Eşim bana artik inanmıyor

Arkadaslar öncelikle değerli yorumlarınız için tekrardan teşekkür ederim.Yaş konusunda yalan söyleme nedenim şu üniversiteye 21 yaşında başladım henüz eşimi bile tanımıyordum.Kendim dislanmamak için 1996 dedim arada 3 yaş fark olunca kimse anlamadi büyük yazıldım dedim.Esime çok söylemek istedim hatta yaş küçültmek için mahkemeye bile gittim öyle kolay olmuyor kemik testi oluyorsunuz okula gittiğiniz tarihe felan bakıyorlar kemik testinde yaşım çıkınca açılmadan dava kapandı.Esimin boşanmak isteme nedeni benim aşırı yalancı olduğumu sanıyor burnum yaşım konusunda yalan söyleyince beni aşırı ozguvensiz buluyormus.Ten beyazlatici ürün kullanıyorum bazen saçlarımda kaynak var bazen renkli lensler deniyorum çok doğal duranları var.Çok yakından bakılınca anlamıyor esim benim dış görünüşüme aşırı takıntılı olduğumu düşünüyor .Sizi boğmamak için kısa yazdım bide hep sarışın mavi gözlü çocuğum olsun isterim esim bu yüzden ruh hastası olduğumu sanıyor birde ailesine mesafeli olduğum icin

Arkadaslar öncelikle değerli yorumlarınız için tekrardan teşekkür ederim.Yaş konusunda yalan söyleme nedenim şu üniversiteye 21 yaşında başladım henüz eşimi bile tanımıyordum.Kendim dislanmamak için 1996 dedim arada 3 yaş fark olunca kimse anlamadi büyük yazıldım dedim.Esime çok söylemek istedim hatta yaş küçültmek için mahkemeye bile gittim öyle kolay olmuyor kemik testi oluyorsunuz okula gittiğiniz tarihe felan bakıyorlar kemik testinde yaşım çıkınca açılmadan dava kapandı.Esimin boşanmak isteme nedeni benim aşırı yalancı olduğumu sanıyor burnum yaşım konusunda yalan söyleyince beni aşırı ozguvensiz buluyormus.Ten beyazlatici ürün kullanıyorum bazen saçlarımda kaynak var bazen renkli lensler deniyorum çok doğal duranları var.Çok yakından bakılınca anlamıyor esim benim dış görünüşüme aşırı takıntılı olduğumu düşünüyor .Sizi boğmamak için kısa yazdım bide hep sarışın mavi gözlü çocuğum olsun isterim esim bu yüzden ruh hastası olduğumu sanıyor birde ailesine mesafeli olduğum icin
Ünide 21 yaşında olmak çok normal bu arada yalana hiç gerek yok 🙄 yokmuydu başka yaşı büyük insan. Ünide yalan söyledin ama eşine neden söyledin onu anlamıyorum. eşinle ünide ni tanıştınız

neden dışlanacağınızı düşünmüşsünüz alakasını anlayamadım üniversite her yaştan insanı kabul eder ? aynı sınıfta 18 yaşında da biri var 40 yaşında da siz neden dışlanacağınızı düşündüğünüz ayrıca diyelim ki 21 yaşındakileri dışlıyorlar insanlar ne bilsin sizin yaşınızı da dışlasınlar?eşiniz neden dışlasın hadi insanlara öyle dediniz eşinizi tanıdığınızda da gerçeği anlatabilirdiniz

sizin destek almanız şart
sosyal yaşamınız sekteye uğruyor artık :KK43:

.Esimin boşanmak isteme nedeni benim aşırı yalancı olduğumu sanıyor burnum yaşım konusunda yalan söyleyince beni aşırı ozguvensiz buluyormus.Ten beyazlatici ürün kullanıyorum bazen saçlarımda kaynak var bazen renkli lensler deniyorum çok doğal duranları var.Çok yakından bakılınca anlamıyor esim benim dış görünüşüme aşırı takıntılı olduğumu düşünüyor .Sizi boğmamak için kısa yazdım bide hep sarışın mavi gözlü çocuğum olsun isterim esim bu yüzden ruh hastası olduğumu sanıyor birde ailesine mesafeli olduğum icin

Ama canım ablacım yaşın yalan, burnun yalan, saçın fake, gözlerin fake, her yerin fake kısacası. Ben eşiniz, haklı buluyorum aşırı derecede özgüvensizsiniz, bu yüzden de her yerlerinizde bir şeyler var :ruh: Dış görünüşe bu kadar takıntılı olmak sizce normal mi, burdan bakınca bana anormal geldi. Bence adam gibi bir uzmana görünmelisiniz. Ben yine adamı haklı buluyorum ben de bu kadar yüzeysel ve kafayı dış görünüşe bu denli takmış biriyle olmak istemezdim. Son cümle beni benden aldı zaten, göze mavi lens takınca çocuk mavi gözlü olmuyor farkında mısınız?? Çocuk sarı saçlı mavi gözlü olmazsa onun da mı saçını boyayacaksınız?:KK51:

Kimliği görmüş ama geç yazdırdık demiş ya, sonra kuzeniyle olan fotosunda anlamış😅
Geç yazdırınca yaş küçülmez mi yahu 😂😂😂 doğmadan üç sene önce doğacağımı hissedip kimlik çıkarmışlar demesi lazımdı.

Konuya gelince; böyle bir sebepten boşanılır. Adam elini neye arsa naylon çıkmış.

Ama canım ablacım yaşın yalan, burnun yalan, saçın fake, gözlerin fake, her yerin fake kısacası. Ben eşiniz, haklı buluyorum aşırı derecede özgüvensizsiniz, bu yüzden de her yerlerinizde bir şeyler var :ruh: Dış görünüşe bu kadar takıntılı olmak sizce normal mi, burdan bakınca bana anormal geldi. Bence adam gibi bir uzmana görünmelisiniz.
Her şeyini yaptımış olabilir bunda ne var. Asıl mesele bunu gizliyor olması

Minnacik dediginiz şeyi adam pat diye farkettiyse minnnaacik bir estetik değildir.
Estetik kesinlikle soylenmeli bana göre, yaş, gorunuş konusunda bariz yalanlar soyleyen her konuda yalan soyleyebilir. Eşinizin boşanma nedeni bu iki yalan değil peşinden gelecek yalanlar veya hali hazirda ortaya cikmamiş yalanlarin olabilecegini dusunmesi, devamli şüpheyle de yurumez.

Bu arada cidden komik yani yalanlariniz. 😬

Kusura bakmayın ben ama ben olsam bende güvenmem size..Hadi başta yalan söylemişsiniz, bari sonra itiraf edip özür dileseydiniz..Siz baya yalanı kapatmanın yolunu aramışsınız,mahkemeler kemik testleri filan..Pembe dizi entrikaları gibi..

Bu sebeplerle insan bosanmaz bence yaş ne ya iki yaş büyük olsa ne küçük olsa ne. Az burnu torpilense ne torpulenmese ne . Bahaneler bahaneler. Sizi suçluluk psikoljne itmiş. Birde ağlıyorsunuz. Ben olsam resti çekerim bu bahanelerle bosuyorsa bosasin hiç durmasın. Aslında eşiniz sizi hiç sevmemiş çünkü seven insan çoğu kusurun üstünü örter görmez bile. Espirisini yapar gulunur geçilir en fazla.

Kusura bakmayın ben ama ben olsam bende güvenmem size..Hadi başta yalan söylemişsiniz, bari sonra itiraf edip özür dileseydiniz..Siz baya yalanı kapatmanın yolunu aramışsınız,mahkemeler kemik testleri filan..Pembe dizi entrikaları gibi..
İtiraf etse adam gülüp geçerdi kesin o kadar basit şeyler ki ama yalan ortaya çıkınca güven sarsılıyor işte

Lütfen kırılmayın ama adam haklı sanki tipiniz, yaşınız yalansa daha başka başka ne yalanlar çıkar diye düşünmüş olabilir :KK57:

Yaşınız zaten çok genç, 26 genç 23 de genç yani küçülüp ne yapacksınız yaşlı değilsiniz ki.. öte yandan bence adam haklı olabilir insan neden markete bile makyajla gider :KK17:Ben eşinize katılıyorum tipe takmışsınız bana da fazla geldi adam gibi bir doktora görünün diyorum. Eşinize tamam doktora görünücem bana şans ver diyin olmazsa da kabullenmek zorundasınız. Boşansanız bile mutlaka bir uzmana danışın derim.
Herkes yaş için boşanılmaz demiş ama mesele yaş estetik değil ki, ağır yalanların söz konusu olması

Yaş meselesini duygularınızdan emin olduktan sonra söyleyebilmelidyidniz. Eşiniz gerçek yaşınıza göre bile büyük sizden. Sınıf arkadaşı olduğunuzu pek sanmıyorum. O yüzden dışarıdan birine neden yalan söylediğinizi hiç anlamadım. Bu bence büyük bir problem. Burun meselesi çok takılacak bir durum değil ama yaşla birleştirildiğinde, eşiniz kendinizden memnun olmadığınızı ve bu sebeple her konuda yalan söyleyebileceğinizi düşünmekte haksız sayılmaz. Adam akıllı özür dileyin kendisinden. Telafi etmek için elinizden geleni yapacağınızı da söyleyin. Umarım olumlu bir sonuç alırsınız.

Ben küçük bir şehirde büyüdüm .3 yıl hep üniversite sınavlarına girdim kazandım .Abim olucak şahıs il dışında okumama izin vermedi .Aslında ailemden uzaklaşmak için hep şehir dışı yazdım abim evlenince ilk iş İstanbula gidip üniversite kazandım .Benim yaşadığım çevrede uni okuyan çok az kişi var genelde hep 17 de evlendiler ben okumak istedim .1 yıl genetik mühendisliğini kazandım %100 burslu şimdi okuduğum üniversiteyi %100 burslu kazandım .Dislarlar sandım halbuki üniye +30 yaşında bile gidenler varmış .Yıllardır kara kız arap kızı dendi o yüzden yıllardır ten acici kullandım .Benim tüm kuzenlerim çok güzel hep renkli gözlü sarışın birisi kumral sacli burunları bile çok güzel burun estetiği olduğumu saklamam yanlıştı ama bir kere olsun guzel olmak istedim bu yalan söylediğim gerçeğini değiştirmiyor biliyorum .Çok haklısınız bende yalan söylediğim için pişmanım benim ilk erkek arkadasim 23 yasinda oldu maalesef aslında hep bu yüzden yalan soyledim.Esim boşanmak istiyor ama ben istemiyorum henüz şimdilik ben takıntılı biri isem tedavi görürüm gerçekten ama terapiye gittim öyle tanı felan konulmadı. Esim aşırı yalancı biri olduğumu düşündüğü için içinde hep şüphe varmış hep acaba mi diyormuş bu şüphe ile yaşamak istemiyormus

X