstermiyorsa ailesi hiç göstermez. Bu arada çocuk işini erteleyin çocuk olursa düzelir mantığı düpedüz yalan. Evliliğiniz oturmadan yada eşiniz size saygı göstermeden çocuk falan düşünmeyin.

Siz bu sekilde davranmaya devam ettikce, esiniz sizi ezmeye ve kendini bulunmaz hint kumasi zannetmeye devam edecektir ! yok ya kadinlardada hata var arkadas ! bu tip erkeklerin g.tunu kaldiriyorlar resmen sonrada vah tuh ! yapmayin Allah askiniza !

Bayram da gitmeme
Kuzenleriyle disari cikma konusunda sen haklisin.
Ama diger konuda, yani kv ye gitmeme konusunda sen haksizsin gibi geldi.
Yami aslinda haklisin, ama herseyi dahada yokusa suruyosun.
Neden bayramda gitmiyosun esinle beraber kv ye?
bayram da gittim ilk gün oradaydık belirttigim gibi. .Eşimi arayip is arası gel burada ye ise git demiş benlik bir durum olmadığı için gitmedim yoksa kayinvalidemler düşmanı asla olmadım. .

Sevginin kesinlikle abartı olduğunu biliyorm yani bilincindeyim onda şüphe yok karşı taraftan aynı hassiyeti bekliyorm.bilmiyorm açıkçası belki yıllar geçtikçe daha rahat olacağım çık git diyeceğim bu bi süreç ve bu süreçte yalnız olmak esimin benimle aynı düşünce de olmaması beni üzen hepiniz iste nick bile o demiş. Ben bu nicki aklıma bişey gelmedi diye koydum valla :)) o kadar ki dikkat bile etmedim.. ama şunu anladm yani evlilik zormus esim çok rahat yetişmiş keşke eşimi sıkıyor olsam da dediğinize evet ben sıktım ve hakettim desem..hafta ici is cikisi hep arkadaşları ile zaten...hiç bi yerinden tutsan olmuyor yani :)

En iyisi içinizdeki bu yanlış sevgiyi söndürmek inanın insanin ici rahatlı yor ...kendine güveni ve saygısı yeniden geliyor bol bol dua edi. Rabbim.içimdeki bu aşkı al.diye eğer ask doğru bi ask olsaydı bize bub kadar aci vermezdi... esim beni son üzuşunde öyle şeyler yaptiki bana söylemek istemiyorum fakat yüreğim param parça oldu gizlice dedim rabbim sana şikayet ediyorum kocamı bu sevgiyi al icimden çünkü aşk yüzünden bana ne yaparsa yapsın hemen yumusuyordum... sonunda duam kabul oldu kızlar size bi şey diyim mi artik hayat felsefem... İyi insan ol cesur ol.. sikayetlerini sadece allaha anlat ve sadece rabbini sev ve bebeğinide allah için sev

konu içinde alakasız bir soru olacak ama merak ettim arkadaşım sana bir sorum olacak.
geldiğin noktaya gelişini çok iyi anlıyorum, önceki mesajını da okudum. sahiden anlıyorum adamı sevmeyi bırakmışsın. aldatılmayı bile umursamamışsın. peki bu kadar sevgisiz haldeyken çok affedersin evliliğinin özel durumlarını nasıl yerine getirebiliyorsun? bekarım ve merakımdan soruyorum.

Aslına bakarsanız bıraktım mi da bırakırım diye korkuyorm.çünku sevdim mi seven soğudum mu tam soğuyacak bir insanım biraz diyorum hep Biraz bekle soğumak için.

Aileni bir erkek için karşına alırsan , o da seni anası için karşına alır. 2 2 daha 4 .
Madem sorunlu bir evliliğin var neden hemen çocuk telaşına düştün . Hele kızım evliliğini yoluna sok ondan sonra .

Bu sevgi değil bağımlılık. Insan önce kendini sevmeli önce kendine değer vermeli. O lafları kendine yakıştırmamalı. O eş bilmeli, o lafları ederse karısı yüzüne bir daha bakmayacak, babanı ararım demiş ya evine git demiş ya o kadın orda bitirecek. Kusura bakma da yalama olmuş.

Sen aileni baskası için silebiliyorsan,duyduğun kötü sözlere boyun eğiyorsan kısacası kendine değer vermiyorsan,baskası sana neden değer versin ki?

Arkadaslar selâmün aleyküm aslında oyle içine kapanık bir insanım ki bunu bile buraya nasıl yazıyorum bilmiyorm...bir buçuk yıllık evliyim,evimi eşimi seven sürekli zaman ayıran kendi ailemi hiçe sayan onun her istediğini yerine getiren bir insanım.ilk evlendiğimiz aydan itibaren kavga etmeye başladık sonu gelmek bilmeyen bin bir türlü hakaret ettiği kavgalar..evlendiğimizin daha ikinci haftası kuzenleriyle dışarı çıkma planları yapıp beni annesine bırakmak istedi bende bunu kabul etmedm ! Hala da edemiyorum..ben onunla böylesine vakit geçirmek isterken hergün şu gün tatili şu gün evde diye hayaller kurarken o ise her hafta arkadaş planları yapıyor taa ilk günden beri.bazısına gidiyor bazısına kavga gürültü gitmiyor gitmediği zamansa başıma öyle bir kakiyor ki..bugunde bir sürü kavga ettik ağzımı açıp tek laf etmedm bana şeytansin sen dedi annesine dun gitmediğim icin...kayinvalidem gel ciğer kavurun demiş bana söyledi bende ben gitmek istemiyorm seni cagirmis sen git dedim (daha önceki gün oradaydık yedik ictik)bugün bana kavga sırasında sen kimsin ki annem seni çağırsin dedi..sonra da çıktı evden gitti aglamaktan helak oldum...belki de hatalarm var bir sürü sıkıntı çektim Ailem uzakta,3ay önce bebeğim karnimda öldü. .bulunduğum ortama ayak uyduramadim hemen..ama bilmiyorm bakiyorm kendime çok sevdim ondan mi oldu ? Çok üstüne düştüm,sürekli hayaller kurdum..kaldı ki severek evlendik bilmiyorm bu lafları hakedecek ne yaptım. .her kavga da git annene deyip duruyor gelip almam diyor babani arar seni soylerim diyor yaptigim sey ise izin gununde biseyler yapalim demem surekli hergun annesini aramamam...öyle bunaldm ki artık kimseye anlatamıyorum derdimi anneme söylesem üzülür ablama anlatsam aile içi konuları yaymak istemiyorum...belki buraya da kimse bişey yazmayacak ama ben içimi döktüm ya biraz olsun
Canim anlattiklarina bakilirsa bir bucuk yilda neredeyse surekli kavga etmissiniz,esin seni babani aramakla,annene göndermekle nasil tehdit eder anlamiyorum.Birde 3 aylik düşük yapmissin canim benim cocuk yapmadan önce çok çok iyi düşün.Elbette seninde hatalarin vardir tek tarafli degildir belki ama yazdiklarina çok üzüldüm gerçekten.Keşke sende surekli esinle ilgili hayaller kurmak yerine birazda baska insanlarla etkilesim halinde olsan.Simdi tam bilmiyorum ama belki bir arkadas cevrenin olmayisindan yada derdini anlatacak bir dostunun olmamasindan dolayi fazla üzerine düşüyorsundur.Kendine farkli meşgaleler bul,sadece esinle ilgili planlar yapma,sende arada bir dostunla disari cik,gez,dertleş ve en onemlisi de evliliginin saglamligindan ve eşinden tam anlamiyla emin oldugun zaman çocuk yap canim.Çünkü olan cocuklara oluyor ve ben en çok onlara üzülüyorum

Arkadaslar selâmün aleyküm aslında oyle içine kapanık bir insanım ki bunu bile buraya nasıl yazıyorum bilmiyorm...bir buçuk yıllık evliyim,evimi eşimi seven sürekli zaman ayıran kendi ailemi hiçe sayan onun her istediğini yerine getiren bir insanım.ilk evlendiğimiz aydan itibaren kavga etmeye başladık sonu gelmek bilmeyen bin bir türlü hakaret ettiği kavgalar..evlendiğimizin daha ikinci haftası kuzenleriyle dışarı çıkma planları yapıp beni annesine bırakmak istedi bende bunu kabul etmedm ! Hala da edemiyorum..ben onunla böylesine vakit geçirmek isterken hergün şu gün tatili şu gün evde diye hayaller kurarken o ise her hafta arkadaş planları yapıyor taa ilk günden beri.bazısına gidiyor bazısına kavga gürültü gitmiyor gitmediği zamansa başıma öyle bir kakiyor ki..bugunde bir sürü kavga ettik ağzımı açıp tek laf etmedm bana şeytansin sen dedi annesine dun gitmediğim icin...kayinvalidem gel ciğer kavurun demiş bana söyledi bende ben gitmek istemiyorm seni cagirmis sen git dedim (daha önceki gün oradaydık yedik ictik)bugün bana kavga sırasında sen kimsin ki annem seni çağırsin dedi..sonra da çıktı evden gitti aglamaktan helak oldum...belki de hatalarm var bir sürü sıkıntı çektim Ailem uzakta,3ay önce bebeğim karnimda öldü. .bulunduğum ortama ayak uyduramadim hemen..ama bilmiyorm bakiyorm kendime çok sevdim ondan mi oldu ? Çok üstüne düştüm,sürekli hayaller kurdum..kaldı ki severek evlendik bilmiyorm bu lafları hakedecek ne yaptım. .her kavga da git annene deyip duruyor gelip almam diyor babani arar seni soylerim diyor yaptigim sey ise izin gununde biseyler yapalim demem surekli hergun annesini aramamam...öyle bunaldm ki artık kimseye anlatamıyorum derdimi anneme söylesem üzülür ablama anlatsam aile içi konuları yaymak istemiyorum...belki buraya da kimse bişey yazmayacak ama ben içimi döktüm ya biraz olsun iyi geldi galiba...
Canim anlattiklarina bakilirsa bir bucuk yilda neredeyse surekli kavga etmissiniz,esin seni babani aramakla,annene göndermekle nasil tehdit eder anlamiyorum.Birde 3 aylik düşük yapmissin canim benim cocuk yapmadan önce çok çok iyi düşün.Elbette seninde hatalarin vardir tek tarafli degildir belki ama yazdiklarina çok üzüldüm gerçekten.Keşke sende surekli esinle ilgili hayaller kurmak yerine birazda baska insanlarla etkilesim halinde olsan.Simdi tam bilmiyorum ama belki bir arkadas cevrenin olmayisindan yada derdini anlatacak bir dostunun olmamasindan dolayi fazla üzerine düşüyorsundur.Kendine farkli meşgaleler bul,sadece esinle ilgili planlar yapma,sende arada bir dostunla disari cik,gez,dertleş ve en onemlisi de evliliginin saglamligindan ve eşinden tam anlamiyla emin oldugun zaman çocuk yap canim.Çünkü olan cocuklara oluyor ve ben en çok onlara üzülüyorum

Canim beni iyi dinle ınanki senden belki daha beterdim 1 buçuk yilkavga ettim gitme yapma agladim sizladim ınanki daha fazla kaçmak istedi benden sana tavsiye ınanki üstüne düşme hatta sen git de zaten sıkılıyor kendi az gitmeye başlıyor.okadar yıl alıştigi hayattan onu kisitlamak kocamızı bizden uzaklastiriyor

Canim beni iyi dinle ınanki senden belki daha beterdim 1 buçuk yilkavga ettim gitme yapma agladim sizladim ınanki daha fazla kaçmak istedi benden sana tavsiye ınanki üstüne düşme hatta sen git de zaten sıkılıyor kendi az gitmeye başlıyor.okadar yıl alıştigi hayattan onu kisitlamak kocamızı bizden uzaklastiriyor
Artık zaten ugrasacak gücüm kalmadı zorla içimde ki ilgiyi alakayi aldilar ya vallahi pes :)

Back