- 14 Haziran 2011
- 218
- 271
- 103
Gormussunuz sanirim mesaji ama, zehirlememis ama yeltenmis...Köpek mi zehirlemiş?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gormussunuz sanirim mesaji ama, zehirlememis ama yeltenmis...Köpek mi zehirlemiş?
AynenEğer bu köpek zehirleme meselesi doğruysa seni Allaha havale ediyorum.Dua et ki şurası kuralları olan bir forum.Sırf arkadaşlara ve yönetime olan saygımdan içimden geçenleri yazmıyorum buraya.İnanılmaz derece de sinirliyim ve çirkinleşebilirim şuan da ama susup çıkıyorum mecburen.Kocan da sana ne yapsa az bile elleri dert görmesin inşallah kocanın.
Eğer bu köpek zehirleme meselesi doğruysa seni Allaha havale ediyorum.Dua et ki şurası kuralları olan bir forum.Sırf arkadaşlara ve yönetime olan saygımdan içimden geçenleri yazmıyorum buraya.İnanılmaz derece de sinirliyim ve çirkinleşebilirim şuan da ama susup çıkıyorum mecburen.Kocan da sana ne yapsa az bile elleri dert görmesin inşallah kocanın.
Bir arkadaş yazmış buraya konu sahibinin yorumunu isterseniz onu okuyun önce ki sayfalarda bir yer de.Komşunun köpeği çok havlıyor diye zehirli et hazırlamış öldürmek için sonra Allah dur demişte vazgeçmiş.Komşusuda kaza yapmış sakat kalmış sanırım konu sahibide hiç üzülmemiş.Bir de diyor ki Allah dur dedide yapmadım,zaten hazırlamışsın eti Allahım yarabbim kriz geçiricem sinirden bir de yapmadım diyor.Hayvan havlıyor diye insan böyle bir şeyi nasıl aklından geçirebilir ya.Allahın verdiği bir cana nasıl kıymayı aklından geçirir? Neler görcez şu forumda daha çok merak ediyorum.Ne kopeği ?
Sizinki al birini vur otekine durumu. Ikiniz de suclusunuz.Kızlar bir aylık evliyim bikac gundur eşim olacak adamla annesi yüzünden aramiz açık bugün iyice tartıştık neyse uzatmak istemiyorum benim annem de su an bizde kalıyor bu gece için
Az önce yatak odama pijamalarimi almaya girdim çünkü salonda yatacağım eşim olacak adam da Işığı kapat dedi kapatmiyorum dedim önüme geçip kolumu tuttu ben de kapattim ve kapının önünde duran bi çift ev içi terligini yatağın üstüne attim
Al onları dedi almıyorum dedim ve bana tokat attı ben de onu sağ ayağımla ittirdim yere dustu lanet olası
Bunlar olurken annem salonda ama TV sesinden falan duymadı
Pazartesi hemen dava açmayı dusunuyorum ama şuan doktora gitsem bu tokadı nasıl kanıtlar rapor alırım?
Kızlar ne kadar tartışma olursa olsun bu affedecegim bisey değil
Üstelik annem de evdeyken
Şuan ne yapmalıyım bi saate yakın oldu bi saattir balkonda dusunuyorum
Polis cagirsam mahalleye bu saatte rezil olcaz babam da şehir dışında ne yapmalıyım bilemedim
Bana bi akıl verin hastaneye gitsem iz yok bisey yok doktor rapor verir mi bi tokat için?
Arkadaşlar bu kadını savunduğum için herkesten özür dilerim.
Arkadaşın gerçekten tedavi olması gerek bence de, haklıymışsınız.
Evet bence de boşan da adamın hayatı kurtulsun.
Eğer bu köpek zehirleme meselesi doğruysa seni Allaha havale ediyorum.Dua et ki şurası kuralları olan bir forum.Sırf arkadaşlara ve yönetime olan saygımdan içimden geçenleri yazmıyorum buraya.İnanılmaz derece de sinirliyim ve çirkinleşebilirim şuan da ama susup çıkıyorum mecburen.Kocan da sana ne yapsa az bile elleri dert görmesin inşallah kocanın.
Teşekkür ederim.Ben okudum onu sonradan doğruymuş.Diyecek çok şey var da söyleyemiyorum şimdi.@2KediAnnesi paylaştı konu sahibesinin ilgili mesajını , mesaj için sayfa 25 e bakabilirsiniz.
Teşekkür ederim.Ben okudum onu sonradan doğruymuş.Diyecek çok şey var da söyleyemiyorum şimdi.
Onlıne olmadan takip ediyodur konuyu kesinlikle ama savunulacak tek bir tarafı olmadığı için girip cevap yazmıyodur..Hiç sesin çıkmıyor konu sahibi,
Bak sakın vazgeçme hemen boşan tamam mı
direk gitseydin olurdu şimdi olmaz bir şahit gerekiyor anca ki gören yokKızlar bir aylık evliyim bikac gundur eşim olacak adamla annesi yüzünden aramiz açık bugün iyice tartıştık neyse uzatmak istemiyorum benim annem de su an bizde kalıyor bu gece için
Az önce yatak odama pijamalarimi almaya girdim çünkü salonda yatacağım eşim olacak adam da Işığı kapat dedi kapatmiyorum dedim önüme geçip kolumu tuttu ben de kapattim ve kapının önünde duran bi çift ev içi terligini yatağın üstüne attim
Al onları dedi almıyorum dedim ve bana tokat attı ben de onu sağ ayağımla ittirdim yere dustu lanet olası
Bunlar olurken annem salonda ama TV sesinden falan duymadı
Pazartesi hemen dava açmayı dusunuyorum ama şuan doktora gitsem bu tokadı nasıl kanıtlar rapor alırım?
Kızlar ne kadar tartışma olursa olsun bu affedecegim bisey değil
Üstelik annem de evdeyken
Şuan ne yapmalıyım bi saate yakın oldu bi saattir balkonda dusunuyorum
Polis cagirsam mahalleye bu saatte rezil olcaz babam da şehir dışında ne yapmalıyım bilemedim
Bana bi akıl verin hastaneye gitsem iz yok bisey yok doktor rapor verir mi bi tokat için?