Eşim bana artik inanmıyor

Bir Kore filmi vardı, 200 pounds beautydiye. Obez bir kadın çeşitli ameliyatlarla afeti deryaya dönüşüyordu,filmin sonunda da sevdiği adamı kapiyordu.
Heh, onun bir de ikinci filmi var (ben TRde bulamadığım için izleyemedim,bulan varsa gonderirise çok makbule geçer).
Bu masal evlilikten bir cocuklari oluyor ikinci filmde. Ama çocuk aynı annesinin eski hali
Yani erkekler için de kötü, evleniyorsun , güzelliğini anneden alacak çocuklarım olsun diye hevesleniyorsun, ama ...
Friends dizisinde Rachel'in kardeşi şey soruyordu bebeği için; burnunun estetiksiz haline benzemesinden korkmuyor musun?
Rachel da ağlıyordu, evet çok korkuyorum diye
O hesap biraz da

Geç yazdırma var inanın ben 97 liyim 4 yaşında kimliğimi çıkarmışlar 98 li yazıyor kimliğimde

iyide konu sahibesini geç yazdırmamışlar erken yazdırmış oluyorlar
93 lüymüş kimliktede 93 yazıyormuş ama o 96 lıyım demiş. 96 da doğmadan önce çıkartmış oluyorlar ki kimliğini bu imkansız olduğu için kocasının kimliğini hiç görmemiş olma ihtimali kalıyor geriye e bu da imkansız. evlilik cüzdanında yazıyor
o yüzden ben konuya inanmama hakkımı kullanıyorum.

Kadın her konuda yalan söylemiş. Kendimi adamın yerine koydum da uydurulmuş bir evlilik yaşamışım derim ben olsam.

Ya bide bu salak o kadar herkesin olduğu tipki şu ara herkes böyle görünüyor bide estetik değil demiyor mu

Eşiniz haklı. 3 yıllık evlilik içinde güvenini kaybetmişsiniz.

Ufak sebepler diyenler olmuş ancak bunlar çok büyük sebepler. Güvenmediğiniz biriyle yan yana nasıl yatılır , yaşanır ?

Ki bunlar olmasa dahi : evliliği bir taraf bitirmek istiyorsa ; evlilik nasıl devam edebilir ?

İyi gelir getiren ve saygı duyulan bir işiniz olduğunu belirtmişsiniz konu içi mesajlarınızda.

Nafakaya muhtaç bir kadın da değilsiniz , anlattıklarınıza göre. Anlaşmalı bir şekilde ayrılmayı önerin.

Halen kurtarılabilecek bir şey varsa , aşkınız bitmediyse , birbirinizi olduğunuz gibi kabul edebilecekseniz ayrılmazsınız zaten.

Kurtarılabilecek bir şey kalmadıysa da birbirinizin zamanını boşa harcamamış ; birbirinizi yıpratmamış olursunuz.

Eskilerde oluyordu bu genelde. Mesela annem olduğundan büyük yazılmış

Kendisinden önce doğan bir kız bebek varmış. Bebek ölmüş. 1_2 seneye annem doğmuş. Yeni kimlik çıkarmamışlar. Ölen bebeğin kimliği annemin olmuş

Ama bu dediğim olay 60 sene önce oluyor.

Şu an olabilir mi bilemedim ama...

Kadın her konuda yalan söylemiş. Kendimi adamın yerine koydum da uydurulmuş bir evlilik yaşamışım derim ben olsam.
Hem yalan söylüyor hem de yalanını değişik sebeplere dayanarak savunuyor.

Konu sahibi kendini mağdur, yalana mecbur bırakılan biri gibi anlatıyor ama değil. Bile isteye söylemiş o yalanları, büyük ihtimal başka şeyler de var eşinin yakaladığı, o yüzden adam boşanalım diyor haklı olarak.

90 larda olmaz sanmam.
hem akıl edip kocayı bu şekilde kandıramaz insan bence.
yalnız konu gerçek yada değil konuyu açan kişinin yaşla ciddi problemi var.
29 yaşında ama kendisini 26 sanıyor kocasına 23 demiş kk ya 25 demiş.

7 yaş var sanıyordu aramızda aslında 4 eşime yalan söylemeye devam ettim geç yazıldım,doğal burnum sanıyor aslında kendi burnum sadece hafifçe burun torpulendi ,minnacık ta burun kaldırıldı .
Eşinin aslında gördüğü bu kadarla sınırlı mı ki acep diye bir düşündüm...hakim amca boşa bizi- sebeb? evlilik birliği temelinden sarsıldı. Minnacık törpülemiş

Evet kendisi de inanmıyor 29 olduğuna çünkü. Durumu zannettiginden daha fena aslında.

Konu sahibi seni anlıyorum. Ben de 5 yıldır 40 yaşındayım, bı kişi de yüzüme karşı çıkıp hadi ordan demedi daha eşim bazen küçül de cebime gir diyor ama umursamiyorumsaçlarim da hep boya çünkü beyaz kafa bana yakışmıyor Şaka bir yana hepimiz iyi hissetmek için goruntumuzle oynarız, en basitinden bazen makyaj yaparız amma velakin sizinki böyle bir durum değil. Boşanma işini bilemem ancak yardım almanız gerektiği konusunda ben de hemfikirim.Lutfen geciktirmeyin.

Burin benim burnum kimseye yaptirdim.demek zorunda degilim buna katilmiyorum.eşimin vucudum ustunde tasarrufu olamaz.istersem yesil lens takarim istersem kirmizi sacla gezerim.sizin zaten baska sebepleriniz varmis yazmissiniz.asıl sebepler bunlar dgil bunlar bahane olmus.yani bir seylerin izahi olmus.bunlari aile terapisti cozer

Üzgünüm ama bu beni de soğuturdu. Sebepsiz yalan söyleyen sebepli napar diye..

Ben bu yalanların bunlarla kaldığını düşünmüyorum sadece bunlarla boşana düşünülüyorsa boşanın zaten

Bide ben en küçük yalanda sıkılıyorum ve aynı gün uyumadan mutlaka söylüyorum. Çünkü sıkıyo sanki tüm vücudumu siz nasıl dayandınız

Bence konu sahibinin bireysel terapiye ihtiyacı daha çok basit şeyler için insan neden yalan söyler ki.

Ayrıca konu sahibi yaş meselesi nasıl 26'ya 34. Ve aranızda nasıl 4 yaş var.
Şu an siz 93lü iseniz 29 yaşındasınız. Ben mi gece gece yanlış hesap ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…