Eşim bana artik inanmıyor

Haksız mı adam?

Bundan bir tane de bende var. Cocukken ikimizde sarisindik ben kizil kumral oldum, o acik kumral oldu ve sacini sariya boyayip acici vs kullanip doğal olduğunu soyleyip cocukluk fotolarini gosteriyor millete. Cocukluk arkadasim olmasa bile yemezdim ama millete aptal yerine koyuyorlar.

Harbiden lan geç yazdırma nası oluyor şimdi düştü jeton

Ya anlamıyorum çogunluk bahane arıyormuş vs diyor da böyle en ufak şeyde bile yalan söyleyip bu yalanı devam ettiren kişiye nasıl güvenebilir ki kim bilir bilmediğim daha ne var bana böyle kolay yalan söylüyor herşey yapılabilir diye düşünür adam haklı bence ki burada aynı şey bi erkek için yazılsa çogu kişi bidaha güvenemezdim vs derdi bence konu sahibinin tedavi olması lazım aşırı özgüvensizlik, kendini kabul edememe durumu var sizde bütün yalanlar bu kapıya çıkıyor

İtiraf etse adam gülüp geçerdi kesin o kadar basit şeyler ki ama yalan ortaya çıkınca güven sarsılıyor işte
Kesinlikle, çok basit durumları güven sarsıcı hale getirmiş..Bide adam mahkeme de yaşını küçültmeye çalıştığını filn duyduysa haklı olarak daha ne yalanlar var diye düşünüyordur..

aslında 93lüsünüz kimlikte de 93 lüsünüz, ama 96lı olduğunuzu iddia ediyorsunuz...(saçma sapan bir sebeple kocaman bir yalan)
eşinize bunu "geç yazdırmışlar " dediniz
o da yedi?

"yaa ablam varmış benim o ölmüş onun kimliğini kullanıyorum" filan demeniz lzım senaryonun bu kısmını değiştirin.

Geç yazdırma var inanın ben 97 liyim 4 yaşında kimliğimi çıkarmışlar 98 li yazıyor kimliğimde
evet de bu kızın kimliğine göre yaşı 3 yaş "büyük" söylediği yaştan, "küçük değil" sorun orada....

yoksa geç yazdırma tabii ki var ben de köyde doğdum benim de kimliğim geç çıkmış.

Herkes küçük anlamsız konu falan demiş fakat böyle ufak bir konuda yalan söyleyen bana her konuda yalan söylüyordur diye düşünüyor muhtemelen eşiniz. Evliliğiniz bitmez bu yüzden ama çok fazla sarsılır. Özgüven konusunda bende eksiklikleriniz olduğunu görüyorum yanlış anlamayın olumsuz olarak söylemiyorum bunu. Tedavi olabilirsiniz açısından yazdım. Tedavi olmanız eşiniz için de olumlu etkileri olacaktır düzeliyor gibi düşüncelere girebilir.

Yani kız doğmadan 3 yıl önce çıkartmışlar kimliği konu sahibinin yalanına göre. Böyle bi şeyde mümkün değil. Geç yazılmış olsaydı kimlikteki yaşından daha büyük olması lazımdı küçük değil.

Arkadaşiar neden dalga geçiyorsunuz tamam dalga geçin ama neden sürekli geçiyorsunuz ki biliyorum gülünç ve komik .26 yasinda diyorum çünkü 5 yıldır yaşım konusunda yalan söylüyorum 29 yaşındayım desem bir ton şey anlatmam gerek .Dış görünüşe takıntılı değilim arkadaşlar aslında mesela en sevdiğim kediler siyah kediler evde 2 görme engelli kedim var ikisinde dünya tatlısı sokak kedileri .Bahçede baktığım köpeğim mesela barınak köpeği kimse sahiplenmez diye ben sahiplendim .Dış görünüşüm kendime çünkü hep baba tarafı kuzenlerim yengelerim benimle alay etti .10 yaşındayken bile fotoğrafçı abi bana çekil kara kız manzarayı bozdun dedi kuzenlerimle toplu fotoğraf çekilirken burnum konusunda çok haklısınız arkadaşlar neden söylemedim bende kendime çok kiziyorum ne kadar gereksiz şey esim en fazla aa burnun estetik demek der konu kapanır geçerdi.Yalanlar yalan söyledim sonu böyle oldu

Empati kuruyorum benimde güvenim kırılırdı. Açıkcası, basit bir mesele için bile yalan söyleyip ve bunu son ana kadar sürdüren birine benim de güvenim kalmaz. Söyleyebileceği büyük yalanlar hakkında soru işareti bırakır bende. Madem söyledin neden sürdürdüğünü sorgularım. Açık olmak gerekirse soğuma sebebi

Samimiyetle pişman olduğunu anlat eşine anlar umarım

Yalanı anlarım, benim de pembe yalanlarım oldu, ne bileyim bilmemesi daha sağlıklı olur diye yalan söylediğim oldu mesela. Ama bu konularda bu tarz yalanlar söylemeniz biraz garibime gitti açıkçası. Gerekçeleriniz daha bir garip.

Evet zaten böyle durumlar özgüvensizliğe neden oluyor çevremizdeki insanlar bizi bu hale getiriyor inanın. Kendinizi suçlamayın. Bir psikoloğa gitmeniz en doğrusu olacaktır.

Eşim dogum tarihimi tcmi ezbere bilir ,yani hiç mi eşiniizn sizin kimlikle işi olmadı.Hem aranızda 7 degilde, 4 yas olmasımı sorun yoksa yalan soylenılmesımı.soncta yine ondan lucucksunuz deseydiniz yasım gpruntum yuzunden yalan söyledim ama sonra kaynadı gitti deseydınız.burunda valla o konuda neden yalan soylenır ki genız et vardı o yuzden amelıyat oldum falan deseydinız evlilikte yalan sacma yani birdaha gormeyeceginiz biri olsa belki laf olsun diye bişey sallarsınız sonucta bıdaha nerde goreceksınız.ama es hergun birlikte yatıp kalkıypruz bugun yalan soylesen aksamında ortaya cıkar.ayrıca benm de burnum asagu dogru amelıyat dusunuyorum ama esim gerek yok ben hıc burnuna dikkat etmedim sen burunlara odaklısın diye kendi kendine burun takıntısı cıkarıyorsun diyor.yani sizi o halinizlede sevebilirdi.markete giderken bende rujsuz cıkamam vslla evde bile ruj suuryorum surekli bu nasıl özgüven eksklogı soncta yüze canlılık gelsın diye

Sadece bunu sorucam bunları söyleyen eşin olsa hiç düşünmeden gülüp geçer miydin yoksa aklında bir acaba neden böyle söylemiş olabilir neden saklamış olabilir kalırmıydı. Evlilikte şüphe güvensizlik çok kötü bir şey ve bence evliliğin bitme sebebi bile olabilir çok basit konulardan dolayı olsa bile.

Ya hadi yalan söyledin başta. Sonra bir de üşenmemiş yalanı kalıcı hale getirmek için mahkemeye başvurmuşsun. Bu kadar azimli yalancı da olunmaz ya. Ürkütücü derecede azimli bir yalancısın ve eşinin sana bir daha güvenmemesi çok normal.

Yalan söylemek için verdiğin emek ve enerjiyi faydalı işler için harcasaydın keşke. Adam daha yaş gibi en temel konuda bile beni ayakta uyutan kadın ne yalanlar söylüyodur diye düşünür haklı da. Hala daha konuda yaşım 26 yazmışsın. Kendini cidden 96lı olduğuna mı inandırdın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…