Eşim bana artik inanmıyor

Abla genetik mühendislik bölümü yok ki 36 saat genetik mühendislik olsun? :d şaka mısın ya.

Tamamen bende öyle söyledim dışlandım diye .Otuz ,kırk yaşında giden bile var dediğim gibi 21 yaşına geri dönsem asla bu yalanı söylemezdim

Eşinizle üniversitede mi tanıştınız?
Yok eğer öyle değilse üniversitede söylediğiniz bir yalanı neden devam ettirdiniz?

Eşinizin haklı olduğunu düşünüyorum, mesele yaşınızın kac olduğu, burnunuzun estetik olması degil, mesele yalan konuşmanız. Ozguven probleminizin olduğu cok açık. Bence bunun icin terapi almalısınız. Eşinizi kendi haline bırakın, size sevgisi varsa düzeleceğinizi düşünüyorum

Yalancı olmamak için yalan sürdürülmez. Kendini kandırma. Yalanım çıkmasın diye yalan sürdürülür. Yalancı konumuna düşmekten korkan zaten yalan söylemez.

Söylemekle kalmamışsınız bir de sürdürmüşsünüz ve kendinizde inanmışsınız.

Yani özellikle sormadı öyle mi?
Niye dokundurmuyosun dediği zaman söyleyebilirdin aslında operasyon geçirdim burnumdan diye.Hani tam olarak estetik sayılmaz diyosun ya ondan dedim.

E amaç goygoy değil mi zaten? Siz de goygoy yapmak için açmadınız mı konuyu? Ne bu şimdi iziliciğimi siniyirsiniz tavırları?

Ülkemizin 82.ilinde.
Alice Harikalar Diyarı üniversitesinin tek bölümü; Genetik Mühendisliği bölümü akdjsjdjsj.

Üçün beşin lafımı olur aramızda canııığğğm

Bunun üçü beşi yok. Siz yalanınızı minimalize etmeye çalışıyorsunuz. Ben kendi eşime sordum. Tepkisi şöyle “Yaşını bile yalan söyleyen insan kimbilir neler söyler.” Sonrasında da yalanı yalanla kapıyorsunuz. Beni erken yazmışlarda bilmem ne.

Ben eşinizin yerinde olsam böyle yalanlar benim için de ciddi güvensizlik sebebi olurdu. Ve bu kadar güvenmediğim biriyle evli kalmayı tercih etmezdim.
Ağzınızdan çıkacak her sözün yalan olma potansiyeli var artık eşinizin gözünde. Daha başka neler çıkacak acaba kim bilir diye düşünüyordur. Başka hangi yalanlarla beni ayakta uyuttu acaba bunca senedir diye düşünüyordur. Düşünüyordur da düşünüyordur. Sonuna kadar da haklı.

Ya üniversitede iken evli 2 çocuklu 40 yaşında kadın vardı, çoktu öyle, o ortamda 21 yaşında biri ile dalga geçmek mümkün değil. Görmesek inancaz.

Abla genetik mühendislik bölümü yok ki 36 saat genetik mühendislik olsun? :d şaka mısın ya.
Hayır değilim
Arkadaşlar
E amaç goygoy değil mi zaten? Siz de goygoy yapmak için açmadınız mı konuyu? Ne bu şimdi iziliciğimi siniyirsiniz tavırları?
Goy goy yapmak için açmadım konuyu .Burada insanlar derdini anlatıyor sorunlarını aşağıdaki yorumlar da insanlar fikirlerini ,tavsiyelerini sunuyor .Bakın ben ilk kez kullandım ve güzel yorum ,tavsiyeler aldım .Sizin sandığın gibi goy goy yeri değilmiş dimi ? Platformun goy goy üzerine kurulu olmadığını şimdi farketmeniz sizin adininiza üzücü .Goy Goy yapmak istesek neden buraya konu açalım hanımefendi ?ama siz goy goy klubu açabilirsiniz.Bakin buda değerli ve güzel bir tavsiye ☺

Ya üniversitede iken evli 2 çocuklu 40 yaşında kadın vardı, çoktu öyle, o ortamda 21 yaşında biri ile dalga geçmek mümkün değil. Görmesek inancaz.
Kocası gibi sandı bizi hanfendi, her söylediğine inanılacak diye düşündü. Şimdi yalan bataklığında debeleniyor.

Eşinizin az aklı varsa vazgeçmez boşanmaktan. Bu sizin samimi pişmanlığınız değil, yakalanmasanız devam edecektiniz hatta işi azıtacaktınız.

Büyük yazılmış demiş anladığım kadarıyla , eş bebeklik fotosunda anlamış durumu

evlilik icin belgelerı hazırlarkende mi gormedi? Boyle basıt seylerden yalan soyleyebılıyorsan herseyı allayıp pullayabılırsın ve kendınde bısekılde hak bulabılırsın baksana normal bısey ve o abartıyo gibi anlatıyosun.. Yasın yalan eyw burnunu nıye dogal dıyosun? Baska hangı konuda kucuk pembıkto yalan soyledıysen acıkla kocana sıfırdan baslayalım de kabul ederse devam. Yoksa guvenmeden neden evlı kalsın.. Bosanmazsan zaten burnundan gelır hayat....

Kulüp yazmayı bilmeyen ve okuduğunu anlamayan bir doktor. Gerçekten aşşırı inandırıcısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…