- 11 Aralık 2018
- 40.099
- 248.716
-
- Konu Sahibi Dimdikgucludurmak
Haksız mı adam?Arkadaslar öncelikle değerli yorumlarınız için tekrardan teşekkür ederim.Yaş konusunda yalan söyleme nedenim şu üniversiteye 21 yaşında başladım henüz eşimi bile tanımıyordum.Kendim dislanmamak için 1996 dedim arada 3 yaş fark olunca kimse anlamadi büyük yazıldım dedim.Esime çok söylemek istedim hatta yaş küçültmek için mahkemeye bile gittim öyle kolay olmuyor kemik testi oluyorsunuz okula gittiğiniz tarihe felan bakıyorlar kemik testinde yaşım çıkınca açılmadan dava kapandı.Esimin boşanmak isteme nedeni benim aşırı yalancı olduğumu sanıyor burnum yaşım konusunda yalan söyleyince beni aşırı ozguvensiz buluyormus.Ten beyazlatici ürün kullanıyorum bazen saçlarımda kaynak var bazen renkli lensler deniyorum çok doğal duranları var.Çok yakından bakılınca anlamıyor esim benim dış görünüşüme aşırı takıntılı olduğumu düşünüyor .Sizi boğmamak için kısa yazdım bide hep sarışın mavi gözlü çocuğum olsun isterim esim bu yüzden ruh hastası olduğumu sanıyor birde ailesine mesafeli olduğum icin
E zaten adam sizden çok büyük. Neden yaşınıza ilgili yalan söylediniz ki?
Estetiklilerin inatla inkar etmesi de ayrı hikaye.
Benim bir kız arkadaşım ısrarla asla kasını almadigini ve doğal saçı oldugunu iddia ederdi. Yaz okuluna kalıp yurdu kapanınca iki ay beraber yaşadık, elinde cımbız devamlı kasını şekillendiriyordu, saçını da bir kere beraber boyadıkama buna ragmen yine de benim yanımda bile 'ay yok,güneşte açılıyor benim saçım' demeye devam ederdi (zaten küçükken sarışın olan kumrallardandi ama boyuyordu neticede)
Ben adama hak verdim
Harbiden lan geç yazdırma nası oluyor şimdi düştü jetonGeç yazdırınca yaş küçülmez mi yahudoğmadan üç sene önce doğacağımı hissedip kimlik çıkarmışlar demesi lazımdı.
Konuya gelince; böyle bir sebepten boşanılır. Adam elini neye arsa naylon çıkmış.
Ya anlamıyorum çogunluk bahane arıyormuş vs diyor da böyle en ufak şeyde bile yalan söyleyip bu yalanı devam ettiren kişiye nasıl güvenebilir ki kim bilir bilmediğim daha ne var bana böyle kolay yalan söylüyor herşey yapılabilir diye düşünür adam haklı bence ki burada aynı şey bi erkek için yazılsa çogu kişi bidaha güvenemezdim vs derdi bence konu sahibinin tedavi olması lazım aşırı özgüvensizlik, kendini kabul edememe durumu var sizde bütün yalanlar bu kapıya çıkıyorMerhaba ,Kk kadınları daha şimdi üye oldum ve ilk konum sizi okurken yormamak için kısa tutacağım.Yazım yanlışları yaparsam şimdiden teşekkür ederim
Eşimle 3 yıldır evliyiz .Evliliğimiz güzel ,mutlu,huzurlu geçiyordu.Yaşlar 26-34 konum şu eşime yaşım konusunda yalan söyledim 3 yaş küçüğüm dedim 1996 biliyor aslında 1993 bu yalanı söyleme nedenim üniversite döneminde kendimi dislanmamak için söylemiştim üniye geç başladım .Minyon ve küçük duruyorum aslında eşime söylemeden önce yaş küçültmek istedim ama mahkeme öyle kolay olmuyor kemik testi istiyor 1.sınıfa kaç yaşında okuduğunu bakıyormuş .Tabi bende kemik yaşım tam çıkınca dava açılmadan kapandı .Eşime çok söylemek istedim aslında 7 yaş var sanıyordu aramızda aslında 4 eşime yalan söylemeye devam ettim geç yazıldım felan dedim da ki eşim besim küçük kuzenimle fotoğrafımı görene kadar 1996 yılında o bebek ben 3 yaşındayım esim öyle anladı çok sert tepki verdi .Hakliydi aslında bu yalanı sürdürmek mantıksızdi esime herşeyi anlattım yumusadi
Bu evliliğin ilk yılı gerçekleşen olan bu mevzuyu kapattık gayet güzel giden birlikteliğimiz yine kendi elimle bozdum .Esim burnumu kendi doğal burnum sanıyor aslında kendi burnum sadece hafifçe burun torpulendi ,minnacık ta burun kaldırıldı .Esim lise fotoğraflarımı görmüş arkadaşımın storysinde .
1 haftadir benimle konuşmuyor .Bana inancı ve güveni kalmamış .Benim çalışmadığımi ,esimin ailesine karşı suratsız olduğumu ,sürekli şikayet ettiğimi ,yaşım ve estetik konusunda yalan söylediğim için artık bitirmek istiyor .Günlerce ağladım göz yaşı döktüm bana mısın demiyor çok ozguvensizmisim sürekli bakkala bile makyajsız cikmiyormusum halbuki aslı öyle değil yüzüm soluk gözüktüğü için hasta gözükmemek için hafif allik ,maskara kullanıyorum .Esim çocuk olmadan bosanalim ne istiyorsun al ,nafaka eğer sana verilse al yeter ki bosanalim diyor ben fevri davrandığını düşünüyorum .Ayrılmak istemiyorum sizde ne yapmayalım çok uzun olduysa özür dilerim derdimi net ve anlaşılır yazmak istedim
Kesinlikle, çok basit durumları güven sarsıcı hale getirmiş..Bide adam mahkeme de yaşını küçültmeye çalıştığını filn duyduysa haklı olarak daha ne yalanlar var diye düşünüyordur..İtiraf etse adam gülüp geçerdi kesin o kadar basit şeyler ki ama yalan ortaya çıkınca güven sarsılıyor işte
evet de bu kızın kimliğine göre yaşı 3 yaş "büyük" söylediği yaştan, "küçük değil" sorun orada....Geç yazdırma var inanın ben 97 liyim 4 yaşında kimliğimi çıkarmışlar 98 li yazıyor kimliğimde
Doğru yaevet de bu kızın kimliğine göre yaşı 3 yaş "büyük" söylediği yaştan, "küçük değil" sorun orada....
yoksa geç yazdırma tabii ki var ben de köyde doğdum benim de kimliğim geç çıkmış.
Yani kız doğmadan 3 yıl önce çıkartmışlar kimliği konu sahibinin yalanına göre. Böyle bi şeyde mümkün değil. Geç yazılmış olsaydı kimlikteki yaşından daha büyük olması lazımdı küçük değil.evet de bu kızın kimliğine göre yaşı 3 yaş "büyük" söylediği yaştan, "küçük değil" sorun orada....
yoksa geç yazdırma tabii ki var ben de köyde doğdum benim de kimliğim geç çıkmış.
Samimiyetle pişman olduğunu anlat eşine anlar umarımArkadaşiar neden dalga geçiyorsunuz tamam dalga geçin ama neden sürekli geçiyorsunuz ki biliyorum gülünç ve komik .26 yasinda diyorum çünkü 5 yıldır yaşım konusunda yalan söylüyorum 29 yaşındayım desem bir ton şey anlatmam gerek .Dış görünüşe takıntılı değilim arkadaşlar aslında mesela en sevdiğim kediler siyah kediler evde 2 görme engelli kedim var ikisinde dünya tatlısı sokak kedileri .Bahçede baktığım köpeğim mesela barınak köpeği kimse sahiplenmez diye ben sahiplendim .Dış görünüşüm kendime çünkü hep baba tarafı kuzenlerim yengelerim benimle alay etti .10 yaşındayken bile fotoğrafçı abi bana çekil kara kız manzarayı bozdun dedi kuzenlerimle toplu fotoğraf çekilirken burnum konusunda çok haklısınız arkadaşlar neden söylemedim bende kendime çok kiziyorum ne kadar gereksiz şey esim en fazla aa burnun estetik demek der konu kapanır geçerdi.Yalanlar yalan söyledim sonu böyle oldu
Yalanı anlarım, benim de pembe yalanlarım oldu, ne bileyim bilmemesi daha sağlıklı olur diye yalan söylediğim oldu mesela. Ama bu konularda bu tarz yalanlar söylemeniz biraz garibime gitti açıkçası. Gerekçeleriniz daha bir garip.Arkadaşiar neden dalga geçiyorsunuz tamam dalga geçin ama neden sürekli geçiyorsunuz ki biliyorum gülünç ve komik .26 yasinda diyorum çünkü 5 yıldır yaşım konusunda yalan söylüyorum 29 yaşındayım desem bir ton şey anlatmam gerek .Dış görünüşe takıntılı değilim arkadaşlar aslında mesela en sevdiğim kediler siyah kediler evde 2 görme engelli kedim var ikisinde dünya tatlısı sokak kedileri .Bahçede baktığım köpeğim mesela barınak köpeği kimse sahiplenmez diye ben sahiplendim .Dış görünüşüm kendime çünkü hep baba tarafı kuzenlerim yengelerim benimle alay etti .10 yaşındayken bile fotoğrafçı abi bana çekil kara kız manzarayı bozdun dedi kuzenlerimle toplu fotoğraf çekilirken burnum konusunda çok haklısınız arkadaşlar neden söylemedim bende kendime çok kiziyorum ne kadar gereksiz şey esim en fazla aa burnun estetik demek der konu kapanır geçerdi.Yalanlar yalan söyledim sonu böyle oldu
Evet zaten böyle durumlar özgüvensizliğe neden oluyor çevremizdeki insanlar bizi bu hale getiriyor inanın. Kendinizi suçlamayın. Bir psikoloğa gitmeniz en doğrusu olacaktır.Arkadaşiar neden dalga geçiyorsunuz tamam dalga geçin ama neden sürekli geçiyorsunuz ki biliyorum gülünç ve komik .26 yasinda diyorum çünkü 5 yıldır yaşım konusunda yalan söylüyorum 29 yaşındayım desem bir ton şey anlatmam gerek .Dış görünüşe takıntılı değilim arkadaşlar aslında mesela en sevdiğim kediler siyah kediler evde 2 görme engelli kedim var ikisinde dünya tatlısı sokak kedileri .Bahçede baktığım köpeğim mesela barınak köpeği kimse sahiplenmez diye ben sahiplendim .Dış görünüşüm kendime çünkü hep baba tarafı kuzenlerim yengelerim benimle alay etti .10 yaşındayken bile fotoğrafçı abi bana çekil kara kız manzarayı bozdun dedi kuzenlerimle toplu fotoğraf çekilirken burnum konusunda çok haklısınız arkadaşlar neden söylemedim bende kendime çok kiziyorum ne kadar gereksiz şey esim en fazla aa burnun estetik demek der konu kapanır geçerdi.Yalanlar yalan söyledim sonu böyle oldu
Sadece bunu sorucam bunları söyleyen eşin olsa hiç düşünmeden gülüp geçer miydin yoksa aklında bir acaba neden böyle söylemiş olabilir neden saklamış olabilir kalırmıydı. Evlilikte şüphe güvensizlik çok kötü bir şey ve bence evliliğin bitme sebebi bile olabilir çok basit konulardan dolayı olsa bile.Arkadaşiar neden dalga geçiyorsunuz tamam dalga geçin ama neden sürekli geçiyorsunuz ki biliyorum gülünç ve komik .26 yasinda diyorum çünkü 5 yıldır yaşım konusunda yalan söylüyorum 29 yaşındayım desem bir ton şey anlatmam gerek .Dış görünüşe takıntılı değilim arkadaşlar aslında mesela en sevdiğim kediler siyah kediler evde 2 görme engelli kedim var ikisinde dünya tatlısı sokak kedileri .Bahçede baktığım köpeğim mesela barınak köpeği kimse sahiplenmez diye ben sahiplendim .Dış görünüşüm kendime çünkü hep baba tarafı kuzenlerim yengelerim benimle alay etti .10 yaşındayken bile fotoğrafçı abi bana çekil kara kız manzarayı bozdun dedi kuzenlerimle toplu fotoğraf çekilirken burnum konusunda çok haklısınız arkadaşlar neden söylemedim bende kendime çok kiziyorum ne kadar gereksiz şey esim en fazla aa burnun estetik demek der konu kapanır geçerdi.Yalanlar yalan söyledim sonu böyle oldu