Eşim bana artik inanmıyor

Arkadaşlar lütfen saygı çerçevesinde yorumlar yapalım .Burada bana yardımcı olmaya çalışıp 5 dk bile olsa vaktini ayırıp bana yardımcı olmaya çalışan kişilerin hakkına giriyoruz .Cevap bile yazamıyorum ayıp ediyorum .Lütfen sakin ve saygılı olalım cevap veremediğim arkadaşlar adına özür dilerim .Benim 36 saat çalıştiğimdan ne meslek yaptığı anlayan arkadaşlar var bu bilgi burada kalsın .Diğer bir konu arkadaşlar ben buraya tavsiye almak için yazdım sorunumu paylaştım sizin alayci yorumlarınız içinde tavsiyeler kayboluyor lütfen .Kötü eleştirilere açığım burada zaten bunu gördünüz lütfen artık dalga geçme ,alay etmeye son verelim .Şuan tavsiye almaya ihtiyacım var lütfen

Bacım hangi üniversite?

Dedi otomatik yalan makinası

Simon leviev diye googlla, tüm dünyada durustluguyle tanınan meşhur bir işadamı kendisi Bütün dünyayı çalkaladı kız adam, sen nasıl kaçırırsın?
Ay magazinsel bişise hiç ilgim yok o şeylere o yüzden kaçırmışımdır. Az çok tahmin ettim mevzuyu da dur bakim.

Thread 'Bir kullanıcının konunuza mesaj yazmasını nasıl engellersiniz ?' Sponsor - Bir kullanıcının konunuza mesaj yazmasını nasıl engellersiniz ? bu konuya bakın

Nikah işlemlerindede mi görmedi? Valla yalan yalandır. Neden doğruyu söylemediniz ki?

Estağfurullah hakaret olarak algılamadim.
Eşimle güzel giden bir evliliğimiz var eşimi huzursuz ettiğimi düşünmüyorum beraber güzel ,keyifli zamanlar geçiyoruz .Şuan zor durumdayım yalan konusunda sadece eşimle nasıl düzeleceğine dair tavsiye istedim değerli yorumun için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…