Eşim az önce bana tokat attı ne yapmalıyım?

Biride çıkıp sordumu ananın evde ne işi var diye..konu sahibi zaten sorunlu.

Valla konunun başlarını okudum. Birisi eski konusundan falan da bahsetmiş. Konu sahibi kesinlikle hatalı annesinin yanında insan kocasına hakaret eder mi yaa. Resmen annemin yanında nasılsa sesini çıkaramaz diye adamı ezmiş te ezmiş. Birde eski konusunda kocasını küçümsediğinden bahsettiğini yazmış birisi. Konu sahibi resmen boşanmak için adama bildiğin tokat attırmış kendisine. Birde fiziksel açıdan benden güçlü bilmemne diyo hey Allahım senin pabuç kadar dilin adamı yerin dibine sokarken bişey yok hemde annenin yanında. Eşler arasında ne oluyorsa iki kişi arasında kalmalı aileleri bulaştırmamak lazım. Ayrıca bence kesin boşan adama bir iyilik yapmış olursun..

Yok artık bu nasıl bir insan..hiç suçu olmayan bir hayvanı zehirlemek için et hazırlıyor.Bu nasıl bir vicdansızlık zaten belliki Allah korkun yok ama en azından karmaya inanıyorsundur heralde..yaptığın döner seni bulur! Seninde çocuğun,ailen bilmemnen var! O köpeklerin yeşil alanlarını ellerinden aldık senin oturduğun binaları yaptık,caddede,dükan önünde hiçbiryerde barındırmıyorlar taşlıyorlar,tekmeliyorlar.nerde yaşasın bu hayvanlar uçsun mu? Bu dünya onlarında dünyası..Sen kim oluyorsun da Allahın dünyasından Allahın yarattığı canlıyı kovuyorsun.50 sene sonra sende yoksun!!

Sakat kalmiş bir insana oh olsun diyorsun hem de niye adam köpeğini sizin lafınızla sokağa atmadı diye..Dilerim Allah sizin gibi kalbi kararmışları kendiniz gibi insanlar ve olaylarla imtihan etsin!!!

Ama siz niye oyle bir davranıs sergıledınızkı?

Ne kadar basit olmuş boşanmak eşinin annesi yüzünden kavga ediyorsun salonda yatacam deyip kocana dikleniyorsun ve bir aylık evlisin annen sizde yatılı kalıyor .........????????????

Adam da tekmenin darp raporunu alır..

Aziniza salik Allah katinda bunun hesapini nasil vericek

Bencede acilen boşanma davası açmalısınız.. Ki bu adam sizden kurtulsun .. Annenizin yaninda hakaret edin adam sussun ,uyurken ışığı açık bırakıp adam kapat deyince kapatmam deyin sonrada adama terlik firlatin ama size bunların ustune adam tokat attı diye o mu suçlu e sizde tekme atmışsınız ne fark var arada ?? Lütfen acil boşanıp adamı kurtarın ..

yorum süper olmuş bayıldım bundan aha güzel teşhis konulamazdı
bu arada arkadaşım kayınvaliden yüzünden kavga ediyorsun annenin yanında eşine hakaret ediyorsun adama tekme atıp terlik fırlatıyorsun bence sen gel bana tokat at demişsin eşinin yaptığı doğru değil ama sende hiç doğru değilsin annem duymadı diye yazmışsın sonra hemen gidip her şeyi anlatmışsın garipsin yaniii

senn adami delirtene kadar ugras.sonra tokat atti dava accam donuna kadar alcam.azcik karsilikli bakin su iliskilerinize

Hakikaten ya 1 aylık evliyken annenin işi ne sizde

Klinik bir vaka ile karşı karşıyayız. Daha neler görecek bu KK?

anlamadim daha 1 aylik evliymissiniz sevmedenmi evlendiniz normalde sizin@birbirinize doymamaniz lazim daha birbirinizi yeni taniyorsunuz birbirinize yeni alisiyorsunuz tokat ters ama anlam vermedim

anlamadim daha 1 aylik evliymissiniz sevmedenmi evlendiniz normalde sizin@birbirinize doymamaniz lazim daha birbirinizi yeni taniyorsunuz birbirinize yeni alisiyorsunuz tokat ters ama anlam vermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…