-
- Konu Sahibi isimbulamadimm
Aile apartmanında oturmak onu getektirmez kim diyor bunu? Ben oturuyorum herkes kendinden mesul arada ikram için komşuya ne gönderiliyorsa o kadar, fazlasını kimse bekleyemez bekletmem. Eş faktörü de mühim tabii konu sahibinin kocası gibi kocalar olduğu sürece aynı binada olmaya gerek yok her türlü hizmetçi gibi kullandırır karısını.
Ne dediğini gayet iyi anladım. Bende kocası o kafada olduğu sürece başka evde de aynı sorunları yaşar diyorum. Kocanın o kafayı değişmesi lazım."Bunu gerektirir " dememiş.
"Böyle sorunlar getirir" demiş.
Açıkçası bende öyle düşünüyorum. İster kendi aileniz, ister eş ailesiyle olsun, aynı apartmanda olmak pek iyi değil.
Konu sahibi bu evliliğe devam edecekse, ayrı eve çıkmasını tavsiye ediyorum ben.
Hâlâ aynı şeyden bahsediyorsunuz. Bu kafayla daha çok itilip kakılırsınız.Dönmeyecem bende biraz uğraşsın çabalasin pişman olsun..
Eninde sonunda döneceksiniz bellikiDönmeyecem bende biraz uğraşsın çabalasin pişman olsun..
Doğum günüm değildi ama beni de kırdılar
Diğer konusunu bilmiyorum ama oğlun bana el kaldırdı ühüüü diye ağlarken kp karşıma geçip gülecek bende bana söyleseydiniz aç olduğunuzu ya aşk olsun baba diye kendimi savuncam. Onları doğduğuna pişman edip üzerine zehir zıkkım söyledim size afiyetle yiyin der çıkardım ama konu sahibi daha uğraşsın pişman olsun modundaBoşanmaya niyetin olsa kv ve kp den önce kendi ailene anlatırdın olanları....Senin boşanmaya niyetin yok , sadece eşinin burnu surtsun istiyorsun çünkü -daha önceki konumda söyledim, kızdın, yine söylüyorum) asıl kendi ailen seni istemiyor...Boşanmana asla izin vermeyecekler razı olmayacaklar, bunu sen de çok iyi biliyorsun ...
Aa cok uzuldum ya gercekten donup kendine yazik etmemistir umarim.Üyelik iptali. Evine dönüp “yuvasını” kurtarmıştır.