Eşim bana artik inanmıyor

Esinizin dusuncelerini fazla onemsiyorsunuz ona kendinizden daha fazla deger veriyorsunuz ki bu iki konuda yalan soylemissiniz. Bence esas sorun bu. Insanlar patronlarina bile kendilerini olduklarindan daha iyi gostermek icin ufak yalanlar soylememeyi, durust olmayi tercih edebiliyor. Siz kendinizi kocanizin yaninda statu olarak cok dusuk goruyorsunuz. O da bunu fark etti ve tum cekiciliginizi kaybettiniz. Artik kendinizi de yirtsaniz size asik olamaz. Asik olmadigi degersiz gordugu bir kisiyle de neden evli kalsin?

Hastasin bence sen🙄😐 yani basit seye bile yalan soylersen herif tabiiki guvenmez artik.. ne gerek vardi burnun icin yalan soylemek yasin icinde oyle…guven biterse evlilikte biter zaten

Burnunu anladık diyelim kompleks yaptında, yaşınıda yalan söyleyince adam ne tür bir düzenin içine düştük demiştir :ukala: ilginç yani bunların size basit gelmesi de ben de ayrılırdım sanırım. Daha fazla birşeyler çıkıcak hergün düşüncesi olurdu

esinizin size sevgisi bitmis bahane ariyor maalesef:KK43:
Sevgisi bitmekten ziyade başka neler var, ya da yalan olmayan ne var diye düşünüyordur. Üstelik o yalanlar da itiraf edilmemiş bizzat eşi ortaya çıkarmış. Hep demiyor muyuz evlilikte güven çok önemli diye. Güven bitmişse nasıl sevgi kalsın geride?

Tamamen uydurma ya. Geç yazıldım diyerek 93 lü kimliği nasıl 96 lı diye yutturabilirsin yıllar tersine mi akıyor.
2-3 cümle yazacaktım ama gerçekten gerek yok hayal dünyaları rengarenk:)
Bence de yalan. Yeni üyelik açılıyor ve ilk konu nedense çok tahrik edici, üyeleri ikiye bölen konu oluyor. Yazık diyorum böyle işlere vakit ayıranlara.

Bence de yalan. Yeni üyelik açılıyor ve ilk konu nedense çok tahrik edici, üyeleri ikiye bölen konu oluyor. Yazık diyorum böyle işlere vakit ayıranlara.
Üyeler bu sefer tek vücut. 💪🏻 Herkes kızın terapiye gitmesini istiyor.

Mahkemeye gidip yaşı küçültmeye çalışmak nasıl bir komplekstir yarabbim. İlk kez duyuyorum. Bu nasıl aklınıza geldi. Sevgili konu sahibi. :KK57:

Bence zaten birakmak istiyormus.Kafasinda kurguluyormus ama neden bulamiyormus.
Bunlar da bahanesi olmus.
Ayrica yasini buyutmende baska bir yalan olacakti bilemiyorum farkindamisin.
Yani soylemis oldugun yalan ve yapmis oldugun hatayi baska bir yalanla mesru kilamazsin.
3 yas kucuk olmak ve burun estetigi evliligi hic bir sey yokken temelden sarsmaz.
Dedigim gibi firsat kolluyormus bunlarda ona bahane olmus.

anladığım kadarıyla üniversiteye başlarken çocukça bir yalan söylemişsiniz, başta öyle söylediğiniz için de sonra ben o yaşta değilim demek de saçma, nası söylenir ki?

burda anlattığınız şekilde eşinize de anlatın, kafadan her şeyi sallamamışsınız aslında. sizde çocukluğunuzda özgüven eksikliğine sebep olan konularda yalan söylemişsiniz. her şeyi anlatın, özür dileyin. söz verin bundan sonrası için. yine de boşanmak isterse boşanın, o haklı haksızdan ziyade ömür boyu başınıza kakacak; dediğiniz hiçbir şeye inanmayacaksa sizin açınızdan da çekilmez bir evlilik olur.

ben affederdim eşimi ya. yorumlara bakınca ben mi çok saf ve iyimserim anlamadım 😬

Bu filme puanım 10 üzerinden 4. Aslında senaryo güzel ama konu yeterince etkili işlenmemiş. Ve en önemlisi inandırıcılıkta sorun var. Daha iyi bir kurguyla çok daha başarılı bir film olabilirdi.

Bence yalan soylemeniz dışında siz çok kompleksli bir insansınız.yasiniz burunuz ve makyajsız bakala bile gitmemek ve belki buraya yazmadiginiz bir çok güvensiz ve yalana başvuran davranışlarınız var.bunlari yalanla ortbast etmek tabiki karşı taraf için yorucu ve güvensizlik verici

Yaşlar 26-34 konum şu eşime yaşım konusunda yalan söyledim 3 yaş küçüğüm dedim 1996 biliyor aslında 1993.
29 yaşında olduğunuz halde hala 26 yaşındayım diyorsunuz.
1 haftadir benimle konuşmuyor .Bana inancı ve güveni kalmamış .Benim çalışmadığımi ,esimin ailesine karşı suratsız olduğumu ,sürekli şikayet ettiğimi ,yaşım ve estetik konusunda yalan söylediğim için artık bitirmek istiyor
Kusura bakmayın ama devamlı şikayet eden birine ben selam bile vermem. Kompleksli ve yalancı birine hele hiç.

anladığım kadarıyla üniversiteye başlarken çocukça bir yalan söylemişsiniz, başta öyle söylediğiniz için de sonra ben o yaşta değilim demek de saçma, nası söylenir ki?

burda anlattığınız şekilde eşinize de anlatın, kafadan her şeyi sallamamışsınız aslında. sizde çocukluğunuzda özgüven eksikliğine sebep olan konularda yalan söylemişsiniz. her şeyi anlatın, özür dileyin. söz verin bundan sonrası için. yine de boşanmak isterse boşanın, o haklı haksızdan ziyade ömür boyu başınıza kakacak; dediğiniz hiçbir şeye inanmayacaksa sizin açınızdan da çekilmez bir evlilik olur.

ben affederdim eşimi ya. yorumlara bakınca ben mi çok saf ve iyimserim anlamadım 😬
Bence iyimsersiniz. Evliliğiniz içerisinde eşiniz sizden habersiz gidip dava açsa, üstelik bu dava size söylediği yalanı kapatmak içinse affeder miydiniz? Kemik yaşı tutsa, kimliğini evlilik cüzdanını bile değiştirecekmiş kocadan habersiz.

Kesin ve değişmez olan şu, bir yalan yakalandıysa hep insanın aklına acaba sorusu gelir. Evlilikte en kötü doğru en masum yalandan iyidir bana göre. Hadi bunu affetti, arkasından estetik ameliyatı hakkında da yalan söylemiş. Düşünsenize kaza ya da hastanelik bir durum olduğu zaman doldurulan formlarda bile daha önce ameliyat oldunuz mu diye soruluyor. Bunu eşi bilse ne zararı var? Eşiniz forma evet ameliyat oldum yazıyor ve siz bunu orada öğreniyorsunuz.

Eski ilişkiler sevgililer falan bunları kimse kimseye söylemek zorunda değil. Ama sağlık durumu kesinlikle eşten gizlenmemeli. Başımıza bir şey geldiği zaman kanunen ailemiz - anne babamız bile değil, yasal temsilcimiz eşimiz oluyor. Ben bile konu sahibinin başı sıkışınca yine yalana sarılacağını düşünüyorum eşi niye düşünmesin?

Bu filme puanım 10 üzerinden 4. Aslında senaryo güzel ama konu yeterince etkili işlenmemiş. Ve en önemlisi inandırıcılıkta sorun var. Daha iyi bir kurguyla çok daha başarılı bir film olabilirdi.
Ben de cevaplar yazdım üstelik sahte olduğunu bile bile. Beyin fırtınası oluyor, değişik fikirler bakış açıları görüyoruz.🙃

Hem yalan söylüyor hem de yalanını değişik sebeplere dayanarak savunuyor.

Konu sahibi kendini mağdur, yalana mecbur bırakılan biri gibi anlatıyor ama değil. Bile isteye söylemiş o yalanları, büyük ihtimal başka şeyler de var eşinin yakaladığı, o yüzden adam boşanalım diyor haklı olarak.
Patolojik yalancı. Bu ciddi bir hastalık bence.

Yalanın büyüğü küçüğü olmaz. Eşiniz haklı. Başka ne yalanlar söyledi acaba diye düşünür. İlişkilerde güven önemli. Güven bitince sevgi de biter. Ben eşinizi haklı buldum.

Merhaba ,Kk kadınları daha şimdi üye oldum ve ilk konum sizi okurken yormamak için kısa tutacağım.Yazım yanlışları yaparsam şimdiden teşekkür ederim
Eşimle 3 yıldır evliyiz .Evliliğimiz güzel ,mutlu,huzurlu geçiyordu.Yaşlar 26-34 konum şu eşime yaşım konusunda yalan söyledim 3 yaş küçüğüm dedim 1996 biliyor aslında 1993 bu yalanı söyleme nedenim üniversite döneminde kendimi dislanmamak için söylemiştim üniye geç başladım .Minyon ve küçük duruyorum aslında eşime söylemeden önce yaş küçültmek istedim ama mahkeme öyle kolay olmuyor kemik testi istiyor 1.sınıfa kaç yaşında okuduğunu bakıyormuş .Tabi bende kemik yaşım tam çıkınca dava açılmadan kapandı .Eşime çok söylemek istedim aslında 7 yaş var sanıyordu aramızda aslında 4 eşime yalan söylemeye devam ettim geç yazıldım felan dedim da ki eşim besim küçük kuzenimle fotoğrafımı görene kadar 1996 yılında o bebek ben 3 yaşındayım esim öyle anladı çok sert tepki verdi .Hakliydi aslında bu yalanı sürdürmek mantıksızdi esime herşeyi anlattım yumusadi
Bu evliliğin ilk yılı gerçekleşen olan bu mevzuyu kapattık gayet güzel giden birlikteliğimiz yine kendi elimle bozdum .Esim burnumu kendi doğal burnum sanıyor aslında kendi burnum sadece hafifçe burun torpulendi ,minnacık ta burun kaldırıldı .Esim lise fotoğraflarımı görmüş arkadaşımın storysinde .
1 haftadir benimle konuşmuyor .Bana inancı ve güveni kalmamış .Benim çalışmadığımi ,esimin ailesine karşı suratsız olduğumu ,sürekli şikayet ettiğimi ,yaşım ve estetik konusunda yalan söylediğim için artık bitirmek istiyor .Günlerce ağladım göz yaşı döktüm bana mısın demiyor çok ozguvensizmisim sürekli bakkala bile makyajsız cikmiyormusum halbuki aslı öyle değil yüzüm soluk gözüktüğü için hasta gözükmemek için hafif allik ,maskara kullanıyorum .Esim çocuk olmadan bosanalim ne istiyorsun al ,nafaka eğer sana verilse al yeter ki bosanalim diyor ben fevri davrandığını düşünüyorum .Ayrılmak istemiyorum sizde ne yapmayalım çok uzun olduysa özür dilerim derdimi net ve anlaşılır yazmak istedim
Ayrılmak istiyorsa buyursun ayrılsın....boşuna yalvarıp yakarıp kendinizi aşağı indirmeyin....evet burnumdan rahatsızdım yaptırdım deyin geçin.. zaten esiniz diye herseyi söylemek zorunda değilsiniz geçmişte olan...yaş konusu iyi olmamış ama ayrılmak isteyen için bahane bile olamaz...birden çark edin tamam beni istemiyorsan ben de istemiyorum deyin ama bence aileden aklini karıştıran var esinizin...sorun aslında ailesine davranışınız ama bunu dile getiremeyip dürüst olmayan asıl kendisi....

X