• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana eş olmadi

Kocasinaasik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
21
7
36
32
Arkadaslar selâmün aleyküm aslında oyle içine kapanık bir insanım ki bunu bile buraya nasıl yazıyorum bilmiyorm...bir buçuk yıllık evliyim,evimi eşimi seven sürekli zaman ayıran kendi ailemi hiçe sayan onun her istediğini yerine getiren bir insanım.ilk evlendiğimiz aydan itibaren kavga etmeye başladık sonu gelmek bilmeyen bin bir türlü hakaret ettiği kavgalar..evlendiğimizin daha ikinci haftası kuzenleriyle dışarı çıkma planları yapıp beni annesine bırakmak istedi bende bunu kabul etmedm ! Hala da edemiyorum..ben onunla böylesine vakit geçirmek isterken hergün şu gün tatili şu gün evde diye hayaller kurarken o ise her hafta arkadaş planları yapıyor taa ilk günden beri.bazısına gidiyor bazısına kavga gürültü gitmiyor gitmediği zamansa başıma öyle bir kakiyor ki..bugunde bir sürü kavga ettik ağzımı açıp tek laf etmedm bana şeytansin sen dedi annesine dun gitmediğim icin...kayinvalidem gel ciğer kavurun demiş bana söyledi bende ben gitmek istemiyorm seni cagirmis sen git dedim (daha önceki gün oradaydık yedik ictik)bugün bana kavga sırasında sen kimsin ki annem seni çağırsin dedi..sonra da çıktı evden gitti aglamaktan helak oldum...belki de hatalarm var bir sürü sıkıntı çektim Ailem uzakta,3ay önce bebeğim karnimda öldü. .bulunduğum ortama ayak uyduramadim hemen..ama bilmiyorm bakiyorm kendime çok sevdim ondan mi oldu ? Çok üstüne düştüm,sürekli hayaller kurdum..kaldı ki severek evlendik bilmiyorm bu lafları hakedecek ne yaptım. .her kavga da git annene deyip duruyor gelip almam diyor babani arar seni soylerim diyor yaptigim sey ise izin gununde biseyler yapalim demem surekli hergun annesini aramamam...öyle bunaldm ki artık kimseye anlatamıyorum derdimi anneme söylesem üzülür ablama anlatsam aile içi konuları yaymak istemiyorum...belki buraya da kimse bişey yazmayacak ama ben içimi döktüm ya biraz olsun iyi geldi galiba...

Senin yerinde olsam gitme yapma demezdim. Onu umursamadigimi gosterirdim. Sen biseler yapmak icin gitme diyosun ama o kisitlandigini dusunuyor gibi geldi bana. Yada cevredeki evlendin kılıbık mi oldun gelmiyosun sozleri. Gitsin gezsin tozsun senle bise yapmak isterse sen isteme yapma bise. O zaman belki anlar anlamasa da zaten sen onun icin bi anlam ifade etmiyo demeksindir.

Arkadaslar selâmün aleyküm aslında oyle içine kapanık bir insanım ki bunu bile buraya nasıl yazıyorum bilmiyorm...bir buçuk yıllık evliyim,evimi eşimi seven sürekli zaman ayıran kendi ailemi hiçe sayan onun her istediğini yerine getiren bir insanım.ilk evlendiğimiz aydan itibaren kavga etmeye başladık sonu gelmek bilmeyen bin bir türlü hakaret ettiği kavgalar..evlendiğimizin daha ikinci haftası kuzenleriyle dışarı çıkma planları yapıp beni annesine bırakmak istedi bende bunu kabul etmedm ! Hala da edemiyorum..ben onunla böylesine vakit geçirmek isterken hergün şu gün tatili şu gün evde diye hayaller kurarken o ise her hafta arkadaş planları yapıyor taa ilk günden beri.bazısına gidiyor bazısına kavga gürültü gitmiyor gitmediği zamansa başıma öyle bir kakiyor ki..bugunde bir sürü kavga ettik ağzımı açıp tek laf etmedm bana şeytansin sen dedi annesine dun gitmediğim icin...kayinvalidem gel ciğer kavurun demiş bana söyledi bende ben gitmek istemiyorm seni cagirmis sen git dedim (daha önceki gün oradaydık yedik ictik)bugün bana kavga sırasında sen kimsin ki annem seni çağırsin dedi..sonra da çıktı evden gitti aglamaktan helak oldum...belki de hatalarm var bir sürü sıkıntı çektim Ailem uzakta,3ay önce bebeğim karnimda öldü. .bulunduğum ortama ayak uyduramadim hemen..ama bilmiyorm bakiyorm kendime çok sevdim ondan mi oldu ? Çok üstüne düştüm,sürekli hayaller kurdum..kaldı ki severek evlendik bilmiyorm bu lafları :110::110:hakedecek ne yaptım. .her kavga da git annene deyip duruyor gelip almam diyor babani arar seni soylerim diyor yaptigim sey ise izin gununde biseyler yapalim demem surekli hergun annesini aramamam...öyle bunaldm ki artık kimseye anlatamıyorum derdimi anneme söylesem üzülür ablama anlatsam aile içi konuları yaymak istemiyorum...belki buraya da kimse bişey yazmayacak ama ben içimi döktüm ya biraz olsun iyi geldi galiba...
Ve aleykum selam canim tek sorunumuz fazla deger vermek,fedakarlik,ictenlik cok sevmek bunlar elbette guzel seyler olmasi gereken seyler ama bu erkeklerin sonra kendini bi halt sanmalarina ve totolarinin kalkmasina neden oluyor iste:110:ne yazikki bu adam sozde seni korkutmaya calisiyor canim yok annene git,yok babana soylerim gelir alir bilmem ne iste hiiiicccc inanma biseycik yapamaz :63:seni cebinde biliyo cok sevdigini vazgecemiyecegini cok iyi bildigi icin yapiyor bunlari aklinca sindirecek seni ve kendisi kafasina gore yasayacak.Esin kac yasinda bilmiyorum ama henuz olgunlasmamis ergen gibi davraniyor onun bi sarsilmaya ihtiyaci var aslinda soyyyleeer bi kendine getirtmek lazimm:KK11:valla kusura bakma ama sinir oldum yaww :KK12:ee peki sen ne dusunuyorsun canim onunla hic konustunmu biz yeni evliyiz seninle vakit gecirmek istiyorum biraz banada vakit ayir falan diye ?

Yine diycem hep diycem: Neden Kocalariniza/Sevgililerinize bulunmaz hint Kumasi muamelesi yapiyorsunuz ve bunu onlara 100% hissettiriyorsunuz? Niye bu devirde bile kölelik yapiyorsunuz? Biraz kendinize güvenin, ayaklanin... Kim nederi bosverin, heleki cocukta yoksa kendi yolunuza bakin... Unutmayin siz degerlisiniz, ilk önce kendinizi buna inandirin... Kendiniz kendinizi önemseyin ki baskasida önemsesin... Bi düsünün bakalim hayatinizi böyle bi saygisiza kiymet bilmeyene adamaya deger mi? Ama ne desek bos, ayni tas ayni hamam bu böyle uzar gider... Sonrada sen hastaliklisin diye tekmeyi vurup bi citir alip bakar keyfine...:KK14:

Arkadaslar selâmün aleyküm aslında oyle içine kapanık bir insanım ki bunu bile buraya nasıl yazıyorum bilmiyorm...bir buçuk yıllık evliyim,evimi eşimi seven sürekli zaman ayıran kendi ailemi hiçe sayan onun her istediğini yerine getiren bir insanım.ilk evlendiğimiz aydan itibaren kavga etmeye başladık sonu gelmek bilmeyen bin bir türlü hakaret ettiği kavgalar..evlendiğimizin daha ikinci haftası kuzenleriyle dışarı çıkma planları yapıp beni annesine bırakmak istedi bende bunu kabul etmedm ! Hala da edemiyorum..ben onunla böylesine vakit geçirmek isterken hergün şu gün tatili şu gün evde diye hayaller kurarken o ise her hafta arkadaş planları yapıyor taa ilk günden beri.bazısına gidiyor bazısına kavga gürültü gitmiyor gitmediği zamansa başıma öyle bir kakiyor ki..bugunde bir sürü kavga ettik ağzımı açıp tek laf etmedm bana şeytansin sen dedi annesine dun gitmediğim icin...kayinvalidem gel ciğer kavurun demiş bana söyledi bende ben gitmek istemiyorm seni cagirmis sen git dedim (daha önceki gün oradaydık yedik ictik)bugün bana kavga sırasında sen kimsin ki annem seni çağırsin dedi..sonra da çıktı evden gitti aglamaktan helak oldum...belki de hatalarm var bir sürü sıkıntı çektim Ailem uzakta,3ay önce bebeğim karnimda öldü. .bulunduğum ortama ayak uyduramadim hemen..ama bilmiyorm bakiyorm kendime çok sevdim ondan mi oldu ? Çok üstüne düştüm,sürekli hayaller kurdum..kaldı ki severek evlendik bilmiyorm bu lafları hakedecek ne yaptım. .her kavga da git annene deyip duruyor gelip almam diyor babani arar seni soylerim diyor yaptigim sey ise izin gununde biseyler yapalim demem surekli hergun annesini aramamam...öyle bunaldm ki artık kimseye anlatamıyorum derdimi anneme söylesem üzülür ablama anlatsam aile içi konuları yaymak istemiyorum...belki buraya da kimse bişey yazmayacak ama ben içimi döktüm ya biraz olsun iyi geldi galiba...
Sen evlenmiş düzenini degistirmissin ama eşin duzenini hic degistirmeden bekarlığa devam ediyor.

seni kaç kere evden kovmuş sen kimsin ki annem seni çağırsın diyor ve sen aile içi meseleleri kimseye anlatamam deyip oturup ağlıyorsun, eee bu ne kadar devam edecek, sahipsiz bulmuş seni işte, iterim kakarım nasılsa kimseside yok, otur ağlar susar bu mu? ayrıca ayrılmaya çok meraklıysa o taşınsın anasının evine... ay bi de üstelik bunları sen yeni bebek kaybetmişken yapıyor, pes valla ne diyeceğimi bilemedim
bence yapayanlız oturup ağlayacağına ailenle paylaşmalısın
erkeklerin geneli böyle sahipsiz durursan sınırları zorlar

Hepiniz haklısınız ama gitsem daha uzayacak daha büyüyecek diye duruyorm.daha yepyeni evliyim kaldı ki bir sürü hayallerle evleniyorz hepimiz bunu bi anda yıkmak istemiyorum. Aynen öyle kocam malesef evliliğin bilincinde değil,fakat ne yapıcam ? Bunu bilmiyorm işte. Anlattım olmadi,birbirimizle vakit geçirelim bunu istiyorm dedm olmadı,kalkıp gitsem bu olur mu ? İnanın kafam oyle karisik ki yediğim laflara mi bu yaşta yasadiklarimima hiç birşey yapmadgim halde,yoksa taze evliliğin tadıni bir turlu cikaramadigima mi yanayım?

Ve aleykum selam canim tek sorunumuz fazla deger vermek,fedakarlik,ictenlik cok sevmek bunlar elbette guzel seyler olmasi gereken seyler ama bu erkeklerin sonra kendini bi halt sanmalarina ve totolarinin kalkmasina neden oluyor iste:110:ne yazikki bu adam sozde seni korkutmaya calisiyor canim yok annene git,yok babana soylerim gelir alir bilmem ne iste hiiiicccc inanma biseycik yapamaz :63:seni cebinde biliyo cok sevdigini vazgecemiyecegini cok iyi bildigi icin yapiyor bunlari aklinca sindirecek seni ve kendisi kafasina gore yasayacak.Esin kac yasinda bilmiyorum ama henuz olgunlasmamis ergen gibi davraniyor onun bi sarsilmaya ihtiyaci var aslinda soyyyleeer bi kendine getirtmek lazimm:KK11:valla kusura bakma ama sinir oldum yaww :KK12:ee peki sen ne dusunuyorsun canim onunla hic konustunmu biz yeni evliyiz seninle vakit gecirmek istiyorum biraz banada vakit ayir falan diye ?
Hemde kaç kere konuştum. Sevdiğine inanıyorum ama artık ınanmasam mi diye düşünmeye basladim

Hemde kaç kere konuştum. Sevdiğine inanıyorum ama artık ınanmasam mi diye düşünmeye basladim
Anliyorum canim zor bi durum gercekten ama bak sende aynisini yapabilirsin mesela fazla uzerine dusme,oyle cok canimli cicimli konusma tepkini goster,tavir al biraz bence yoksa mumkun degil duzelmez amannn diyecek ne yapsamda hos goruyor,seviyor beni biramakaz havalarinda bu erkekler :63:valla baska bi carede gelmiyo aklima valla allah yardimcin olsun

Anliyorum canim zor bi durum gercekten ama bak sende aynisini yapabilirsin mesela fazla uzerine dusme,oyle cok canimli cicimli konusma tepkini goster,tavir al biraz bence yoksa mumkun degil duzelmez amannn diyecek ne yapsamda hos goruyor,seviyor beni biramakaz havalarinda bu erkekler :63:valla baska bi carede gelmiyo aklima valla allah yardimcin olsun
Ayne oyle ben simarttim simdi bakiyorum da hatanin buyugu benim hep iyi olalim diye aman biri duymasın aman biri bisey demesin diye kedimi cok sıktım bir oyle deneyeyim artık çok sağol iyi geldi :) en iyisi öyle yapmak. .

Cok bunaltiyosun adami yani ne olmus dugunden iki hafta sonra arkadaslariyla bi aksam oturmasina ciktiysa yapisik mi gezmeniz gerekiyo erkek o kadar kafeste tutulmaz her izin gununu seninle gecirmesini bekle evde canin sikiliyo belli ki bi ise gir calis ya da kursa vs git

Hepiniz haklısınız ama gitsem daha uzayacak daha büyüyecek diye duruyorm.daha yepyeni evliyim kaldı ki bir sürü hayallerle evleniyorz hepimiz bunu bi anda yıkmak istemiyorum. Aynen öyle kocam malesef evliliğin bilincinde değil,fakat ne yapıcam ? Bunu bilmiyorm işte. Anlattım olmadi,birbirimizle vakit geçirelim bunu istiyorm dedm olmadı,kalkıp gitsem bu olur mu ? İnanın kafam oyle karisik ki yediğim laflara mi bu yaşta yasadiklarimima hiç birşey yapmadgim halde,yoksa taze evliliğin tadıni bir turlu cikaramadigima mi yanayım?
canım eşinle nasıl tanıştınız? ne kadar süre sevgili kaldınız?

Adam zorla evlendirilmis sanki
Kendini hala bekar saniyor
Iyi bir derse ihtiyaci var

Back