Eşim bana artik inanmıyor

Nikah başvurunuzu kimlikle yapmadınız herhalde bu neyin araştırması yine neye tabi tutuluyoruz

Eşime herşeyi anlattım çocukluğumda yaşadığım olayları neden böyle şeyler yaptığımı aslında anlatırken bana kiyamadi ağlamamı istemedi .Artık evli kalmak istemiyormuş yaş yalanını tolerans gösterdi hatta neden 3 yaş yalan söylediğime çok takıldı 5-7 yaş küçük söyleseydin neden 3 yaş az bir yaş farkı söyledin dedi .Bende uni dönemi için yaptığımı söyledim .Burun konusunda aşırı tepki gösterdi benim aşırı yalancı ve korkutucu olduğumu söylüyor ben sarışın mavi gözlü bebekleri beğendiğim için beni dış görünüşe takıntılı sanıyor halbuki öyle değil .Kaynakları çıkartalı 4 ay oluyor kendi saçlarım lens takmıyorum sadece iki yalan söyledim başka gerçekten söylemedim burun ve yaş

Eşinizle aranızda soğukluk olmuş bence yani siz sizi başka biri gibi anlatıyorsunuz ama eşiniz sizde başka birini görüyor gibi.

Yalan berbat bir şey. Bende soğuyor um karşımda kinden

Kimliği görmüş ama geç yazdırdık demiş ya, sonra kuzeniyle olan fotosunda anlamış
Kimliğe geç yazdirilmasi icim 93luyken 96da çıkması lazım. Aile gidip 'ay kaç yılında doğdu bizim çocuk? Ne bileyim,93 yaz hele' demediyse, mantıksız yani
Konu sahibi son yazdığınız yorumları da okudum, eşinize gerçekten hak verdim.
Çünkü siz derin bir kompleks içindesiniz. Kuzenim öyleydi, şu böyleydi,bana Arap dediler... Kime neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz ki? O insanlar artık hayatınızda yok ama siz hala sizi eleştiren hayali bir güce bir şeyler kanıtlama derdindesiniz.
Bunlar buraya yazdığınız birkaç şey. Allah bilir günlük hayatınızda daha neler var, olmadığınız biri gibi gösterdiğiniz.
Böyle biriyle yaşamak cidden kolay değil.
En basiti yazdım ya, saçım güneşte açılıyor diyip evde boyayan kiz. Onun mesela bana ne boyasından, ama ısrarla 'haaayiiirrr dogaaal' dedikçe kız benim gözümde değer kaybetti çünkü olmayan bir şeyde ısrar ediyor. Bu onun karakterini gösterir bence...
Burun da, demişsiniz ki 'doğal burnum sadece törpü yapılıp kaldırıldı'. Diğer estetik yaptıranlarinki takma burun değil ya.
Bunun adı rinoplasti. Zaten insanlar burun kemerini torpuletip azıcık kaldırmak için yapıyor bu ameliatlari. Bir sene sonra kaybolacak burun dolgusu yapsanız yine hak vereceğim ama narkoz alıp ameliyata girmissiniz. Bunun saklanacak bir şeyi yok ki...
Ve adam sizin yslanci olduğunuzu düşünmekte çok hakli. Çünkü bunlar sadcee ortaya çıkarttığı iki şey. Allah bilir daha neler var kompleks yapıp yalan söylediğiniz.
Bir de bir insan kompleksliyse hayatının çoğu alanında komplekslidir. Ya da kolayca yalana başvuruyorsa hayatının her alanında başvuruyordur.
Benim de ayrı ayrı zamanlarda hayatıma iki erkek girmişti, ikisi de yasitim olduğunu iddia etmişti ama biri 2 yaş, biri 3,5 yaş küçükmüş benden. Ortaya çıkınca 'oy gudu gudu der, ilgilenmezsin diye söyledim' dediler. Ama bu iki kişinin de ara ara başka yalanlarını yakaladım. Çoğu ufak tefek şeyler olsa bile yani derler ya, yalan ağzına yuva yapmış diye. Beni rahatsız etti, aslında sevdiğim çok yanları olmasına rağmen ayrıldım. Çünkü bu kadar ufak şeye yalan söyleyip bir de inandırıcı olsun diye yalanını ayrıntılı ayrıntılı anlatan insanlar Allah bilir daha ne yalanlar söylemiştir de ben henüz cozememisimdir.
Adamın hislerini çok iyi anlıyorum yani.
Bence tek çözümü,yukarıda bir arkadaş da yazmış.
Otur yanına, bunları neden yaptığını açıkla. Veeeee daha gizlediğin her şeyi ama her şeyi açık yüreklilikle anlat ve daha yalan söylemeyecegine söz ver. Bence esin de sana bir sans verevektir

Profil bilgilerine bile 96lı yazmışsın. Konuya da yaşlar 26-34 yazmışsın. Çok ilginç bir vakasın cidden. Sonra dalga geçmeyin yazmışsın. Bence sen gece gece bizle goygoy yapmaya gelmişsin

Ay bir de dış görünüşe takıntılı olmadığını kanıtlamak için sokak kedisi köpeğine bakıyorum demen beni bitirdi yok sokak köpeğini de poomerian diye yuttursaydın

Son düzenleme:
Eşimin bana en masum yalanı söyleyeceğini bilsem içim ürperir istemem. Bir daha mümkün değil güvenemem. Böyle şeylerde yalana başvuran insan daha neleri nasıl anlatır kim bilir.
Allah herkesi kendi gibi insanlarla karşılaştırsın

Ayy bi de dış görünüşe takıntılı değilim diyip kara kediden, barınaktan alınan köpekten bahsetmeniz ayrı trajikomik.
Profesyonel destek almalısınız.
Profil bilgilerine bile 96lı yazmışsın. Konuya da yaşlar 26-34 yazmışsın. Çok ilginç bir vakasın cidden. Sonra dalga geçmeyin yazmışsın. Bence sen gece gece bizle goygoy yapmaya gelmişsin
öf valla ya

Fotoğrafa kadar okudum eşiniz tam enayi kandırırsınız yine ölen ablamın kimliği diyin hayır anlamadım evlilik evrakları toplanırken hastanede form dolduruluyor vukuatlı nüfus kayıt alınıyor zaten her halt orada yazıyor hiçbirinde anlamayıp fotodan anlayan adamı her türlü kandırırsınız siz

Hep çevre baskısı. Aşağılanma hor görülme. Banada kara natur dendi yıllarca diyenlerin bende de kara gelinleri torunları oldu. hiç krem sürmedim hele beyazlatıcı korkarım bir kere dalga yaparsa diye. Mavi göz sarı saç olayi zaten esmer bir insanda acayip sırıtıyor hiç yakışmıyor onun için denemedim bile.bence kendinizi sevin Allah böyle yaratmış böyle daha güzelim de. Kimseye kendini sevdirmeye begendirneye çalışma. annem hep der köylüler (genelde babamın köyü) yaşla para ağızlarında başka birşey yok der. Kadının yaşını erkeğin yasini sorgularlar para nevzularina girerler felan. Çok önemli meseleler ya.

Adam 5/7 yaş değilde neden illa 3 yaş söyledin, 3 yaş için yalan söylemeye ne gerek vardı? diye sorguluyor anladığım kadarıyla. Söylediğiniz yalanlar fiziksel yalanlar. Bu da sizi öz güvensiz gösterir. Bence karşısında çok rahat yalan söyleyebilen biri görüyor. Bence bundan sonraki hayatınızda dik duruşlu olmaya gayret edin. Yaşanılan travmalar, evet hasar bırakır ama yalancı yapmaz, yapmamalı. Yalan insanın kendi seçimidir.

Son düzenleme:
Buraya konu açtım gelen her yoruma açığım çünkü disardan bir gözün yorumuna ihtiyacım var.Mesleğimi ,aylık ne kadar para kazandığımı yazmadım çünkü gerek duymadım günlük hayatımda çok kişi ile temas halindeyim ve mesleğim saygı duyulan bir meslek .Eşimle aramızdaki sorunu yazmak istedim neden bazi arkadaşlar dalga geçtiniz ki ? Biri derdini paylaşır okur geçersin ama sayfalarca dalga geçmek neyin nesi ? burada saygısız yorumlar yapmadığınız için çok teşekkür ederim .Eşimle son kez daha konuşup çözüme kavuşturmak istiyorum .Değerli ve güzel vaktinizi bana ayırdığınız için çok teşekkür ederim tekrardan yorumlarınız çok dikkat ettim not aldım

Ben de oraya takıldım..bize açtığı konuda bile hala yalan söylüyor

Affeder mi affetmez mi bilemeyiz ama bu adam bir daha sana güvenmeyecek. En basitinden bir konu anlatsan onu da yalan mı doğru mu? diye sorgulayacak. Kendini, gözünde çok aşağıya çekmişsin. Aranızdaki en önemli bağ kopmuş. Size göre hangi söz bunları düzeltir bilemiyorum. Bana göre hiç bir söz. Yerinizde olsam boşanmayı kabul ederdim. Yaptığınız her açıklama tuhaf duracak.

Son düzenleme:
Kusura bakmayın da bu anlattıklarınıza göre eşiniz haklı.

Dıs görünüşünüze feci şekilde takmışsınız. Yani herkesin hayatında dıs görünüşü ile kırıldığı bir an vardır ya da beğenmediği bir yeri. Bunlar olağan. Ama ne zaman ki bununla ilgili yalan konuşma ihtiyacı hissederiz, o zaman kantarın topuzu kaçmış demektir.

Siz takintilisiniz. Boşuna itiraz etmeyin buna. Cidden takintilisiniz. Ya aşmaya çalışacaksınız ya da bir uzmana derdinizi anlatacaksınız.

Diğer mesele de şu :Çok doğal ve kolay yalan söylüyorsunuz. Ve dahası bu yalana kendiniz de ikna oluyorsunuz.

Yani estetik operasyon gecirmediginize ve 96lı olduğunuza kendiniz de inaniyorsunuz. Burası ciddi bir nokta.

Yalan söylemek başka, söylediği yalana kendisi de inanmak başka. Ciddi bir şey bu beni endişeye düşürdünüz. Hastalık mıdır, huy mudur emin olamadım şu an ama kesinlikle anormal bi durum.

Eşinizi her türlü parmağınızda oynatirsiniz. Çünkü siz, eşinizi inandırmadan önce kendinizi inandırıyorsunuz. Ve eşinizin karşısına kendinizi ikna etmiş olarak çıkıyorsunuz. Gerçekten inandığınız bir şeyi savunuyorsunuz fakat realitede bu şey gerçek değil. Durumuzunu izah edebildim mi bilmiyorum ama ...

Beni endişeye düşürdünüz. Sizinle evli olsam ben de bir korkardım. Gerçekliği ufak ufak kaybetmeye başlamışsınız. Neye inanmak istiyorsanız ona inanıyorsunuz.

Tüm samimiyetimle ve kalbimle sizi uyarıyorum. Doktora gidin. Bu size iyi gelecek.

Acil şifalar dilerim.

Yaşınızı burada bile doğru yazmamışsınız. 93 doğumluysanız 29 yaşında olursunuz, 26 değil.

Eşinizi haklı buldum ben, sizin ufacık gördüğünüz yalanlar gerçekte ufacık değil demek ki. Adam size güvenmiyor bu yüzden boşanmak istiyor, haklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…