- 26 Ekim 2022
- 120
- 34
- 13
- Konu Sahibi isimbulamadimm
-
Kalksın kendi gitsin sen neden gidiyorsun. Meydanı boş bulurlar ailesi de ekmeklerine yağ sürme konuşulup halledilecek bişeydir belkiAz önce eşimle ailesi yüzünden tartıştık bana el kaldırdı vuracak oldu bende vur hadi bak bakalım akşam geldiğinde ben burda olur muyum dedim sonra elime falan vurdu çıktı gitti işe kızlar nolur bana yardım edin ailemin evine gitmeli miyim şuan ne yapacağımı bilmiyorum elim ayağıma dolaştı çıkıp anasına babasına bağırıp çağıraracam kendimi zor tutuyorum şuan agliyorum ne yapacağımı bilemedim gideyim mi kalayım mi nolur yardim edin nolur
Şuan çok büyük bir araftayim ya gidip herşeyi bitirilen yada kalıp ecelimi bekelyecegim gün geçtikçe bu evlilik çıkılmaz bi hal alacak..Gidin ,gitmeyin diyemem .Giderseniz boşanma ihtimaliniz var sonraki süreci kaldırıp kaldiramadığınızı bilemeyiz.O kalkan el bir gün size iner.kavgada hemen şiddete başvurmak sağlıklı değil,kv ile aynı binada oturuyor olmanız olası.Oturup iyice düşünün ders olsun diye gidip gidip gelmek evliliği laçkalaştırir.Net olun öyle adımlar atın evinizi değiştirin.( Anasının doldurması ile eşine cemkiren adam benim gözümde adam değildir net)
Kayınvalidem ile aynı apartmandayim benim kalmam akıl sağlığım için iyi olmazO gitsin,pasif olma
Bugün gerçekten duygusal anlamda çöküş yaşıyorum iyi değilim.gitmek ve gitmemek arasında gidip geliyorumAilenizin yanina donun tedavinizi olun. Bu adami daha fazla cekmeyin. Sagliginizi daha kotu etkiliyor.
1 senelik evliyim görücü usulü evlendim.bugun gidip bı kaç gün kalmayı düşündüm ama o zaman eşim ( eşim bile demek istemiyorum) bir şeyleri düzeltmek için cabalamayacak biliyorumGidecem deyip gitmezseniz. Zaten gitmiyor diyerek daha ileriye gider. O yüzden gidin ama ailenize anlatmayın siz barışır unutursunuz onlar unutmaz. Belli ki yeni evlisiniz zamanla öğreneceksiniz
1 senelik evliyim görücü usulü evlendim.bugun gidip bı kaç gün kalmayı düşündüm ama o zaman eşim ( eşim bile demek istemiyorum) bir şeyleri düzeltmek için cabalamayacak biliyGidecem deyip gitmezseniz. Zaten gitmiyor diyerek daha ileriye gider. O yüzden gidin ama ailenize anlatmayın siz barışır unutursunuz onlar unutmaz. Belli ki yeni evlisiniz zamanla öğreneceksiniz
Direk bitirmeyi düşünüyorum veya şuan cik sinirli olduğum için ani kararlar verebiliyorum sakinlesince oturup eğriyi doğruyu düşüncemBu yazdiklarinizdan gidin diyemem. Sorunlarinizin derecesini bilmiyotum. Ama anlasamiyorsaniz ve siddet egilimi varsa co⁹cugunuz da yoksa kendinize baska bi yol cizebilirsiniz. Annemin evine gideyim, pisman olsun gelsin beni geri alsin diye bi planiniz varsa bence hic gerek yok. Karsilikli konusup anlasmayi deniyebilirsiniz.
Hakkımı yiyorlar yaptığım şeyleri görmüyorlarKalksın kendi gitsin sen neden gidiyorsun. Meydanı boş bulurlar ailesi de ekmeklerine yağ sürme konuşulup halledilecek bişeydir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?