Eşim az önce bana tokat attı ne yapmalıyım?

3aylik evliyim ve daha bu sabah esim bana cok sert tokat atti dudagim patladı saclarimi yoldu ben bundan anlarmisim ona cevap vermisim bana sefersiz namussuz terbiyesiz dedi bundan sonra da hep boyle yapicakmis bana akil verin ben severek evlendim kactim sayilir son uc dort gundur bu sekilde davranio kafayi yemek uzereyim baba evime donemem sikayet etsem nereye giderim ev hanimiyim bana akil verin lutfen

kendine yeni bir konu aç, başkasının konusunda seni duyan olmaz.....ev hanimiyim demissin, evinin hanımı olduğuna emin misin, ev kölesi olmuşsun cnm ne hanımı..polise git..şikayetçi ol. darp raporu da al hastaneden..aciz olma

ailen arkanda mı? hemen onlara git. bu adam bu şiddetin doznu arttırır. kaç kurtar canını.

1tokat içinmi boşanacaksın, diyelim bir daha evlendin onun garantisi varmı?
tamam asla doğru bişey değil ama fevri davranıyorsun bence boşanma manasında, tamam git raporunu al ama boşanma için acele etme, bu kadar basitmi evlendinki bu kadar basit yıkasın yuvanı.
hem çok inatlaşmışsın sende onunla bence, sanki eşin değilde başka bişey var karşında, ışığı kapat dediyse kapatıcam demen gerekli yada susman yeterli, kapatmıyorum demek seni adam yerine koymuyorum demektir daha 1aylık eşin olan adama.
erkek kadından en çok saygı bekliyor zannımca, kadınsa en çok sevgi bekliyor...

evliliğe alışamadınız ergenler gibi kavga ediyorsunuz, birbirinize saygınızı kaybederseniz bu böyle gitmez. eşinin tokat atması bi hayvanlık, ama senin de damarına damarına basman hoş şey değil. sakince oturun düşünün ne istediğinize karar verin sonra barışırsınız, milletin bir aylık evliler yaptıklarına bak dediği laflara sinir olursunuz.

Biraz bahane arıyor gibisiniz.. Annesi ile ilgili sorun yaşamanızda sizin payınız var mı ya da annenizin kışkırtması? Terlif fırlattım dmeişsiniz, olay çıksın diye kasten yapmış gibi. Ya dışarıdan bakınca sanki boşanmak için ya da tazminat, nafaka almak için evlenmiş de bir kıvılcım arıyor gibisinir.. Boşanman için tokat kanıtlamana gerek yok, açarsın davanı boşanırsın.

arkadaş boşanmaktan vazgeçmiş heralde yazmadığına göre: )

Bence siz bu tokata seviniyorsunuz haksiz duruma dustu bosanmak icin eline koz gecti diye. Yaptigi dogru degil esinizin hatasi sabredip birden patlamis fevri davranmis.

Eski konularinizi biliyorum ben memur o degil ailemde istemedi zaten demistiniz. Sogudum demistiniz. Keske o zaman donseydiniz dugun olmasaydi.

Bence bosanin ama tokati bahane etmeyin siz esinizi sevmiyorsunuz. O tokat atilmasaydi da siz elbet birgun yine bosanmak isteyecektiniz.

benim anlamadığım kapının önünde duran bi çift ev terliğini neden yatağın üstüne attın kusura bakma ama garip tepki vermişsin

neden sonucunu kaldıramayacağınız konularda inatlaşıyorsunuz.üstelik annenize de yazık.kızını 1 aylık evliliğinde kim böyle görmek ister.inatlaşmak yerine konuşarak çözmeyi deneseydiniz bence.öfkeyle kalkan zararla oturur durumuna düşmüşsünüz.iki tarafın davranışları da çok fevri olmuş.yüz yüze bakılamayacak duruma getirmenin alemi ne?tokat için geçmiş olsun.

ikiniz de haksızsınız.Sızde hıc ılımlı davranmamışsınız.Bu sekılde evlılık yurumez.

Kac yasindasiniz da boyle cocukca atismalara giriyorsunuz. Adam uyurken isigi acip kapatmiycam demeler firlattigin terlige uyariya hayir almiycam demeler.
Tabi ki asla tokat ve siddet savunulacak bisry degil ama ben taraflari tacize de karsiyim sen bildigin ustune basa basa taciz etmissin.
Ben bu noktada eslerin birbirine saygisinin bittigini ve sayginin da bi evliligin olmazsa olmazi oldugunu dusunurum.

Eklemeden gecemeyecegim; sanki guclu olan taraf siz olsaniz ilk siddeti uygulamakta beis gormeyeceksiniz cunku diger yaptiklarinizda siddet, illa koca adama yumruk atman gerekmiyor, atabilsen atarmissin sanki

hic bisey tokat atmis olmasini hakli cikarmaz ama aranmamakta lazim bence

Evet yorumların yarısını gözlerim açık okudum. Bir tokattan bişey olmaz, sen de aranmışsın canım vb. Dayağı haklı çıkaran hiçbir şey yoktur. O zaman hepimiz gün içinde birilerini dövmeliyiz. Çünkü insanı çileden çıkaran şeyler yaşayabiliyoruz özellikle iş hayatında. Ama dövemeyiz dövmemeliyiz değil mi? Yalnız şiddet gösterdiğimiz kişi eş olunca o şiddet yumuşuyor çeşitli kılıflar uyduruluyor güzel iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…