- Konu Sahibi Kocasinaasik
Ben aksama kadar düşünürdüm ise gidince bile napio diye kızlarla konuştumu diye aman diyorum şimdi boşver çay demel keyfine bak seni benden iyi kimse anlayamaz gibi geliyir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hatanı daha ilk cümleden itiraf etmiş gibisin farkında mısın?Arkadaslar selâmün aleyküm aslında oyle içine kapanık bir insanım ki bunu bile buraya nasıl yazıyorum bilmiyorm...bir buçuk yıllık evliyim,evimi eşimi seven sürekli zaman ayıran kendi ailemi hiçe sayan onun her istediğini yerine getiren bir insanım.ilk evlendiğimiz aydan itibaren kavga etmeye başladık sonu gelmek bilmeyen bin bir türlü hakaret ettiği kavgalar..evlendiğimizin daha ikinci haftası kuzenleriyle dışarı çıkma planları yapıp beni annesine bırakmak istedi bende bunu kabul etmedm ! Hala da edemiyorum..ben onunla böylesine vakit geçirmek isterken hergün şu gün tatili şu gün evde diye hayaller kurarken o ise her hafta arkadaş planları yapıyor taa ilk günden beri.bazısına gidiyor bazısına kavga gürültü gitmiyor gitmediği zamansa başıma öyle bir kakiyor ki..bugunde bir sürü kavga ettik ağzımı açıp tek laf etmedm bana şeytansin sen dedi annesine dun gitmediğim icin...kayinvalidem gel ciğer kavurun demiş bana söyledi bende ben gitmek istemiyorm seni cagirmis sen git dedim (daha önceki gün oradaydık yedik ictik)bugün bana kavga sırasında sen kimsin ki annem seni çağırsin dedi..sonra da çıktı evden gitti aglamaktan helak oldum...belki de hatalarm var bir sürü sıkıntı çektim Ailem uzakta,3ay önce bebeğim karnimda öldü. .bulunduğum ortama ayak uyduramadim hemen..ama bilmiyorm bakiyorm kendime çok sevdim ondan mi oldu ? Çok üstüne düştüm,sürekli hayaller kurdum..kaldı ki severek evlendik bilmiyorm bu lafları hakedecek ne yaptım. .her kavga da git annene deyip duruyor gelip almam diyor babani arar seni soylerim diyor yaptigim sey ise izin gununde biseyler yapalim demem surekli hergun annesini aramamam...öyle bunaldm ki artık kimseye anlatamıyorum derdimi anneme söylesem üzülür ablama anlatsam aile içi konuları yaymak istemiyorum...belki buraya da kimse bişey yazmayacak ama ben içimi döktüm ya biraz olsun iyi geldi galiba...
Evet sakin yapmaBen evlenmeden hep derdim Evleneyim doyasıya yaşarım sevgimi,sevmek ilgilenmek ayip mi yahu ? Hemde kocanla.Ayıpmış ınanamadim,hala da ınanamiyorm :)
Artık oyle yapacağım yapacak birsey yok gibi başka da. :) şimdi ki aklım olsa hayatta sevmem bu kadar ne halt ederse etsin..aslında o yaptı bunu bana ben başta hiç istememistim sevmemistim ben seninle şöyle ilgilenir böyle severm anneme iki hafta da bir anca gideriz ailem umurumda değil falan deyince bende sandım ki cidden öyle. Ailesini karşısına alsın demiyorum almasında zaten..ama işte umut bağlıyor insan ya orası kötü madem yapmayacaksin neden söylüyorsun? Dedim ki bu adamdan harbi es olur ne bileyim her şeye sikilacaginiÇok sevdim ondan mı oldu diyosun ya
Evlendin diye herşeyi silmişsin ondan olmuş
Sevmek tek taraflı olmamalı, fedakarlıklar da tek taraflı olmamalı
Bi de ne demek annenin evine git diyo da sne kimseye söylemiyosun aile içi diyosun
Sen git annenin evine, sevdik tepemize çıktın git annenin dizinin dibinde otur her gün görüşmek zorunda değilim ben de
Sen aileni hiçe mi saydım ne demiştinArtık oyle yapacağım yapacak birsey yok gibi başka da. :) şimdi ki aklım olsa hayatta sevmem bu kadar ne halt ederse etsin..aslında o yaptı bunu bana ben başta hiç istememistim sevmemistim ben seninle şöyle ilgilenir böyle severm anneme iki hafta da bir anca gideriz ailem umurumda değil falan deyince bende sandım ki cidden öyle. Ailesini karşısına alsın demiyorum almasında zaten..ama işte umut bağlıyor insan ya orası kötü madem yapmayacaksin neden söylüyorsun? Dedim ki bu adamdan harbi es olur ne bileyim her şeye sikilacagini
Yok kacmadim o şekilde olmadı, sadece onun ailesine gosterdigi alakayi benim aileme de gosterelim demedim.babamın annemin evet bu yanlısı var dedim işte haksız yerde haksızlar dedm.ama bakiyorum ki onun ailesi haksız da olsa arkasında duruyor..hiçe saymak biraz fazla bir cümle Olmuş o an ki Buhranla herhalde farketmedim yazarken.onun ailesine yöneldim diyeyim yoksa tabiki annemi babamı herseyden herkesten seviyorum..bizim konumuz aile dgil ya tamamen benim üstüne düşmem. Kv de kötü degiliz adam hasta ya biraz durgun dursam konusmasam moralim bozuk olsa sen aileme surat yaptın deyip kavga çıkartan bir tip.kimsenin birsey dediği yok veya kv arkamdan söylüyor artık oyle dusunucemSen aileni hiçe mi saydım ne demiştin
Kaçarak mı evlendin ? anlamadım o kısmı
Ama senin yaptığın eşininkinden daha yanlış
Bak millet aileci oluyo sen hiç sallamıyosun ( orta karar en güzeli ) seni bu yaşa getirmişler ve yarın birgün çok aşık olduğun kocanla anlaşamayınca sana yine o hiçe saydığın ailen kucak açar
Severim ederimler herkese deniyo
Ama uygulaması olmayınca insanlar ederi kadar değer veriyo
Sen körü körüne severek hata etmişsin o da kendini Brad Pit sanmış haspam
Sen evlendik diye yapışık ikiz olacağız sanmışsınYok kacmadim o şekilde olmadı, sadece onun ailesine gosterdigi alakayi benim aileme de gosterelim demedim.babamın annemin evet bu yanlısı var dedim işte haksız yerde haksızlar dedm.ama bakiyorum ki onun ailesi haksız da olsa arkasında duruyor..hiçe saymak biraz fazla bir cümle Olmuş o an ki Buhranla herhalde farketmedim yazarken.onun ailesine yöneldim diyeyim yoksa tabiki annemi babamı herseyden herkesten seviyorum..bizim konumuz aile dgil ya tamamen benim üstüne düşmem. Kv de kötü degiliz adam hasta ya biraz durgun dursam konusmasam moralim bozuk olsa sen aileme surat yaptın deyip kavga çıkartan bir tip.kimsenin birsey dediği yok veya kv arkamdan söylüyor artık oyle dusunucem
Sizin gibi kadinlari anlamiyorum esim babami aricak al kizini diyecek arkama bakmadan giderim.birde böyle erkenlere deger veriyorsunuzBenimkide duskun aşırı ama ben anlamaya çalışıyorum.kavga ettiğimizde çok dedi ve aradı babamı al götür bile dediği oldu ama bende aşırıya gitmiştim bazen şimdi düşününce yptiklarima pismanim erkeğe ağır konusulmazmis he de idare et bazen otogara bile bıraktığı oldu çok sevdigimden hem şimdi daha mantikliyim yüzümü asmiyorum onu takmamis gibi yapiorum ve daha iyiyiz şimdi
Sizin gibi kadinlari anlamiyorum esim babami aricak al kizini diyecek arkama bakmadan giderim.birde böyle erkenlere deger veriyorsunuz[/QUbende hep böyle derdim büyük konuşmuşum bence sizde haddinizi aşıp büyük konuşmayınn
Arkadaslar selâmün aleyküm aslında oyle içine kapanık bir insanım ki bunu bile buraya nasıl yazıyorum bilmiyorm...bir buçuk yıllık evliyim,evimi eşimi seven sürekli zaman ayıran kendi ailemi hiçe sayan onun her istediğini yerine getiren bir insanım.ilk evlendiğimiz aydan itibaren kavga etmeye başladık sonu gelmek bilmeyen bin bir türlü hakaret ettiği kavgalar..evlendiğimizin daha ikinci haftası kuzenleriyle dışarı çıkma planları yapıp beni annesine bırakmak istedi bende bunu kabul etmedm ! Hala da edemiyorum..ben onunla böylesine vakit geçirmek isterken hergün şu gün tatili şu gün evde diye hayaller kurarken o ise her hafta arkadaş planları yapıyor taa ilk günden beri.bazısına gidiyor bazısına kavga gürültü gitmiyor gitmediği zamansa başıma öyle bir kakiyor ki..bugunde bir sürü kavga ettik ağzımı açıp tek laf etmedm bana şeytansin sen dedi annesine dun gitmediğim icin...kayinvalidem gel ciğer kavurun demiş bana söyledi bende ben gitmek istemiyorm seni cagirmis sen git dedim (daha önceki gün oradaydık yedik ictik)bugün bana kavga sırasında sen kimsin ki annem seni çağırsin dedi..sonra da çıktı evden gitti aglamaktan helak oldum...belki de hatalarm var bir sürü sıkıntı çektim Ailem uzakta,3ay önce bebeğim karnimda öldü. .bulunduğum ortama ayak uyduramadim hemen..ama bilmiyorm bakiyorm kendime çok sevdim ondan mi oldu ? Çok üstüne düştüm,sürekli hayaller kurdum..kaldı ki severek evlendik bilmiyorm bu lafları hakedecek ne yaptım. .her kavga da git annene deyip duruyor gelip almam diyor babani arar seni soylerim diyor yaptigim sey ise izin gununde biseyler yapalim demem surekli hergun annesini aramamam...öyle bunaldm ki artık kimseye anlatamıyorum derdimi anneme söylesem üzülür ablama anlatsam aile içi konuları yaymak istemiyorum...belki buraya da kimse bişey yazmayacak ama ben içimi döktüm ya biraz olsun iyi geldi galiba...[/QUOT
İşte bende böyle olmak istemiyorum..Çünkü oldum mu olurum biliyorum kendimi.tamam hata yaptı ama kin besleme diyorum valla sizin ki iyi mi kötü ku bilmiyorum bende böyle olucam diye korkuyorum artikBen bu adamı çok seviyordum ve hala icimde bu sevgi filizlenebilir fakat istemiyorum çünkü bana saygısı yok eğ er olurda saygılı sevgili bir hale gelirse o zaman dua ederim allahın kalbimi isit diye eşimde beni çok.seviyor hemde çok seviyor... beni öpmeden sevmeden duramaz ama su anda. Çok sert bu çizgi çektim asla.saygısızlık yapmiyorum ne ona ne ailesine dedim ya iyi bi insan olucam... ama sert çizgim sayesinde su anda beni öpemiyor bile korkuyor ... baskasinin yaninda aşkım derse susuyorum fakat basbasayken aşkım derse lütfen ismimle hitap et diyorum... su an gebelikten yeni çıktım zaten ilişki yasak.. yasak kalkınca napicam bilmiyorum bende onu düşünüyorum... asla istemiyorum fakat sonuçta eşim sırf allah rızası için katlanirim çünkü be begime çok iyi davranıyor ve onu çok seviyor evladımi babasiz bırakamam