- Konu Sahibi Dimdikgucludurmak
-
Yok, uzmanlık yapmadım henüz, sınava girip 4 yıl uzmanlık okumam gerekiyor dedi. 36 saat nöbet ayrıntısını da ekleyince Tıp mezunu pratisyen olduğu kesin gibi duruyor ama şu andaBak şimdi ben neyi merak ettim
Doktorsun ya dimdik hanım
Bölüm nedir hangi bölüm doktorusun bir şey sorucam da
Bu adam bu kadına yıllarca nasıl inanmış acaba? Biz 15 dakikada çözdük.Yok uzmanlık yapmadım henüz, sınava girip 4 yıl uzmanlık okumam gerekiyor dedi. 36 saat nöbet ayrıntısını da ekleyince Tıp mezunu pratisyen olduğu kesin gibi duruyor ama şu andaKudrAlobar ona doktor dediği için KudrAlobar ı iftira atmakla suçluyor. Ben doktorum demedim, sen yalancısın diyor. 4 yıl uzmanlık yapılıp 36 saat nöbet tutulan meslek tıp değilse nedir? Yandı devreler
Yani biraz acele bir karar gibiAcele ve öfkeli karar mı?
Bunu yapanlar çokmuş aslında hemde cokEski çalıştığım okulda bir arkadaş vardı yaşını birine 84, başkasına 85, bir başkasına 86 ve en son 88 dedi :) bir nedenden dolayı diplomasına baktım 82 liymis. Artık kendisi de unutuyor yaşını
Abim ortalama bir üniversitede okudu göndermeme nedeni maddi açıdan vs değildi .İl dışına göndermek istemiyordu o yıllarda değerli öğretmenlerim ailemle konuştu annem ,babam kabul etti abim etmedi .Kız başıma tek ne yaparmşim kötü alışkanlıklarım olurmuş diye .İl içinde okumak istesem o yıl okurdum ben Istanbul'da okumak istedim .Para dökmeye değer görmediler değil %100 burslu kazandım 3 yıl sınava girdim üçüncü yılım 6.000 .Paralı okumadım tamamen burslu okudum ve hiç gocunmadimKesin abisi çok iyi bir yer kazandı gönderdiler, bu da dandik bir bölüm kazandı para dökmeye değer görmediler, az daha bekle dediler. Kendi kendine de içinde büyüttü bu durumu.
Ülkemizde işsiz çalışmayan doktor var mı?Yok uzmanlık yapmadım henüz, sınava girip 4 yıl uzmanlık okumam gerekiyor dedi. 36 saat nöbet ayrıntısını da ekleyince Tıp mezunu pratisyen olduğu kesin gibi duruyor ama şu andaKudrAlobar ona doktor dediği için KudrAlobar ı iftira atmakla suçluyor. Ben doktorum demedim, sen yalancısın diyor. 4 yıl uzmanlık yapılıp 36 saat nöbet tutulan meslek tıp değilse nedir? Yandı devreler
Çok seviyordu, sabır etti düzelir diye herhal. Ama sevgi de biten bir şey. Bitmiş görüldüğü üzere.Bu adam bu kadına yıllarca nasıl inanmış acaba? Biz 15 dakikada çözdük.
Adama da doktorum ama çalışmak istemiyorum demiş olabilir mi acaba
Hangi üniversiteyi kazandın gidemedin bacım de hele?Yani biraz acele bir karar gibi
Bunu yapanlar çokmuş aslında hemde cok
Abim ortalama bir üniversitede okudu göndermeme nedeni maddi açıdan vs değildi .İl dışına göndermek istemiyordu o yıllarda değerli öğretmenlerim ailemle konuştu annem ,babam kabul etti abim etmedi .Kız başıma tek ne yaparmşim kötü alışkanlıklarım olurmuş diye .İl içinde okumak istesem o yıl okurdum ben Istanbul'da okumak istedim .Para dökmeye değer görmediler değil %100 burslu kazandım 3 yıl sınava girdim üçüncü yılım 6.000 .Paralı okumadım tamamen burslu okudum ve hiç gocunmadim
Tıp kantininde gezip kandırdıysa adamıBu adam bu kadına yıllarca nasıl inanmış acaba? Biz 15 dakikada çözdük.
Yok, uzmanlık yapmadım henüz, sınava girip 4 yıl uzmanlık okumam gerekiyor dedi. 36 saat nöbet ayrıntısını da ekleyince Tıp mezunu pratisyen olduğu kesin gibi duruyor ama şu andaKudrAlobar ona doktor dediği için KudrAlobar ı iftira atmakla suçluyor. Ben doktorum demedim, sen yalancısın diyor. 4 yıl uzmanlık yapılıp 36 saat nöbet tutulan meslek tıp değilse nedir? Yandı devreler....
Kız yoksa diploma da mı çakma?
Hiç acele bir karar değil öncelikle, yerinde ve geç bile kalınmış bir karar.Yani biraz acele bir karar gibi
Abim ortalama bir üniversitede okudu göndermeme nedeni maddi açıdan vs değildi .İl dışına göndermek istemiyordu o yıllarda değerli öğretmenlerim ailemle konuştu annem ,babam kabul etti abim etmedi .Kız başıma tek ne yaparmşim kötü alışkanlıklarım olurmuş diye .İl içinde okumak istesem o yıl okurdum ben Istanbul'da okumak istedim .Para dökmeye değer görmediler değil %100 burslu kazandım 3 yıl sınava girdim üçüncü yılım 6.000 .Paralı okumadım tamamen burslu okudum ve hiç gocunmadim
O kim o kim kaçırmışım onu akdjsjjdjd.Yakınlarda da bi Begonvil vardı, harika süper ötesi kocası ile bize hava atıyordu, adam da bıkmış bunun çiğliklerinden zaten, boşuyordu en son.
Abin acaba hayali bir bölüme göndermek istememiş olabilir miYani biraz acele bir karar gibi
İstanbul dedi. Üniversiteyi de uyduracak bekliyoruzHiç acele bir karar değil öncelikle, yerinde ve geç bile kalınmış bir karar.
Kazandığın genetik mühendisliği bölümü hangi şehirde sen onu de bana?
Aaaa büyük kayıpO kim o kim kaçırmışım onu akdjsjjdjd.
Onu bilmiyoruz ama mezun olduğu üniyi kısa bir araştırmayla buldum ben.Hangi üniversiteyi kazandın gidemedin bacım de hele?
Ya söyleyin nolur bak çatlarım akjdjajdjs.Aaaa büyük kayıp
Söz meclisten dışarı ama neler oluyor bu hayatta, kocası doktor olduğuna bile inanmış olabilir yani..... bak bu da benim sevgilim mesela, çok şükür dürüst helal süt emmiş bir işadamıdir kendisiBu adam bu kadına yıllarca nasıl inanmış acaba? Biz 15 dakikada çözdük.
Bu olay ne ben bilmiyorSöz meclisten dışarı ama neler oluyor bu hayatta
Neresi olucak çok basitİstanbul dedi. Üniversiteyi de uyduracak bekliyoruz
çok kişi ile temas halindeyim ve mesleğim saygı duyulan bir meslek .
turkiyede ya da herhangi bir cografyada genetik muhendisligi diye bir lisans programi yoktur.bu bolum her zaman fen-edebiyat (ingilizce adiyla arts and sciences) fakultesinde molekuler biyoloji ve genetik adi altinda bulunur, muhendislik fakultesinde degil. ama ne gariptir ki temel ders bakimindan muhendislerle ayni dersleri alir (diferansiyelinden,matrisinden tut da dalga fizigine, organik kimyasina kadar) nerdeyse bir molekuler biyoloji ve genetik ogrencisi.Birinci yıl %100 burslu genetik mühendisliği kazandım .
36 saat nöbet tutan savci ,hakim var mı ?
Hahaha yok artık ☺36 saat genetik mühendislik var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?