- 20 Şubat 2022
- 44
- 5
- 28
-
- Konu Sahibi Dimdikgucludurmak
Konu sahibi yaşın hakkında atıp tutmak alışkanlık olmuş sende burayada yanlış yazmışsınKonu sahibi bu arada 1993luyseniz 29 yaşında oluyorsunuz, 26 değil :) hani 2022deyiz ya
Ünide 21 yaşında olmak çok normal bu arada yalana hiç gerek yokArkadaslar öncelikle değerli yorumlarınız için tekrardan teşekkür ederim.Yaş konusunda yalan söyleme nedenim şu üniversiteye 21 yaşında başladım henüz eşimi bile tanımıyordum.Kendim dislanmamak için 1996 dedim arada 3 yaş fark olunca kimse anlamadi büyük yazıldım dedim.Esime çok söylemek istedim hatta yaş küçültmek için mahkemeye bile gittim öyle kolay olmuyor kemik testi oluyorsunuz okula gittiğiniz tarihe felan bakıyorlar kemik testinde yaşım çıkınca açılmadan dava kapandı.Esimin boşanmak isteme nedeni benim aşırı yalancı olduğumu sanıyor burnum yaşım konusunda yalan söyleyince beni aşırı ozguvensiz buluyormus.Ten beyazlatici ürün kullanıyorum bazen saçlarımda kaynak var bazen renkli lensler deniyorum çok doğal duranları var.Çok yakından bakılınca anlamıyor esim benim dış görünüşüme aşırı takıntılı olduğumu düşünüyor .Sizi boğmamak için kısa yazdım bide hep sarışın mavi gözlü çocuğum olsun isterim esim bu yüzden ruh hastası olduğumu sanıyor birde ailesine mesafeli olduğum icin
neden dışlanacağınızı düşünmüşsünüz alakasını anlayamadım üniversite her yaştan insanı kabul eder ? aynı sınıfta 18 yaşında da biri var 40 yaşında da siz neden dışlanacağınızı düşündüğünüz ayrıca diyelim ki 21 yaşındakileri dışlıyorlar insanlar ne bilsin sizin yaşınızı da dışlasınlar?eşiniz neden dışlasın hadi insanlara öyle dediniz eşinizi tanıdığınızda da gerçeği anlatabilirdinizArkadaslar öncelikle değerli yorumlarınız için tekrardan teşekkür ederim.Yaş konusunda yalan söyleme nedenim şu üniversiteye 21 yaşında başladım henüz eşimi bile tanımıyordum.Kendim dislanmamak için 1996 dedim arada 3 yaş fark olunca kimse anlamadi büyük yazıldım dedim.Esime çok söylemek istedim hatta yaş küçültmek için mahkemeye bile gittim öyle kolay olmuyor kemik testi oluyorsunuz okula gittiğiniz tarihe felan bakıyorlar kemik testinde yaşım çıkınca açılmadan dava kapandı.Esimin boşanmak isteme nedeni benim aşırı yalancı olduğumu sanıyor burnum yaşım konusunda yalan söyleyince beni aşırı ozguvensiz buluyormus.Ten beyazlatici ürün kullanıyorum bazen saçlarımda kaynak var bazen renkli lensler deniyorum çok doğal duranları var.Çok yakından bakılınca anlamıyor esim benim dış görünüşüme aşırı takıntılı olduğumu düşünüyor .Sizi boğmamak için kısa yazdım bide hep sarışın mavi gözlü çocuğum olsun isterim esim bu yüzden ruh hastası olduğumu sanıyor birde ailesine mesafeli olduğum icin
.Esimin boşanmak isteme nedeni benim aşırı yalancı olduğumu sanıyor burnum yaşım konusunda yalan söyleyince beni aşırı ozguvensiz buluyormus.Ten beyazlatici ürün kullanıyorum bazen saçlarımda kaynak var bazen renkli lensler deniyorum çok doğal duranları var.Çok yakından bakılınca anlamıyor esim benim dış görünüşüme aşırı takıntılı olduğumu düşünüyor .Sizi boğmamak için kısa yazdım bide hep sarışın mavi gözlü çocuğum olsun isterim esim bu yüzden ruh hastası olduğumu sanıyor birde ailesine mesafeli olduğum icin
Geç yazdırınca yaş küçülmez mi yahuKimliği görmüş ama geç yazdırdık demiş ya, sonra kuzeniyle olan fotosunda anlamış
Her şeyini yaptımış olabilir bunda ne var. Asıl mesele bunu gizliyor olmasıAma canım ablacım yaşın yalan, burnun yalan, saçın fake, gözlerin fake, her yerin fake kısacası. Ben eşiniz, haklı buluyorum aşırı derecede özgüvensizsiniz, bu yüzden de her yerlerinizde bir şeyler varDış görünüşe bu kadar takıntılı olmak sizce normal mi, burdan bakınca bana anormal geldi. Bence adam gibi bir uzmana görünmelisiniz.
Kusura bakmayın ben ama ben olsam bende güvenmem size..Hadi başta yalan söylemişsiniz, bari sonra itiraf edip özür dileseydiniz..Siz baya yalanı kapatmanın yolunu aramışsınız,mahkemeler kemik testleri filan..Pembe dizi entrikaları gibi..Arkadaslar öncelikle değerli yorumlarınız için tekrardan teşekkür ederim.Yaş konusunda yalan söyleme nedenim şu üniversiteye 21 yaşında başladım henüz eşimi bile tanımıyordum.Kendim dislanmamak için 1996 dedim arada 3 yaş fark olunca kimse anlamadi büyük yazıldım dedim.Esime çok söylemek istedim hatta yaş küçültmek için mahkemeye bile gittim öyle kolay olmuyor kemik testi oluyorsunuz okula gittiğiniz tarihe felan bakıyorlar kemik testinde yaşım çıkınca açılmadan dava kapandı.Esimin boşanmak isteme nedeni benim aşırı yalancı olduğumu sanıyor burnum yaşım konusunda yalan söyleyince beni aşırı ozguvensiz buluyormus.Ten beyazlatici ürün kullanıyorum bazen saçlarımda kaynak var bazen renkli lensler deniyorum çok doğal duranları var.Çok yakından bakılınca anlamıyor esim benim dış görünüşüme aşırı takıntılı olduğumu düşünüyor .Sizi boğmamak için kısa yazdım bide hep sarışın mavi gözlü çocuğum olsun isterim esim bu yüzden ruh hastası olduğumu sanıyor birde ailesine mesafeli olduğum icin
Bir de demiş kiKonu sahibi yaşın hakkında atıp tutmak alışkanlık olmuş sende burayada yanlış yazmışsın
Yaşlar 26-34Yaşlar 26-34
3 yaş küçüğüm dedim 1996 biliyor aslında 1993
aslında 7 yaş var sanıyordu aramızda aslında 4
İtiraf etse adam gülüp geçerdi kesin o kadar basit şeyler ki ama yalan ortaya çıkınca güven sarsılıyor işteKusura bakmayın ben ama ben olsam bende güvenmem size..Hadi başta yalan söylemişsiniz, bari sonra itiraf edip özür dileseydiniz..Siz baya yalanı kapatmanın yolunu aramışsınız,mahkemeler kemik testleri filan..Pembe dizi entrikaları gibi..
Kendi de inanmış söylediği yalana 26 sanıyor kendini.Konu sahibi bu arada 1993luyseniz 29 yaşında oluyorsunuz, 26 değil :) hani 2022deyiz ya
Herkes yaş için boşanılmaz demiş ama mesele yaş estetik değil ki, ağır yalanların söz konusu olmasıLütfen kırılmayın ama adam haklı sanki tipiniz, yaşınız yalansa daha başka başka ne yalanlar çıkar diye düşünmüş olabilir
Yaşınız zaten çok genç, 26 genç 23 de genç yani küçülüp ne yapacksınız yaşlı değilsiniz ki.. öte yandan bence adam haklı olabilir insan neden markete bile makyajla giderBen eşinize katılıyorum tipe takmışsınız bana da fazla geldi adam gibi bir doktora görünün diyorum. Eşinize tamam doktora görünücem bana şans ver diyin olmazsa da kabullenmek zorundasınız. Boşansanız bile mutlaka bir uzmana danışın derim.