• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yoruldum evlat olmaktan.

Engelle gitsin. Hatta eşinle numaraları değiştir.
Korunmadan seks yapan herkes anne baba oluyor. Çok da kutsal birşey değil.
Senin bu saydiklarinin milyonda birini annem yaptı diye bir seneye yakın küs kalmıştım. Yani konuşmasan da birsey kaybetmezsin.
Hatta onlarla iletişimin senin şimdiki yuvanı bile kötü etkileyebilir...
Bence birkaç sene gitme etme, tepkini belli et. Birkaç sene sonra gidip şöyle bir yokla, kendilerine çeki düzen vermislerse yalandan ilişkinize devam edersin.
Şu da var benim gözlemledigim bir sürü yaşli erkek gençken iğrenç insanlar olmasına rağmen yaşlanınca evine bağlı, Torun sevdalısı adama dönüşüyorlar. Yüksek ihtimalle o öfkeli hallerini borçlu oldukları testesteron hormonu eksilmesi , hastalıklar sonrası kendisine bakan eşe duyulan minnettarlik,öte tarafa adım adım yaklaşma hüznü , yaşlı duygusallığı vs vs
Baktın senin baban da hakikaten değişmiş, hiç yoktan torunun tonton dedesi olarak ilişkinizi biraz toparlayabilirsiniz

Engelle gitsin. Hatta eşinle numaraları değiştir.
Korunmadan seks yapan herkes anne baba oluyor. Çok da kutsal birşey değil.
Senin bu saydiklarinin milyonda birini annem yaptı diye bir seneye yakın küs kalmıştım. Yani konuşmasan da birsey kaybetmezsin.
Hatta onlarla iletişimin senin şimdiki yuvanı bile kötü etkileyebilir...
Bence birkaç sene gitme etme, tepkini belli et. Birkaç sene sonra gidip şöyle bir yokla, kendilerine çeki düzen vermislerse yalandan ilişkinize devam edersin.
Şu da var benim gözlemledigim bir sürü yaşli erkek gençken iğrenç insanlar olmasına rağmen yaşlanınca evine bağlı, Torun sevdalısı adama dönüşüyorlar. Yüksek ihtimalle o öfkeli hallerini borçlu oldukları testesteron hormonu eksilmesi , hastalıklar sonrası kendisine bakan eşe duyulan minnettarlik,öte tarafa adım adım yaklaşma hüznü , yaşlı duygusallığı vs vs
Baktın senin baban da hakikaten değişmiş, hiç yoktan torunun tonton dedesi olarak ilişkinizi biraz toparlayabilirsiniz
Bu dediklerinizi yapmaya karar verdim ben de. Eğer duzelirlerse tekrar görüşmeye başlayacağım. Dediğiniz gibi bir dede olur mu bilmiyorum ama benim annemin babası da aynı huylara sahip ve yaşlandıkça anneanneme aynı davranışlara devam etti, değişen birşey olmadı malesef. Kadın bıkmış artık, bir yere gitmeye utaniyor beraber. Babamın da düzeleceğine dair hiç umudum yok çünkü hep kendi haklı görür. Dünyanın en mükemmel babası olduğu için.

Back