• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana eş olmadi

Bastan herseye he he dememek lazim kim olursa olsun karsisinda kor kutuk asik biri varsa rahatlik olur tabi sizin esinizin huyuda biraz kotu

Yine diycem hep diycem: Neden Kocalariniza/Sevgililerinize bulunmaz hint Kumasi muamelesi yapiyorsunuz ve bunu onlara 100% hissettiriyorsunuz? Niye bu devirde bile kölelik yapiyorsunuz? Biraz kendinize güvenin, ayaklanin... Kim nederi bosverin, heleki cocukta yoksa kendi yolunuza bakin... Unutmayin siz degerlisiniz, ilk önce kendinizi buna inandirin... Kendiniz kendinizi önemseyin ki baskasida önemsesin... Bi düsünün bakalim hayatinizi böyle bi saygisiza kiymet bilmeyene adamaya deger mi? Ama ne desek bos, ayni tas ayni hamam bu böyle uzar gider... Sonrada sen hastaliklisin diye tekmeyi vurup bi citir alip bakar keyfine...:KK14:
Ayy gerçekten böyle mi yaparlar

Sen onun icin aileni hice sayarsan , oda seni hersey icin hice dayar...

Adama bukadar deger verirsen tabii kenfini bir halt sanar.
Kendine hizmetcimi ariyormus ?
Ohh evde yemek yap evi temizle camasirini yika , kendiside gezsin tozsun..
Ama böyle tiplere siz ypz veriyosunuz !!

Cok bunaltiyosun adami yani ne olmus dugunden iki hafta sonra arkadaslariyla bi aksam oturmasina ciktiysa yapisik mi gezmeniz gerekiyo erkek o kadar kafeste tutulmaz her izin gununu seninle gecirmesini bekle evde canin sikiliyo belli ki bi ise gir calis ya da kursa vs git
Zaten bir sürü mesgalem var Hayır anlamadıgm erkek neden kafesde tutulmaz :) ev onun için kafesmidir? Kadin kafeste bekleyen hayvan görevini mi görür? bence siz bu düşüncenizi bir değiştirin.

canım eşinle nasıl tanıştınız? ne kadar süre sevgili kaldınız?
Arkadaşımın abisi idi...6 7 ay kadar sevgili kaldık o zamanlar çok farklıydı biz çok mutlu olucak herkes bize ozenicek hep böyle laflar ederdi.o yüzden yıkinti yaşadım birazda

Sen onun icin aileni hice sayarsan , oda seni hersey icin hice dayar...

Adama bukadar deger verirsen tabii kenfini bir halt sanar.
Kendine hizmetcimi ariyormus ?
Ohh evde yemek yap evi temizle camasirini yika , kendiside gezsin tozsun..
Ama böyle tiplere siz ypz veriyosunuz !!
Doğru valla ne desem oyle yani

öyle bir profil çiziyorsunuz ki (nickiniz de dahil) sanki bu adamla gelmişsiniz dünyaya.
o da insan, sıradan biri o kadar
böyle pohpohlamalara filan gerek var mı?
sonra da ben ne yapacağım diye soruyorsunuz.

canim kendini helak edeceğine sende çık gez kafana göre birak ne hali varsa görsün kim o kim ? babamin oglu mu kim de o bana eziyet etsin yaaa :KK20:

Yani sıkıntımız.ayni.değil.ama bazı kısımları.benzer ikimizde çok sevmisiz ve imtihan oluyoruz benimde canım çok yandı çok ağladım ama simdi canım yanmıyor neden mi dua ettim allahım.kalbimden sevgisini al diye simdi çok.rahatım hic kıskanmıyorum hatta bazı şeyleri gördüm face de kızlara bakmış umrumda değil o derece kafam rahat ben mutlu kendimi bebegime ve rabbime adicam alah için yapicam iyi bir insan olucam. İnşallah ama.onu bu saatten sonra asla.affedemem icinmde çok şey öldü

Arkadaşımın abisi idi...6 7 ay kadar sevgili kaldık o zamanlar çok farklıydı biz çok mutlu olucak herkes bize ozenicek hep böyle laflar ederdi.o yüzden yıkinti yaşadım birazda
hepsi öyle vaadlerde bulunuyo ama sonra gercek yüzleri ortaya çıkıyo, seninki evliyken çıkmış benimki sevgiliyken ayrılık aşamasında çıktı

Ayne oyle ben simarttim simdi bakiyorum da hatanin buyugu benim hep iyi olalim diye aman biri duymasın aman biri bisey demesin diye kedimi cok sıktım bir oyle deneyeyim artık çok sağol iyi geldi :) en iyisi öyle yapmak. .
Aynen oyle canim simarmis bu hemde cok fena,diyelim arkadaslarla cikiyorum dedi hic sesini cikarma,surat asma biliyorum zor ama denemeden goremessin bunaltma adami gerci adamda baya abartmis ama neyse oyun oynayacaksin oyle ve bu oyunu kazanacam diyeceksin,guveneceksin kendine inanacaksin,dik duracaksin bi kere asil,gururlu senin durusun cok onemli onun gozunde ezik gormesin seni allah yardimcin olsun canim savasacaksin yuvan icin mucadele edeceksin baktin olmuyo en azindan ben elimden geleni yaptim dersin icin rahat olur,hadi bakalim gazan mubarek olsun canim:KK19:

Kuzenleriyle disari cikma konusunda sen haklisin.
Ama diger konuda, yani kv ye gitmeme konusunda sen haksizsin gibi geldi.
Yami aslinda haklisin, ama herseyi dahada yokusa suruyosun.
Neden bayramda gitmiyosun esinle beraber kv ye?

izinli günde eşinle gezmeye gitme vs. olayını hayal ediyosun..bu cok rutin bi olaydır ama senı o kdr yoksun bırakmıs kı sen bunu bile hayal eder hale gelmışsın..yok eşimle sunu yapıcaktık bunu yapıcaktık ..bu kdr dunyayı eşin etrafında döndürmeye ne gerek var ki..siz eşinize BAĞIMLI hale gelmişsiniz ama üzgünüm eşiniz size bırak bağımlı olmayı BAĞLI bile değil..Hadi bi adım atında eşinizin totosunu bu kdr kaldırmayın artık ..Bu kdr ilgi sıkar insanı da bunaltırsınız yani..
bide ailemi hiçe saydım dedınız umarım eşinizle imtihan olmuyorsunuzdr..

Nickinizden dolayı konunuzu ciddiye almıyorum.Biz burada ne dersek diyelim 2 gün sonra "ben kocamı seviyorum biz severek evlendik kocama öyle demeyin her gün böyle değiliz biz" diye hemen kocalarınızı savunuyosunuz kk klasiği

Arkadaslar selâmün aleyküm aslında oyle içine kapanık bir insanım ki bunu bile buraya nasıl yazıyorum bilmiyorm...bir buçuk yıllık evliyim,evimi eşimi seven sürekli zaman ayıran kendi ailemi hiçe sayan onun her istediğini yerine getiren bir insanım.ilk evlendiğimiz aydan itibaren kavga etmeye başladık sonu gelmek bilmeyen bin bir türlü hakaret ettiği kavgalar..evlendiğimizin daha ikinci haftası kuzenleriyle dışarı çıkma planları yapıp beni annesine bırakmak istedi bende bunu kabul etmedm ! Hala da edemiyorum..ben onunla böylesine vakit geçirmek isterken hergün şu gün tatili şu gün evde diye hayaller kurarken o ise her hafta arkadaş planları yapıyor taa ilk günden beri.bazısına gidiyor bazısına kavga gürültü gitmiyor gitmediği zamansa başıma öyle bir kakiyor ki..bugunde bir sürü kavga ettik ağzımı açıp tek laf etmedm bana şeytansin sen dedi annesine dun gitmediğim icin...kayinvalidem gel ciğer kavurun demiş bana söyledi bende ben gitmek istemiyorm seni cagirmis sen git dedim (daha önceki gün oradaydık yedik ictik)bugün bana kavga sırasında sen kimsin ki annem seni çağırsin dedi..sonra da çıktı evden gitti aglamaktan helak oldum...belki de hatalarm var bir sürü sıkıntı çektim Ailem uzakta,3ay önce bebeğim karnimda öldü. .bulunduğum ortama ayak uyduramadim hemen..ama bilmiyorm bakiyorm kendime çok sevdim ondan mi oldu ? Çok üstüne düştüm,sürekli hayaller kurdum..kaldı ki severek evlendik bilmiyorm bu lafları hakedecek ne yaptım. .her kavga da git annene deyip duruyor gelip almam diyor babani arar seni soylerim diyor yaptigim sey ise izin gununde biseyler yapalim demem surekli hergun annesini aramamam...öyle bunaldm ki artık kimseye anlatamıyorum derdimi anneme söylesem üzülür ablama anlatsam aile içi konuları yaymak istemiyorum...belki buraya da kimse bişey yazmayacak ama ben içimi döktüm ya biraz olsun iyi geldi galiba...

bak canım tabikide kocana deger vericeksin yada hayaller jkurucaksın bu cok normal severek evlenmişşin ama böle olmaz sen olanları içine attıkça dert sahibi olursun bunları bı buyugunle paylaşmalısınkı sana akıl versın adam nekadar ciddi bilmiyorum git demekte ama bana kalırsada sanki bunu ölesine söylüyor tabi bu benim fikrim kayınvalidengil nekadar anlayışlı bvilmiyorum aslkında bu olanları azcık onlara çıtlatsanda olabılır ben genelde kızdıgım konuları sölerim çünkü nası bı ogşlan yetiştirdigini görsün canım:) aile içi konular yayılmaz evet ama bu senın evliligini ve seni kötü etkileyecek bi olşay bu yuzdenanlatıprahatlaman lazım böle olmaz

Arkadaslar selâmün aleyküm aslında oyle içine kapanık bir insanım ki bunu bile buraya nasıl yazıyorum bilmiyorm...bir buçuk yıllık evliyim,evimi eşimi seven sürekli zaman ayıran kendi ailemi hiçe sayan onun her istediğini yerine getiren bir insanım.ilk evlendiğimiz aydan itibaren kavga etmeye başladık sonu gelmek bilmeyen bin bir türlü hakaret ettiği kavgalar..evlendiğimizin daha ikinci haftası kuzenleriyle dışarı çıkma planları yapıp beni annesine bırakmak istedi bende bunu kabul etmedm ! Hala da edemiyorum..ben onunla böylesine vakit geçirmek isterken hergün şu gün tatili şu gün evde diye hayaller kurarken o ise her hafta arkadaş planları yapıyor taa ilk günden beri.bazısına gidiyor bazısına kavga gürültü gitmiyor gitmediği zamansa başıma öyle bir kakiyor ki..bugunde bir sürü kavga ettik ağzımı açıp tek laf etmedm bana şeytansin sen dedi annesine dun gitmediğim icin...kayinvalidem gel ciğer kavurun demiş bana söyledi bende ben gitmek istemiyorm seni cagirmis sen git dedim (daha önceki gün oradaydık yedik ictik)bugün bana kavga sırasında sen kimsin ki annem seni çağırsin dedi..sonra da çıktı evden gitti aglamaktan helak oldum...belki de hatalarm var bir sürü sıkıntı çektim Ailem uzakta,3ay önce bebeğim karnimda öldü. .bulunduğum ortama ayak uyduramadim hemen..ama bilmiyorm bakiyorm kendime çok sevdim ondan mi oldu ? Çok üstüne düştüm,sürekli hayaller kurdum..kaldı ki severek evlendik bilmiyorm bu lafları hakedecek ne yaptım. .her kavga da git annene deyip duruyor gelip almam diyor babani arar seni soylerim diyor yaptigim sey ise izin gununde biseyler yapalim demem surekli hergun annesini aramamam...öyle bunaldm ki artık kimseye anlatamıyorum derdimi anneme söylesem üzülür ablama anlatsam aile içi konuları yaymak istemiyorum...belki buraya da kimse bişey yazmayacak ama ben içimi döktüm ya biraz olsun iyi geldi galiba...
Inan yazini okurken tamamen kendime benzettim. Bende 1.5 yillik evliyim bir cok sorun yasadim, 2 ay once evimi terkettim baba evine dondum. Ama baba evine dondugumede pisman oldum, cunku hicbirsey bekarligimdaki gibi olmadi. Sonra esimden yalvarma mesajlari, sozler , yeminler.. araya buyukleri soktular baristik. Cok mutlu gecirdim dondugum gunleri. Ama simdi yine eskiye dondu sanki.. napacagimi blmiyorum. Annem babamda ; birdaha bu sekilde gelme. Ilk ve son sansindi tekrari yok dediler. Bende esimi cok seviyorum. Ama ben bizdeki tek problemi kvemde buluyorum surekli oglunu dolduruyor ve tabiki gorumcemde var isin icinde. Napip ne edip esimi kendi saflarina cekiyorlar ve biz hep bu sebeplerdej tartisiyoruz. Ornegin; nereye gidersek gidelik mutlulugumuza diyecek yok! Ama ne zaman kvdemin evine gidelim her seferinde bosanma derecesine kadar geliyoruz. Inan kvemde hocaci ayaklarida var en ufak bsyde hocaya gidelim diyen bir tip, Allah korusun esime buyu yaptiriyorfur diye bile korkuyorum. 5 vakit namazimi kilip hep dua ediyorum oyle kotu dusunceleri evime sokmasinn Allah diye.. bende esime cok asiri deger veriyorum cok kiskaniyorum disardaki kizlara bile gozu kaysin istemiyorum o derece yani. Sevmen deger vermen gayet normal ama esinin surekli planlar yapmasi normal degil. Ama mesela kv. Seni aramaz sen kimsinki vs. Demis ya ayni kendi esime benzettim.

Her hafta da arkadaşların yanına gidilmez ki . :KK12:Konu sahibi senin sevgi anlayışın da bana biraz abartılı geldi . :110:

Back