Eşim bana artik inanmıyor

21 yaşında bu yalanı söyledim .Tamamen ergenliğin vermiş olduğu bir cehaletti kabul .Aslında hesapta sadece uni arkadaşlarıma yalan söyleyecektim tabi sonra eşime söyledim

Varsayalım ki konu gerçek. 29 yaşında bile değilsiniz bence en az 40 diye tahmin ediyorum

Kemik yaşını üniversite 1.sınıftayken yaptırdım ve mahkeme açılmadan kapandi

Esinin yerinde olmak istemezdim. Esimin boyle yalanlari ciksa napardim diye dusundum bi sonuc bir daha asla guvenemezdim. Guvende bir iliskinin temeli. Esin açısindan artik mutlu olmak zor. Hayati boyunca acaba buda yalan mi şuda yalan mi diye geciremez ki gunlerini.

Dimi çok haklısın o dönem eksi sozluk diye platform vardı.21 yaşında uni okumak diye şimdi bende küçük bir şehirde okuyorum eziklik felan yazmışlar .Üni birinci sınıfta ilk haftalar 1996 dedim sınıfın birçoğu 1996 dislanmamak için 1993 aslında sonra farkettim ki sıra arkadaşlarım 30-40 yaşında insanlarda var o saatten sonra yalanından geri dönemedim .Burun estetiği konusunda haklisiniz

Yani şuan eşimin yaşının farklı olduğunu ve bir yerinde estetik olduğunu öğrensem direk soğurum adamdan.
Hani büyük bir yalan olur, "seni kaybetmek istemedim" der, anlarım. Bir amaç var, kaybetme korkusu var neticede.
Ama küçük şeylere bu kadar rahat yalan söylemek bence büyük sıkıntı. Adam size nasıl güvensin.

Hahahha ama ama sen böyle dersen ben inanırım inansam mi inanayım mi bilemedim
Yok ben kırılmam ama hayatta güzel yerler derken amin diyeyim yerim güzel ama daha güzeli vardır mutlaka
ben yorumlar yazmadım sadece tek yorum yazdım banaysa bu lafin

Ya ısrarla cevap vermiyosun ama ben ısrarla sorucam. Ne okudun sen? Bölümün ne tam olarak?
Ben 3 kez uni sınavına girdim .Birinci yıl %100 burslu genetik mühendisliği kazandım .Abim olucak kişi beni şehir dışına göndermek istemedi.İkinci yıl netlerim çok iyi değildi 15.000 girdim tercih yapmadım .Üçüncü sene 6.000 girdim ve mesleğimi seçtim .Burada yazmama nedenim buradaki çoğu arkadaşımın ekonomik durumu uzulmelerini istemedim ve konuya inanmazlar diye yazma gereği duymadım .Suna bak bla bla olmuş ama yalan söylüyor .Bla bla yanına gitmemek gerek diye yazmadım ama özelden konuşabiliriz

Evet MssPare anonim kimliğin altında bu yorumu sana yazdım .Yorumun tatlı ve hoş geldiği için umarım hayat sana güzellikler ve şans getirir

21 yaşında bu yalanı söyledim .Tamamen ergenliğin vermiş olduğu bir cehaletti kabul .Aslında hesapta sadece uni arkadaşlarıma yalan söyleyecektim tabi sonra eşime söyledim

Tamam belki sen bu yalanı söyleyecek kadar cahildin diyelim, eşin de bu yalana inanacak kadar cahil mi? Adam kimliğini gördüğünde bu yalanı söyledin ve o da inandı. Bize tuhaf gelen şeylerden biri de bu işte.

İlk yıl Genetik mühendisliği kazandım diyosun genetik mühendisliği diye bir bölüm yok diyorum türkiyede anlamıyo musun? Ayrıca 3. Yıl hangi bölüme girdiğini yine yazmamışsın. Yazmama nedeni olarak ekonomik durumu kötü arkadaşlar var demen de aşırı komik sanki üniversite sınavıyla piyango vurdu. hep böyle saçma bahaneler mi bulursun yalanlarına?

Tamam belki sen bu yalanı söyleyecek kadar cahildin diyelim, eşin de bu yalana inanacak kadar cahil mi? Adam kimliğini gördüğünde bu yalanı söyledin ve o da inandı. Bize tuhaf gelen şeylerden biri de bu işte.
Hahaha gerçekten inandı ama ailem büyük yazdırmış dedim ama belki beş yaş küçük felan deseydim o sırada durumu anlardı .Kimliği gördü tabi çok kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…