Eşim bana artik inanmıyor

Bak şimdi ben neyi merak ettim

Doktorsun ya dimdik hanım

Bölüm nedir hangi bölüm doktorusun bir şey sorucam da
Yok, uzmanlık yapmadım henüz, sınava girip 4 yıl uzmanlık okumam gerekiyor dedi. 36 saat nöbet ayrıntısını da ekleyince Tıp mezunu pratisyen olduğu kesin gibi duruyor ama şu anda KudrAlobar ona doktor dediği için KudrAlobar ı iftira atmakla suçluyor. Ben doktorum demedim, sen yalancısın diyor. 4 yıl uzmanlık yapılıp 36 saat nöbet tutulan meslek tıp değilse nedir? Yandı devreler....
Kız yoksa diploma da mı çakma?

Bu adam bu kadına yıllarca nasıl inanmış acaba? Biz 15 dakikada çözdük.

Adama da doktorum ama çalışmak istemiyorum demiş olabilir mi acaba

Acele ve öfkeli karar mı?
Yani biraz acele bir karar gibi
Bunu yapanlar çokmuş aslında hemde cok
Kesin abisi çok iyi bir yer kazandı gönderdiler, bu da dandik bir bölüm kazandı para dökmeye değer görmediler, az daha bekle dediler. Kendi kendine de içinde büyüttü bu durumu.
Abim ortalama bir üniversitede okudu göndermeme nedeni maddi açıdan vs değildi .İl dışına göndermek istemiyordu o yıllarda değerli öğretmenlerim ailemle konuştu annem ,babam kabul etti abim etmedi .Kız başıma tek ne yaparmşim kötü alışkanlıklarım olurmuş diye .İl içinde okumak istesem o yıl okurdum ben Istanbul'da okumak istedim .Para dökmeye değer görmediler değil %100 burslu kazandım 3 yıl sınava girdim üçüncü yılım 6.000 .Paralı okumadım tamamen burslu okudum ve hiç gocunmadim

Ülkemizde işsiz çalışmayan doktor var mı?

1 yıldır çalışmıyorum diyor. Yanlış hatırlamıyorsam 1 yıl önce doktorların istifa hakkı bile yoktu.

Çok seviyordu, sabır etti düzelir diye herhal. Ama sevgi de biten bir şey. Bitmiş görüldüğü üzere.

Hangi üniversiteyi kazandın gidemedin bacım de hele?

Eee ben dedim bana kızdı ya 36 saatlik nöbeti kim tutar diye
Dalga konusu olmayın diye

Ooo şimdi de doktorluktan vazgeçti
Hadi bakalım

Kız dimdik bi dik dur be bi dik dur

Hiç acele bir karar değil öncelikle, yerinde ve geç bile kalınmış bir karar.

Kazandığın genetik mühendisliği bölümü hangi şehirde sen onu de bana?

Abin acaba hayali bir bölüme göndermek istememiş olabilir mi

sen acaba deniz yıldızı banu musun

Hangi üniversiteyi kazandın gidemedin bacım de hele?
Onu bilmiyoruz ama mezun olduğu üniyi kısa bir araştırmayla buldum ben.

Hayaller şehri, hacı uydurmasyon bey üniversitesi, yalan işleri fakültesi, blabla bölümü. Bu bölüm 6 yıl temel eğitim 4 yıl da uzmanlık verir. Buradan mezun olanlar blabla yapar aylık 27.235 dolar kazanırlar.

Söz meclisten dışarı ama neler oluyor bu hayatta, kocası doktor olduğuna bile inanmış olabilir yani..... bak bu da benim sevgilim mesela, çok şükür dürüst helal süt emmiş bir işadamıdir kendisi tek bir yalanını duymadım daha

Eklentiler

• simon (1).jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 43
çok kişi ile temas halindeyim ve mesleğim saygı duyulan bir meslek .

Birinci yıl %100 burslu genetik mühendisliği kazandım .
turkiyede ya da herhangi bir cografyada genetik muhendisligi diye bir lisans programi yoktur.bu bolum her zaman fen-edebiyat (ingilizce adiyla arts and sciences) fakultesinde molekuler biyoloji ve genetik adi altinda bulunur, muhendislik fakultesinde degil. ama ne gariptir ki temel ders bakimindan muhendislerle ayni dersleri alir (diferansiyelinden,matrisinden tut da dalga fizigine, organik kimyasina kadar) nerdeyse bir molekuler biyoloji ve genetik ogrencisi.

genetik muhendisligi denen komplike olay ancak doktora veya doktora sonrasi calismalarda yapilabilir.

bir kez daha tekrarlayalim genetik muhendisi olunmaz, genetikci olunur. ancak ilerde genetik muhendisligi icra edilebilir.

36 saat nöbet tutan savci ,hakim var mı ?

Hahaha yok artık ☺36 saat genetik mühendislik var mı ?

Sen bizi çıldırtmak mı istiyorsun? Gerçekten kocan sana nasıl dayanıyor merak ediyorum beni 1 saatte tilt ettin ya. Allah kocana sabır versin. Fake güzellikte bir yere kadar çekiliyormuş. Yok yok genetik mühendisliği diye bir bölüm yok. Anlayamıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…