- 20 Şubat 2022
- 44
- 5
- 3
- 28
- Konu Sahibi Dimdikgucludurmak
-
Busmai guzel yorumun için teşekkür ederimBence tedavi olmalısın, hem özgüvensiz hem de yalancısın. Belki eşin o şekilde ikna olur.
21 yaşında bu yalanı söyledim .Tamamen ergenliğin vermiş olduğu bir cehaletti kabul .Aslında hesapta sadece uni arkadaşlarıma yalan söyleyecektim tabi sonra eşime söyledimNüfusa büyük yazdırmak diye bir şey yok ki. Küçük yazdırmak var tam tersine. Eskiden yeni doğan bebeklerin yaşayıp yaşamayacağı belli olmadığı için aile bir süre beklermiş.1-2 yıl sonra yaşayacağına emin olunca gidip yazdırırmış. Yani aslen 93'lü olan biri nüfusta 95'li gözükürmüş örneğin. Sizin durum tam tersi. Nüfusta 93 doğumlusunuz (gerçek olan da bu zaten) ama 96 doğumlu olduğunuza inandırma çalışmışsınız adamı. Yani aileniz 93 yılında bir kış akşamı mandalina yerken birden akıllarına esmiş. Gidelim ortada çocuk yokken sanki varmış gibi nüfus çıkartalım demişler. 3 yıl sonra da siz olmuşsunuz. Eşinizin inanmasını beklediğiniz senaryo bu.
Oysa bunun yerine "ölen ablamın kimliğini bana vermişler" deseniz çok mantıklı ve tutarlı olacaktı. Çünkü bunu yapan aileler duymuştum. Tabii ailenizi de ikna etmeniz gerekirdi bu yalanı sürdürmek için.
Varsayalım ki konu gerçek. 29 yaşında bile değilsiniz bence en az 40 diye tahmin ediyorumMssPare çok tatlısın ,umarım hayatında hep güzel yerlere gelirsin lütfen bana kırılma ben çok yalancı biri değilim .Eşime yalan söyledim bunu kabul ediyorum .Özür dilerim MssPare bana yazdığın güzel yorumlar için minnettarım
Kemik yaşını üniversite 1.sınıftayken yaptırdım ve mahkeme açılmadan kapandiEğer sağlık alanında lisans eğitimi alsaydınız kemik yaşıyla kandırmanın pek mümkün olmadığını bilirdiniz diye düşünüyorum. Kendinizi deşifre etmek istemiyorsanız da yalan veya çelişkili bilgi vermeyin. Yalan söylemektir bu.
Hahaha yok artık 1993 doğumluyum bu gerçek zekice ve alaycı yorumun için teşekkür ederim komikti bu emoji yok burda galiba kalp kalpVarsayalım ki konu gerçek. 29 yaşında bile değilsiniz bence en az 40 diye tahmin ediyorum
Varsayalım ki konu gerçek. 29 yaşında bile değilsiniz bence en az 40 diye tahmin ediyorum
Ya ısrarla cevap vermiyosun ama ben ısrarla sorucam. Ne okudun sen? Bölümün ne tam olarak?Kemik yaşını üniversite 1.sınıftayken yaptırdım ve mahkeme açılmadan kapandi
Dimi çok haklısın o dönem eksi sozluk diye platform vardı.21 yaşında uni okumak diye şimdi bende küçük bir şehirde okuyorum eziklik felan yazmışlar .Üni birinci sınıfta ilk haftalar 1996 dedim sınıfın birçoğu 1996 dislanmamak için 1993 aslında sonra farkettim ki sıra arkadaşlarım 30-40 yaşında insanlarda var o saatten sonra yalanından geri dönemedim .Burun estetiği konusunda haklisinizNasıl bir korkusuzlukturki evleneceğin insana yaşını bile söylememişsin
Yani hastalansan bir ilacını almaya girse kimlik lazım bi şekilde o kimliği görür yani
Burun estetiği niye saklanırki ben olsam çenem durmaz anlatırdım yani
Yanlış anlamayın da böyle ufak şeyleri saklayan herşeyi saklar benim gözümde bende güvenemem yani
30 yaşında değilmişsiniz eşinizden büyüktür değilmişsiniz saklamak için bir bahanenizde yok garip ve komplekslisiniz sanırsam
MssPare çok tatlısın ,umarım hayatında hep güzel yerlere gelirsin lütfen bana kırılma ben çok yalancı biri değilim .Eşime yalan söyledim bunu kabul ediyorum .Özür dilerim MssPare bana yazdığın güzel yorumlar için minnettarım
Ben 3 kez uni sınavına girdim .Birinci yıl %100 burslu genetik mühendisliği kazandım .Abim olucak kişi beni şehir dışına göndermek istemedi.İkinci yıl netlerim çok iyi değildi 15.000 girdim tercih yapmadım .Üçüncü sene 6.000 girdim ve mesleğimi seçtim .Burada yazmama nedenim buradaki çoğu arkadaşımın ekonomik durumu uzulmelerini istemedim ve konuya inanmazlar diye yazma gereği duymadım .Suna bak bla bla olmuş ama yalan söylüyor .Bla bla yanına gitmemek gerek diye yazmadım ama özelden konuşabilirizYa ısrarla cevap vermiyosun ama ben ısrarla sorucam. Ne okudun sen? Bölümün ne tam olarak?
Evet MssPare anonim kimliğin altında bu yorumu sana yazdım .Yorumun tatlı ve hoş geldiği için umarım hayat sana güzellikler ve şans getirirHahahha ama ama sen böyle dersen ben inanırıminansam mi inanayım mi bilemedim
Yok ben kırılmam ama hayatta güzel yerler derken amin diyeyim yerim güzel ama daha güzeli vardır mutlaka
ben yorumlar yazmadım sadece tek yorum yazdım banaysa bu lafin
DoğruKendine güvenin yok.
21 yaşında bu yalanı söyledim .Tamamen ergenliğin vermiş olduğu bir cehaletti kabul .Aslında hesapta sadece uni arkadaşlarıma yalan söyleyecektim tabi sonra eşime söyledim
Hahaha yok artik 1993 doğumluyum 40 mi 40 olsam kesin esim beni boşar hahahha Maybelater ilgi çekici yorumun için kalpVarsayalım ki konu gerçek. 29 yaşında bile değilsiniz bence en az 40 diye tahmin ediyorum
İlk yıl Genetik mühendisliği kazandım diyosun genetik mühendisliği diye bir bölüm yok diyorum türkiyede anlamıyo musun? Ayrıca 3. Yıl hangi bölüme girdiğini yine yazmamışsın. Yazmama nedeni olarak ekonomik durumu kötü arkadaşlar var demen de aşırı komikBen 3 kez uni sınavına girdim .Birinci yıl %100 burslu genetik mühendisliği kazandım .Abim olucak kişi beni şehir dışına göndermek istemedi.İkinci yıl netlerim çok iyi değildi 15.000 girdim tercih yapmadım .Üçüncü sene 6.000 girdim ve mesleğimi seçtim .Burada yazmama nedenim buradaki çoğu arkadaşımın ekonomik durumu uzulmelerini istemedim ve konuya inanmazlar diye yazma gereği duymadım .Suna bak bla bla olmuş ama yalan söylüyor .Bla bla yanına gitmemek gerek diye yazmadım ama özelden konuşabiliriz
Hahaha gerçekten inandı ama ailem büyük yazdırmış dedim ama belki beş yaş küçük felan deseydim o sırada durumu anlardı .Kimliği gördü tabi çok kezTamam belki sen bu yalanı söyleyecek kadar cahildin diyelim, eşin de bu yalana inanacak kadar cahil mi? Adam kimliğini gördüğünde bu yalanı söyledin ve o da inandı. Bize tuhaf gelen şeylerden biri de bu işte.
Şaka gibi, çekirdeğimi aldım izlemekteyimHaha bi de doktor olduğunu iddia ediyorsun yani
Külahım nerde benim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?