Eşim bana artik inanmıyor

Gördü tabi ondan öncede çok kez gördü .Doğruyu söylemediğin için şuan bu durumdayım üzgünüm
Valla diğer yorumları okuyunca adınızın bile yalan çıkma ihtimali var. Adam haklı. Adamı salın

Benim meşhur bir eltim var. Kendisi benden 3 yaş küçük olduğunu iddia edip, bana "yenge" diyordu. Kendisi benden 5 yaş büyükmüş.

Çok garip yalanları vardı. Kendisinde Histrionik kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum.

Konunuz bana onu hatırlattı.

Konunuzu ilk okuduğumda,sizi hatalı bulsamda boşanacak kadar büyük bir sorun görmedim.Degişik cevaplarınızı okuyunca her konuda yalan söyleyen biri canlandı gözümde. Sizin gibi eşim olsa bir yere kadar sabır eder, güvenim bittiğinde bosanirdim.Lutfen tedavi olun.Hayatinizi daha düzgün yaşayın,gitmek isteyeni tutmayın bırakın gitsin.İkiniz için en iyisi.

turkiyede ya da herhangi bir cografyada genetik muhendisligi diye bir lisans programi yoktur.bu bolum her zaman fen-edebiyat (ingilizce adiyla arts and sciences) fakultesinde molekuler biyoloji ve genetik adi altinda bulunur, muhendislik fakultesinde degil. ama ne gariptir ki temel ders bakimindan muhendislerle ayni dersleri alir (diferansiyelinden,matrisinden tut da dalga fizigine, organik kimyasina kadar) nerdeyse bir molekuler biyoloji ve genetik ogrencisi.

genetik muhendisligi denen komplike olay ancak doktora veya doktora sonrasi calismalarda yapilabilir.

bir kez daha tekrarlayalim genetik muhendisi olunmaz, genetikci olunur. ancak ilerde genetik muhendisligi icra edilebilir.

Sen bizi çıldırtmak mı istiyorsun? Gerçekten kocan sana nasıl dayanıyor merak ediyorum beni 1 saatte tilt ettin ya. Allah kocana sabır versin. Fake güzellikte bir yere kadar çekiliyormuş. Yok yok genetik mühendisliği diye bir bölüm yok. Anlayamıyor musun?
Kız boşuna yoruluyorsun. Olmayan birşeye inanan kişiler gerçekle, gerçek olmayanı ayırt edemezler. İnanmadığında ise söylediği yalanı unutur. Hatırlamaz bile. Bu üye kendini inandırmış. Ne dersen de boş 😂

Estağfurullah hakaret olarak algılamadim.
Eşimle güzel giden bir evliliğimiz var eşimi huzursuz ettiğimi düşünmüyorum beraber güzel ,keyifli zamanlar geçiyoruz .Şuan zor durumdayım yalan konusunda sadece eşimle nasıl düzeleceğine dair tavsiye istedim değerli yorumun için teşekkür ederim
En fazla 5-6 ay düzelmiş gibi yapacaksın, sonra da adam bir gün kaçıp kurtulsa bile aranızda kopmaz bir bağ kalsın diye çocuk yapmaya ikna edeceksin, işlem tamam olduğunda şakk özünüze döneceksin. Sen yaptığının yanlış olduğunu hala kabullenmiyorsun, adam boşayacak diye bi toton attı sadece. İlk rahatlıkta da özüne döneceksin. Zoruna gidecek kendin gibi davranmadığın her gün, bir de onun acısını çıkartmaya kalkacaksın. Umarım adam erken uyanır da kurtulur senden. Ki erken uyanacak gibi, yalan söylemeyi bile beceremiyorsun aslında, adam sevdiği için bu kadar katlanmış, ama sabır bitti, anlıyor musun bitti. Kendini rahatlıkta sanıp özüne döndüğün an kapının önünde bulacaksın kendini.

Bu arkadaş 19 yaşında üniye başladığını iddia etmiş , 6 yıl tıp 25 yaş ediyor . 3 yıldır evli o zaman evlendiğinde üni öğrencisi miydi ? Ama kocası çalışmadığı icin şikayet ediyor. Okul ne ara bitti ,ne ara zorunlu yapıyordu, yasaklarda nasıl istifa etti ? Matematik bilgisi olan destek atsın bana

Egosal yalanları anlamakta zorlanıyorum, 3 yaş küçük olsan ne olur, 5 yaş küçük olsan ne olur, estetiğinizi gizlemeseniz ne olur yani? Eşinizin sindiremediği yalanlarınız değil, bu yalanlara bir anlam verememiş olması olmasın? Çünkü insan da hastalıklı bir algı oluşturuyor. Bu kadarı takıntı gibi duruyor ve insan soğur doğal olarak.

Bu arkadaş 19 yaşında üniye başladığını iddia etmiş , 6 yıl tıp 25 yaş ediyor . 3 yıldır evli o zaman evlendiğinde üni öğrencisi miydi ? Ama kocası çalışmadığı icin şikayet ediyor. Okul ne ara bitti ,ne ara zorunlu yapıyordu, yasaklarda nasıl istifa etti ? Matematik bilgisi olan destek atsın bana
Böyle mantıklı sorular sormayın lütfen 🙄

Desteklik durum yok her taraftan çöküyor :KK70:

Gerçek yaşı 29 üniye 21 de başlamış tıp olsa en iyi ihtimalle 27 de mezun olur. 3 yıldır evliyse bu şekilde de okurken evlenmiş olması gerek.

Kız boşuna yoruluyorsun. Olmayan birşeye inanan kişiler gerçekle, gerçek olmayanı ayırt edemezler. İnanmadığında ise söylediği yalanı unutur. Hatırlamaz bile. Bu üye kendini inandırmış. Ne dersen de boş 😂
o kadar inandırmış ki profiline bile yalan olan yaşını yazmış

Yalan dolan yaf ne tıp doktoru burda inanan kimse çıkmadı bizimkiler yer mi hiç😁😁😁

Yalan dolan yaf ne tıp doktoru burda inanan kimse çıkmadı bizimkiler yer mi hiç😁😁😁
Ama çok da akıllı kendince. Yasal olarak yaptırımı olduğunu bildiği için açık açık Doktorum da demiyor. Hangi üniversite den mezun bilmem ama yalanda Master degree şimdi, hakkını yemeyelim.

Not: umarım elinde eşini ikna için yaptırdığı sahte bir diploma yoktur ve umarım bu diploma varsa yeterince gerçekçi değildir :KK57: Düşünsene özel bir hastanenin filan bu diplomayı incelemeden konu sahibini ise aldığını?...o kadar da yapmaz canım....yapmaz dimi?

Ama çok da akıllı kendince. Yasal olarak yaptırımı olduğunu bildiği için açık açık Doktorum da demiyor. Hangi üniversite den mezun bilmem ama yalanda Master degree şimdi, hakkını yemeyelim.

Not: umarım elinde eşini ikna için yaptırdığı sahte bir diploma yoktur ve umarım bu diploma varsa yeterince gerçekçi değildir :KK57: Düşünsene özel bir hastanenin filan bu diplomayı incelemeden konu sahibini ise aldığını?...o kadar da yapmaz canım....yapmaz dimi?
Yaşını küçültmek için mahkemeye gidenden herşey beklenir.

X