- 22 Eylül 2015
- 1
- 0
- 1
- 36
kendine yeni bir konu aç, başkasının konusunda seni duyan olmaz.....ev hanimiyim demissin, evinin hanımı olduğuna emin misin, ev kölesi olmuşsun cnm ne hanımı..polise git..şikayetçi ol. darp raporu da al hastaneden..aciz olma3aylik evliyim ve daha bu sabah esim bana cok sert tokat atti dudagim patladı saclarimi yoldu ben bundan anlarmisim ona cevap vermisim bana sefersiz namussuz terbiyesiz dedi bundan sonra da hep boyle yapicakmis bana akil verin ben severek evlendim kactim sayilir son uc dort gundur bu sekilde davranio kafayi yemek uzereyim baba evime donemem sikayet etsem nereye giderim ev hanimiyim bana akil verin lutfen
ailen arkanda mı? hemen onlara git. bu adam bu şiddetin doznu arttırır. kaç kurtar canını.3aylik evliyim ve daha bu sabah esim bana cok sert tokat atti dudagim patladı saclarimi yoldu ben bundan anlarmisim ona cevap vermisim bana sefersiz namussuz terbiyesiz dedi bundan sonra da hep boyle yapicakmis bana akil verin ben severek evlendim kactim sayilir son uc dort gundur bu sekilde davranio kafayi yemek uzereyim baba evime donemem sikayet etsem nereye giderim ev hanimiyim bana akil verin lutfen
son durum nedir konu sahibi?Ya siteye beş senedir uyeyim ne fake konusu.. Bi saat balkonda oturdum ağladım gece gece kime ne anlatayım anlatmayip kendimi balkondan atayim mi Allah'ım ya
Kızlar bir aylık evliyim bikac gundur eşim olacak adamla annesi yüzünden aramiz açık bugün iyice tartıştık neyse uzatmak istemiyorum benim annem de su an bizde kalıyor bu gece için
Az önce yatak odama pijamalarimi almaya girdim çünkü salonda yatacağım eşim olacak adam da Işığı kapat dedi kapatmiyorum dedim önüme geçip kolumu tuttu ben de kapattim ve kapının önünde duran bi çift ev içi terligini yatağın üstüne attim
Al onları dedi almıyorum dedim ve bana tokat attı ben de onu sağ ayağımla ittirdim yere dustu lanet olası
Bunlar olurken annem salonda ama TV sesinden falan duymadı
Pazartesi hemen dava açmayı dusunuyorum ama şuan doktora gitsem bu tokadı nasıl kanıtlar rapor alırım?
Kızlar ne kadar tartışma olursa olsun bu affedecegim bisey değil
Üstelik annem de evdeyken
Şuan ne yapmalıyım bi saate yakın oldu bi saattir balkonda dusunuyorum
Polis cagirsam mahalleye bu saatte rezil olcaz babam da şehir dışında ne yapmalıyım bilemedim
Bana bi akıl verin hastaneye gitsem iz yok bisey yok doktor rapor verir mi bi tokat için?
benim anlamadığım kapının önünde duran bi çift ev terliğini neden yatağın üstüne attınKızlar bir aylık evliyim bikac gundur eşim olacak adamla annesi yüzünden aramiz açık bugün iyice tartıştık neyse uzatmak istemiyorum benim annem de su an bizde kalıyor bu gece için
Az önce yatak odama pijamalarimi almaya girdim çünkü salonda yatacağım eşim olacak adam da Işığı kapat dedi kapatmiyorum dedim önüme geçip kolumu tuttu ben de kapattim ve kapının önünde duran bi çift ev içi terligini yatağın üstüne attim
Al onları dedi almıyorum dedim ve bana tokat attı ben de onu sağ ayağımla ittirdim yere dustu lanet olası
Pazartesi hemen dava açmayı dusunuyorum ama şuan doktora gitsem bu tokadı nasıl kanıtlar rapor alırım?
Polis cagirsam mahalleye bu saatte rezil olcaz babam da şehir dışında ne yapmalıyım bilemedim
Bana bi akıl verin hastaneye gitsem iz yok bisey yok doktor rapor verir mi bi tokat için?
Kızlar bir aylık evliyim bikac gundur eşim olacak adamla annesi yüzünden aramiz açık bugün iyice tartıştık neyse uzatmak istemiyorum benim annem de su an bizde kalıyor bu gece için
Kac yasindasiniz da boyle cocukca atismalara giriyorsunuz. Adam uyurken isigi acip kapatmiycam demeler firlattigin terlige uyariya hayir almiycam demeler.Kızlar bir aylık evliyim bikac gundur eşim olacak adamla annesi yüzünden aramiz açık bugün iyice tartıştık neyse uzatmak istemiyorum benim annem de su an bizde kalıyor bu gece için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?