Eşim bana bu sözlerle ne demek istiyor? Ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu adamla hala ileriyi düşünüyorsunuz yani ?

bu iş ilişkinizi sözleşme altına almalısınız. Yarın bir gün iş anlaşmalarında sıkıntı çıkarsa yazını evrak iyidir.
Evet sizinkisi iş ilişkisi başka bir şey değil

Nikahı da onlarla kıysın o zaman. Cezai ehliyeti olmamalı böylelerinin, şahitliği geçerli olmamalı mahkemede.
Valla belki linçleneceğim bu dediğim için olsun sıkıntı değil. Öyle bir şey olsa yapar bunun gibiler. Yatmak için bir kadına ihtiyacı olduğundan evleniyorlar, elalem bu yaşa kadar sap kaldı zürriyeti bitti demesin diye evleniyorlar.

Avukat tanıdığımın dediği; ev miras hükmünde gelip eşinin olacağı için ileride Allah korusun eşin senden önce vefat ederse; çocuğunuz yoksa miras malı çocuk olmadığı için alt soya geçemez, mirastan gelen mal olduğu için kök ailesinde yasayan birine yani bu durumda yeğenine vs geçer dedi.. Evet kayinpederim vasiyet hazırlamış şimdiden. Ben şu an birsey yapabilirim ama eşim destek olmayacağı için zorlanırım bir de bu dedikleri beni çok üzdü yoksa ben her evli çift gibi ileride iyi kötü bir evimiz olur beraber öderiz diye düşünmüştüm. Babasının evinin satılması üstüne para konulması fikri benim değil ben demedim. Babasının evine ev alana kadar otururuz diye bakıyordum ama fikrim çok değişti. Eşime şu an güvenemiyorum.

Diğer yorumları okumadım tam da yazdığım şeyin benzeri fikirler

Evlilik hayat arkadaşlığı ve yoldaşlıktır, özellikle de yaşlılıkta lazımdır. Bu adamdan bir yol olmaz, evlilik birliği içinde onun hakkı olacak bir mal asla edinmeyin ve en kısa sürede boşayın bu adamı.

Ya beni yanlis anlamayin ama, bu kadar paragoz adam ablayla da ortak is tutmaz, muhtemelen esinizin bes kurus birikmisi yok. Bekarlik birikimimim dedigi sey muhtemelen size hava atmak icin uydurdugu yalanlardan ibaret.

Vardi boyle bi tanidigimiz, adamin trilyor milyorlari var saniyordu arkadasim, meger bes kurusu yokmus, ablasiyla mirasli mallari var 728838393 ortakli...

Seyi yazmayi unutmusum, esinizin sizinle gonul bağı olduguna dair herhangi bir emare goremedim, ozurdilerim.

Değer kaybı falan yoktur, size öyle yansıtıyordur. Gözünüzle gördünüz mü kasadaki parayı? Atla deve değil nakit parayı dövize veya altına çevirmek.
Meblağ sormadım ama bir tahminim var. Hiç görmedim kasa ablasının üstüne. Haklısınız Dolar yapmış olabilir.

Ev konusunu ben açmadım. Kendisi bu ev çocuk için küçük, ileride çocuk olursa zor olur diye kendisi dile getirdi bende yorum yaptım. Orada yorum yapmamın nedeni de tüm parasını da katmak istediğini ama evin babasi üstüne olacağını söyledi bende iki kardeşsiniz babanın üstüne olursa ileride hak kaybın olur diye yorum yaptım. Yoksa bu evi şu an babası satsa çıkın dese diyeceğim tek şey Allah razı olsun 3 sene oturduk, çok teşekkür ederiz hakkınızı helal edin olur. Evet miras konularında yorum bile yapmamak gerekmiş. Ama ben eşimin yerinde olsam bu kadar tepki göstermezdim hak kaybımı önlemeye çalışıyor diye düşünürdüm ondan çok üzüldüm.

Sizi üzmek için sormuyorum ama aranızda karşılıklı bir sevgi var mı?

Şunu demek istiyor: benim malım benim senin malın ikimizin. Bence mal ayrılığı sözleşmesi imzalayın ve kredi cekerek ev almaya çalışın kendi üzerinize. Bu adam sıkışınca sizi postalar gibi. En azından birikiminiz olsun

Aynen evet yatmak için bir kadına ihtiyaç var, başka bir beklenti yok evlilikten yana bunların gözünde. evlilikte erkeğin tek yükümlülüğü cinselliği sağlamak sanıyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…