Eşim bana el kaldırdı

Ben çıktığımda o da kayınpederimle gezmeye gidiyormuş kapıda karşıladı beni agladinmi sen noldu dedi evet x ile tartıştık dedim niye diye sordu bende siz söylemişsiniz iki gelin gelip bı yemek yapmadılar diye dedim evet biz gelirsiniz diye bekledik ikinizde başımda geçmiş olsun diye döndünüz ben söylemedim baban anlattı dedi bende keşke ogullariniza söylemek yerine bize söyleseydinz dedim kayınpederimde geldi o arada noldu diye sordu kv anlattı güldü kp.Bende el kaldırmasına degermiydi baba dedim sonra aradı kv annemlere gidiyorum ben diyince bunun için mi gidiyorsun dedi bana 😅 işte bizim erkeklerimiz sinirliymis karşılık vermeyeceksiniz bize bozulmuş bizden iki kap yemek beklemişler falan filan keşke arayıp soyleseydiniz madem biz düşünemedik kızım biz açız gelinde birşeyler hazırlayın deseydiniz dedim
Bende bunu anlamıyorum işte. Kaçıncı yüzyıldayız, aç olan insan arar pideciyi iki pide söyler. Naz yapacaksa arar oğlunu iki lahmacun getirir misin der vs. Her şeyi gelin yapmak zorunda hem düşünecek hem yemek getirecek hem çay demleyecek.. gelin zaten kanser ama düşünen yok. Sinirlendim

Vur hadı vur diyip üzerinemi gittin neden tartıştınız ki

Artık gideceksiniz büyük konuşmuşsunuz vur hadi vur bak akşam burda olurmuyum demişsiniz o da lafınızı ikiletmemiş

Allah aşkına gidin tedavi olun ya zira ikinizdede öfke kontrol problemi hakim

Birisi beni kışkırtsa ben ne kadar tutarım kendimi bilmem biz tartışınca birisi evden fıyıyor bir nefes alıp telefondan kaldığımız yerden devam ediyoruz sakinleşene kadar bir araya gelmiyoruz

En iyisi kriz anında uzaklaşıp sakin kafayla konuşmak

Yoksa bu şiddet ve sizin tehditleriniz devam eder sonuç mahkeme salonu yada Allah korusun daha beteri
Eşim bana el kaldirdiginda napsaydim susup köşeme çekilip aglasamiydim. Bende vur ama vurursan eve geldiğinde ben olmam dedim

Orda fark belli oluyor iste. Esinizin kardesi de annesinden babasindan firca yemistir (halbuki firca atmaya haklari da yok bu durumda), ama gidip esiyle kavga edip el kaldirmamis. Ortada suc diye birsey de yok. Birseyler teklif edilebilir, ama yapilmadi diye de ortayi atese vermeye de gerek yok. Kayinvalideniz ve kayinpederiniz vebal aldi iyice bana göre
Hemde çok büyük vebal..

Doğru söylüyorsunuz.. eşime en ufak bir ağrım var dediğim zaman hep hastasın diyor korkup artık esime ağrım var bile diyemiyorum
Bu adamin özür dileyip eve dön demesini beklemek gurursuzluk değil mi?

Bu zihniyet size, hastalik sebepli çocuğunuz olmuyor diye de eziyet ediyordur. Belki tüm hırsları bundan. Zalim yaratıklar.

Bende bunu anlamıyorum işte. Kaçıncı yüzyıldayız, aç olan insan arar pideciyi iki pide söyler. Naz yapacaksa arar oğlunu iki lahmacun getirir misin der vs. Her şeyi gelin yapmak zorunda hem düşünecek hem yemek getirecek hem çay demleyecek.. gelin zaten kanser ama düşünen yok. Sinirlendim
Ki benjm eşim bana bunun lafını yapıyor ama kendisi bir gün sonrası gitti bakmaya..Madem ben yemek yapmadım bakmadım annene o zaman sen niye o gün akşam eve gelmek yerine dükkana gittin ki dükkan kendimizin çalışan var gitmesine gerek yok

Bu adamin özür dileyip eve dön demesini beklemek gurursuzluk değil mi?

Bu zihniyet size, hastalik sebepli çocuğunuz olmuyor diye de eziyet ediyordur. Belki tüm hırsları bundan. Zalim yaratıklar.
Çocuğum olmadığı için lafını da yedim tabi...Ailemin problemlerini kafama takıyormusum çok çocuğum ondan olmuyormuş😅

1 senelik evliyim görücü usulü evlendim.bugun gidip bı kaç gün kalmayı düşündüm ama o zaman eşim ( eşim bile demek istemiyorum) bir şeyleri düzeltmek için cabalamayacak biliyorum
Bu çabayı bile göstermeyeceğini bildiğiniz bir adamla neden evli kalmak için çabalıyorsunuz?

Anlatayım konuyu..iki gün önce kayınvalidem endoskopi oldu ilk defa değil ara ara da endoskopi oluyor..eve geldiklerinde saat 5 i geçmişti bende aradım naptınız diye eve yeni girdik dedi ama sesi pek iyi gelmiyordu bende uzatmadim tamam anne sen dinlen ben seni tutmayım dedim kapattım 1-2 saat sonrası çıktım annesine annesi uyuyordu neyse uyandi nasıl oldun iyimisin vs konuştuk gayet iyilerdi bana karşı problem yoktu indim evime.. dün de kendi anneme gittim bayadir gitmiyordum ki ailemin de bazı sıkıntıları var..neyse giderken eşime dedim ki akşam yemeğe sende gel ben destek olmak için gidiyorum sende ol..senin ailen hep problemli sorunları bitmiyor dedi..neyse duymazdan geldim gittim eşim yemeğe gelmedi dükkandayim dedi gün içinde ben ona annemlerde kendi resmimi attım neden kısa kollu ile duruyorsun annenlere gidince hep hastalanıyorsun ben uğraşıyorum dedi umursamadım..Akşam oldu beni almaya geldi ilk kez erken geldi almaya saat 10.. giderken naptın ne ettin falan..ne yedin ya dedim annemlerde yedim dedi :) niye gelmedin annemlere dedim ordan konu açıldı işte annem ile babam sana çok kizginlar annem hastaneye gittigi gün yemek yapıp cagirmamissin çay bile demlememissin dedi bende izah ettim dedim hani ilk değil daha önce de oldu ameliyat olmadı sonuçta dedim birbirimize girdik arabada..Eve geldik ben konuşmuyorum etmiyorum yattık uyuduk erkenden.. sabah kalktı annemlere çık bugün sana sinirlidir zaten dedi bende niye dedim hatani biliyorsun dedi bende ben bı hata yapmadım burda tek gelin ben değilim yengende var madem ben yapmadım o yapsaydı dedim sonrası el kaldırdı bana ne yengemden diye bende vur ama akşam geldiğinde bak bakalım ben burda olur muyum dedim elime vurdu odaya itti beni işte kafamı sıktı sallıyor falan defol git dedim iyice delirdi defolup gitti mevzu bu uzun oldu kusura bakmayın
Sizi hizmetçi olarak almış anne babasına.

Yemek konusunda evet haklı ama ben geç geldikleri için yemek yediklerini düşündüm ki endoskopi bende oldum daha önce bayıltıp yapıyorlar ki kayınvalidem de anestezi ile yaptırdı bunu eşime değil ama kırıldığını bana söyleseydi bu konu buralara gelmezdi şuan benjm evliliğim yıkılabilir burda kim suçlu?
Yemek konusunda haklı falan değil endoskopi yemek yapmaya engel bir durum değil. Gireceği belliymiş eli ayağı tutan insan yemeğini yapıp koyabilirdi dolaba gitmeden. Daha olmadı dışarıdan söylenir. Eşiniz dahil sizi hizmetçi olarak görüyorlar.

Yemek konusunda haklı falan değil endoskopi yemek yapmaya engel bir durum değil. Gireceği belliymiş eli ayağı tutan insan yemeğini yapıp koyabilirdi dolaba gitmeden. Daha olmadı dışarıdan söylenir. Eşiniz dahil sizi hizmetçi olarak görüyorlar.
Aynen öyle

Benim annem endoskopi olsa ertesi gün benim eşim gel aileme destek ol dese bende sinirlenirim gayet bu ne bencillik .
Gitmek zorunda degılım teklifi bile sinir eder beni.Senin ailenin sorunları ne bilmiyorum da saglık problemi degılse hiç de umrumda olmaz annem hastayken valla.
Bence sen dönme artık o eve yol yakınken ayrıl.
Göz dağı vermek için gitmişsin.
Gelsin yalvarsınlar istiyorsun .
Endoskopiyi ne sanıyorsunuz ameliyat mı? İnsanlar günlük hayatına devam ediyor olup. Ayrıca annesini çok düşünüyorsa oğlu yapsaymış yemeğini kadınlar hizmetçi mi!

Ben çıktığımda o da kayınpederimle gezmeye gidiyormuş kapıda karşıladı beni agladinmi sen noldu dedi evet x ile tartıştık dedim niye diye sordu bende siz söylemişsiniz iki gelin gelip bı yemek yapmadılar diye dedim evet biz gelirsiniz diye bekledik ikinizde başımda geçmiş olsun diye döndünüz ben söylemedim baban anlattı dedi bende keşke ogullariniza söylemek yerine bize söyleseydinz dedim kayınpederimde geldi o arada noldu diye sordu kv anlattı güldü kp.Bende el kaldırmasına degermiydi baba dedim sonra aradı kv annemlere gidiyorum ben diyince bunun için mi gidiyorsun dedi bana 😅 işte bizim erkeklerimiz sinirliymis karşılık vermeyeceksiniz bize bozulmuş bizden iki kap yemek beklemişler falan filan keşke arayıp soyleseydiniz madem biz düşünemedik kızım biz açız gelinde birşeyler hazırlayın deseydiniz dedim
k.peder neden gülüyormuş
o da şiddet mi diye düşünüyor dimi?
yazık çok yazık cidden
ben olsam üzülür dur kızım ne yapıyorsun? nasıl vuruyormuş.. eline kırarım onun vs derim

gittiğinizi bile önemsememişler nasıl olsa döner diye düşünmüşler

Yahu kim aglıyor ben hayatımdaki hiçbir erkekten bırak şiddeti ses bile yükseltme duymadım çok şükür.
Kendinden emin ayakları yere basan son derece de seçici bir insanım.
Ben böyleyim diye herkes böyle olmak zorunda değil ama.
Görücü usulü olup çok mutlu olan evliliklerde var . sevgili olup şiddet görenlerde yada tam tersi.
Dünkü konuda 3 gün önceki konuda yaptığım yorumlarla ne ilgisi var bu konunun ?
Allah kimseyi bu kadar işssiz yapmasın ya yorumlarıma girip bakıyorsunuz güldüm 🤣
Kaale almıyorsan yorum yapmazsın değil mi?
Ayrıca evet benim için 5 bin lira az bir para herkesin ekonomik durumu farklıdır.
Size göre çok büyük olabilir.
Ben kendi fikrimi söyledim.
Yorumlarınıza girip bakmıyorum sadece kullanıcı adınız akılda kalıcı

Her gördüğümde istemsiz şu şarkıyı mırıldanıyorum

Fikrinize aynen bende katılıyorum, endoskopi zamanı bellidir bir gün önce yap çorbanı yemeğini at dolaba, bu ilkde değilmiş süreci az çok biliyor.Gelini hizmetçi görmek bu başka bir şey değil.

X