- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
- Konu Sahibi Dimdikgucludurmak
-
Benim ekonomik durumum iyi, bana yazabilirsiniz.Burada yazmama nedenim buradaki çoğu arkadaşımın ekonomik durumu uzulmelerini istemedim
Şu cümleyi Müge Anlı sesiyle okuyan sadece ben değilimdir değil miSen bizi çıldırtmak mı istiyorsun?
Bacım hangi üniversite?Arkadaşlar lütfen saygı çerçevesinde yorumlar yapalım .Burada bana yardımcı olmaya çalışıp 5 dk bile olsa vaktini ayırıp bana yardımcı olmaya çalışan kişilerin hakkına giriyoruz .Cevap bile yazamıyorum ayıp ediyorum .Lütfen sakin ve saygılı olalım cevap veremediğim arkadaşlar adına özür dilerim .Benim 36 saat çalıştiğimdan ne meslek yaptığı anlayan arkadaşlar var bu bilgi burada kalsın .Diğer bir konu arkadaşlar ben buraya tavsiye almak için yazdım sorunumu paylaştım sizin alayci yorumlarınız içinde tavsiyeler kayboluyor lütfen .Kötü eleştirilere açığım burada zaten bunu gördünüz lütfen artık dalga geçme ,alay etmeye son verelim .Şuan tavsiye almaya ihtiyacım var lütfen
Dedi otomatik yalan makinasıArkadaşlar lütfen saygı çerçevesinde yorumlar yapalım .Burada bana yardımcı olmaya çalışıp 5 dk bile olsa vaktini ayırıp bana yardımcı olmaya çalışan kişilerin hakkına giriyoruz .Cevap bile yazamıyorum ayıp ediyorum .Lütfen sakin ve saygılı olalım cevap veremediğim arkadaşlar adına özür dilerim .Benim 36 saat çalıştiğimdan ne meslek yaptığı anlayan arkadaşlar var bu bilgi burada kalsın .Diğer bir konu arkadaşlar ben buraya tavsiye almak için yazdım sorunumu paylaştım sizin alayci yorumlarınız içinde tavsiyeler kayboluyor lütfen .Kötü eleştirilere açığım burada zaten bunu gördünüz lütfen artık dalga geçme ,alay etmeye son verelim .Şuan tavsiye almaya ihtiyacım var lütfen
Size verebileceğimiz tek tavsiye psikiyatriye gidin. Konunuz her ne kadar fake olsa da sağlıklı bir aklın ürünü olmadığı belli.Şuan tavsiye almaya ihtiyacım var lütfen
Ya tam adını hatırlamıyorum kiYa söyleyin nolur bak çatlarım akjdjajdjs.
Bacım hangi üniversite?
Simon leviev diye googlla, tüm dünyada durustluguyle tanınan meşhur bir işadamı kendisiBu olay ne ben bilmiyor
Ay magazinsel bişise hiç ilgim yok o şeylere o yüzden kaçırmışımdır. Az çok tahmin ettim mevzuyu da dur bakim.Simon leviev diye googlla, tüm dünyada durustluguyle tanınan meşhur bir işadamı kendisiBütün dünyayı çalkaladı kız adam, sen nasıl kaçırırsın?
Thread 'Bir kullanıcının konunuza mesaj yazmasını nasıl engellersiniz ?' Sponsor - Bir kullanıcının konunuza mesaj yazmasını nasıl engellersiniz ? bu konuya bakınArkadaşlar lütfen saygı çerçevesinde yorumlar yapalım .Burada bana yardımcı olmaya çalışıp 5 dk bile olsa vaktini ayırıp bana yardımcı olmaya çalışan kişilerin hakkına giriyoruz .Cevap bile yazamıyorum ayıp ediyorum .Lütfen sakin ve saygılı olalım cevap veremediğim arkadaşlar adına özür dilerim .Benim 36 saat çalıştiğimdan ne meslek yaptığı anlayan arkadaşlar var bu bilgi burada kalsın .Diğer bir konu arkadaşlar ben buraya tavsiye almak için yazdım sorunumu paylaştım sizin alayci yorumlarınız içinde tavsiyeler kayboluyor lütfen .Kötü eleştirilere açığım burada zaten bunu gördünüz lütfen artık dalga geçme ,alay etmeye son verelim .Şuan tavsiye almaya ihtiyacım var lütfen
Estağfurullah hakaret olarak algılamadim.Dur sana tavsiye vereceğim:
1.Adamı sal, daha doğru düzgün biri ile daha doğru düzgün huzurlu bir ilişkisi hayatı olsun.
2.Tedavi ol, bak hakaret olarak algılama, durumun vehametini anla diye söylüyorum cidden klinik vakasın.
Sizinle neden dalga geçeyim ? Ben sizi hiç tanımıyorumBu üye bizimle dalga geçiyorKazen
Noldu ki ona nişanlısı Sinan değil mi ? Beyninde niye yer kaplıyor bunlarAyşenaz vardı bi ara hatırlıyor musun
Gördü tabi ondan öncede çok kez gördü .Doğruyu söylemediğin için şuan bu durumdayım üzgünümNikah işlemlerindede mi görmedi? Valla yalan yalandır. Neden doğruyu söylemediniz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?