- 29 Ağustos 2014
- 4.840
- 16.924
- 408
- 33
- Konu Sahibi Dimdikgucludurmak
-
Kulüp yazmayı bilmeyen ve okuduğunu anlamayan bir doktor. Gerçekten aşşırı inandırıcısınız
D Dimdikgucludurmak ????Sevgili konu sahibi sınava ilk girdiğiniz sene %100 burslu kazanıp abiniz şehir dışına yollamadığı için gitmediğiniz genetik mühendisliği hangi şehir hangi üniversitede?
Mesaj araya kaynamasın etiket de yapayım D Dimdikgucludurmak
Ben gerçek olduğuna inanmıyorum valla. Bu üye doktorsa ben de ameriganın başkanıyımKonu fake mi bosuna mi yazdim ciddiye alip
Hahaha ne oldu KudrAlobar hanımefendi ?yazdıklarıma niye cevap veremeyip konuyu başka açıklarlar kapatmaya çalıştınız.Hahaha doktorum yazan bir mesajımı alıntılayin lütfen ama doktor kelimesi geçen .Hahaha hadi birdaha konu değiştirin cevap veremeyip lütfenKulüp yazmayı bilmeyen ve okuduğunu anlamayan bir doktor. Gerçekten aşşırı inandırıcısınız
Yakınlarda da bi Begonvil vardı, harika süper ötesi kocası ile bize hava atıyordu, adam da bıkmış bunun çiğliklerinden zaten, boşuyordu en son.Bikaç sene önce. Nişanlısı vardı bi de sinan
Doktorum çok güzelim şahaneyim diye gezerdi ortalıkta.
Amerika klubu goy goy amerigaBen gerçek olduğuna inanmıyorum valla. Bu üye doktorsa ben de ameriganın başkanıyım
36 saat çalışılan başka saygın meslek bilmiyorum ben. Siz söyleyin mesleğinizi o zaman. Hadi buyrun blabla hanım.Hahaha ne oldu KudrAlobar hanımefendi ?yazdıklarıma niye cevap veremeyip konuyu başka açıklarlar kapatmaya çalıştınız.Hahaha doktorum yazan bir mesajımı alıntılayin lütfen ama doktor kelimesi geçen .Hahaha hadi birdaha konu değiştirin cevap veremeyip lütfen
Eski çalıştığım okulda bir arkadaş vardı yaşını birine 84, başkasına 85, bir başkasına 86 ve en son 88 dedi :) bir nedenden dolayı diplomasına baktım 82 liymis. Artık kendisi de unutuyor yaşınıBir de demiş ki
Yaşlar 26-34
Aslında 96liysa yaşlar 29-34 olmalı
Ben anlamadım vallahi olayi
Acele ve öfkeli karar mı?Bencede sadece 3 yaş yalan söyledim sadece 3 .Beş yaş felan yalan söyleseydim bana kızfındık olmakta sonuna kadar haklı olurdu .En küçük tartışmada yaş konusu açıyor ben onun sandığı kadar aşırı yalan söyleyen biri değilim bu yalanı 21 yaşımda söyledim ve inanın pişmanım .Umarim evliliğimizi gözden geçirip acele ve öfkeli karar vermez
Ama siz doktor dediniz ?nerde doktor yazdığım ?Doktor yazılacak orada kelime olarak .36 saat çalışılan başka saygın meslek bilmiyorum ben. Siz söyleyin mesleğinizi o zaman. Hadi buyrun blabla hanım.
Kesin abisi çok iyi bir yer kazandı gönderdiler, bu da dandik bir bölüm kazandı para dökmeye değer görmediler, az daha bekle dediler. Kendi kendine de içinde büyüttü bu durumu.Sevgili konu sahibi sınava ilk girdiğiniz sene %100 burslu kazanıp abiniz şehir dışına yollamadığı için gitmediğiniz genetik mühendisliği hangi şehir hangi üniversitede?
Mesaj araya kaynamasın etiket de yapayım D Dimdikgucludurmak
Değil misiniz doktor? Ben de değilsiniz diyorum zatenAma siz doktor dediniz ?nerde doktor yazdığım ?Doktor yazılacak orada kelime olarak .
Boşa zorlamış olursunuz, bu ilişki toparlanmaz. Adam kararını vermiş. Ondan sağlığınızı geri kazanıp işe geri dönmek için zaman isteyin sonra hala istiyorsan boşanırız deyin. İşinize geri dönün o zamanda toparlanamazsanız kabullenip boşanın.Basit gelmiyor tabiki
Çalışmamak konusunda haklı olduğumu düşünüyorum .Eve bile kaçta geldiğim belli değil esimin mesleği güzel ama benim mesleğim kadar yorucu değil .Tükenme noktasına geldiğim zaman bırakmak istedim tamamen bırakmak değil .Ara vermek .Başka gerçekten eşime yalan söylemedim yaş ve burun konusu hariç gerçekten yok .Aslında sürekli bakımlı görünmek istemiyor değilim uni döneminde hep heves ettim en güzel kıyafetleri giyeceğim ,imkanım iyi olacak dedim .Şuan hevesimi aldım High end ürünler alıp denemek gerçekten esimin dediği gibi aşırı bakımlı olmaya çalışmıyorum .Boşanmak istemiyorum çünkü ona saygım ,sevgim halen devam ediyor .Sadece biraz zaman ve şans istiyorum
Benim amcam da ben çocukken hep 28 yaşındaydıEski çalıştığım okulda bir arkadaş vardı yaşını birine 84, başkasına 85, bir başkasına 86 ve en son 88 dedi :) bir nedenden dolayı diplomasına baktım 82 liymis. Artık kendisi de unutuyor yaşını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?