Eşim bana artik inanmıyor

Kimliği görmüş ama geç yazdırdık demiş ya, sonra kuzeniyle olan fotosunda anlamış
Yalnız geç olsa yaşı kimlikte küçük olurdu. Erken yazdirildim yalanını da ilk kez duydum. Eş kişisi bu yalana nasıl inandi orasıni hiç anlayamadım. Olsa olsa ölen ablamın kimliğini bana vermişler gibi bir yalan olabilirdi o da bayağı büyük bir yalan oluyor.

Yalanın her türlüsü kötü de bu kadar basit şeyler için yalan söylemek gibi bir yanlış da yapılmaz hani :))

Eşinize hak vermiyor değilim ama ben asıl kendinize bunu yaptığınıza çok üzüldüm. İnsanlarda en çok değer verdiğim şey zekadir benim ve siz aslında çok zeki bir kadinsiniz.
Anlamlandiramadigim geri zekalılarin koyduğu kalıplara sığmak için zeki bir kadin neden bu kadar yalana başvurur. Yapmayın bunu ya.

Kusura bakmayın ama çok yalan söylemişsiniz. Evli değilim. Ama ailemden biri bu kadar yalan söylese ben de ona bir daha asla güvenmem.

Canım bende aslında rusum ama türk taklidi yapıyorum.
eşim anlamasın sonuçta mezhep farkı var

Dalga mı geçiyorsun Allah aşkına git öte de dalga geç.
Sanmıyor adam bariz yalancı olduğunu biliyor. Tahammül edilecek gibi değilsin.

sevgiliyken özellikle sormuştum eşime bazen geç yazdırıyolar doğum günün hangi gün diye, kimlikteki doğum günüm doğru demişti ve yıllarca doğum gününü o gün kutladık. sonra evlenince annesi söyledi laf denk geldi de neye uğradığımı şaşırdım yıllarca eşimin burcunu takip ederdim mesela hep yanlışmış. sonra aynı yaştayız sanıyordum eşim benden bir yaş büyükmüş, ben şoklar içersinde kaldım yani. yalnız eşime sen bana doğru demiştin diyorum, öyle mi demiştim diyor hatırlamıyor. annesi doğum tarihini bile tam bilmiyor büyük ihtimalle ondan utanıp söylemedi diyorum çünkü daha 1.ayımızdı ama net hatırlıyorum doğru demişti de neyse konuyu öyle kapattık yani ben doğum günümü öyle kabul ediyorum diyor yine aynı kutlayacaz

Hayatımda tahammül edemediğim saygısız ve yalan konuşan kişilerdir karakterleri böyle olan kişiler her yanlışı kötülüğü yapar bence eşiniz doğru karar vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…