- 30 Haziran 2013
- 21.709
- 1
- 17.590
- 498
Ne oyle mi demisŞimdi okudum..
Konu sahibi senin yüreğin kararmış kaza geçirip engelli kalan bi insan için ohh iyiki oldu diyebilmek,köpek ölsün diye zehirli etler hazırlamak Allah seni ıslah etsin.Senden hiçbirşey olmaz kötüsün kötü..
Üyelik 5 senelik. Ondan fake ihtimali görünmüyor gibi.Bence bu fake yoksa kk nin gadabina ugramak istemezdi boyle seyler yazamazdi diye düşünüyorum ben bile burda cogu konumu duzelterek yaziyorum tepkileri uzerime cekmemek icin
Hmm o zaman konu sahibin psikolojisi gercekten bozukÜyelik 5 senelik. Ondan fake ihtimali görünmüyor gibi.
Tokat atıldıktan sonra kadın hırçınlaşabilir normaldir.
Banada tokat atılsa tekme tokat girişmeye çalışırım.
muhtemelen refleks sonucu oluşmuş bir tepkiydi
Muhtemelen sanırım. Aslında her absürt konuya fake gözüyle bakıyoruz ama dünyada böyle insan bol. Hatta biz farkında olmasak bile en yakınımızdaki kişiler bile olabilir.Hmm o zaman konu sahibin psikolojisi gercekten bozuk
Belki olabilir insan adam öldürüyor kopekmi oldurmuyecek ama burda yazmasi buyuk cesaretMuhtemelen sanırım. Aslında her absürt konuya fake gözüyle bakıyoruz ama dünyada böyle insan bol. Hatta biz farkında olmasak bile en yakınımızdaki kişiler bile olabilir.
Adamı aldatan,adama kaynanasının karşısında hakaret eden,adam cekip yatinca adamı hala tahrik eden,terlik atan,tekme atan,köpek zehirlemek için zehirli et hazırlayan,trafik kazası sonucu artık yürüyemeyen komşusuna oh olsun diyebilecek karakterde bir kadın var karşımızda.
Kula bela gelmez,hak yazmadıkça
Hak bela yazmaz,kul azmadıkça..
adam iyi niyetinden kaybetmiş.bir tekme de ben vurmayayım demiş.Eyvallah haklısınız ama adam da kör değil ya evlenmeseymiş. Sevmeyen, aldatan kadınla evlenen başına gelecekleri bilerek evlenmiştir.
Konu sahibini çok iyi tanımıyorum o yüzden kesin yorum yapma hakkı bana düşmez fakat bence konu sahibi ruh hastası. Bir tür ruhsal bozukluğu olmalı ki bunları yapsın ve daha sonra internete yazsın. Aklıma daha başka açıklama gelmiyor maalesef.Belki olabilir insan adam öldürüyor kopekmi oldurmuyecek ama burda yazmasi buyuk cesaret
Bir arkadaş yazmış buraya konu sahibinin yorumunu isterseniz onu okuyun önce ki sayfalarda bir yer de.Komşunun köpeği çok havlıyor diye zehirli et hazırlamış öldürmek için sonra Allah dur demişte vazgeçmiş.Komşusuda kaza yapmış sakat kalmış sanırım konu sahibide hiç üzülmemiş.Bir de diyor ki Allah dur dedide yapmadım,zaten hazırlamışsın eti Allahım yarabbim kriz geçiricem sinirden bir de yapmadım diyor.Hayvan havlıyor diye insan böyle bir şeyi nasıl aklından geçirebilir ya.Allahın verdiği bir cana nasıl kıymayı aklından geçirir? Neler görcez şu forumda daha çok merak ediyorum.
yani konu sahibi,güçsüz zavallı,aciz biri değil,vurdu mu deviriyor.
Onu hazırlamak bile benim gözümde yapmış demektir hiç bir şekilde aferin yapmamana sevindim diyemem.Ayrıca haberlerde tanımadığımız insanlara üzülüyoruz bir şey olduğunda.İnsanın kavgalı olsalar bile hiç mi içi sızlamaz komşusu için.Hayret edilesi bir insan yani ben anlayamadım.Bazı arkadaşlar fake demiş ama bilmiyorum inşallah öyledir.İlk defa bir konunun bu kadar istiyorum sahte olmasını.Düşünmüş ama vazgeçmiş.. Evet düşünmesi bile zalimlik. Ama daha önemlisi bir insanın yürüyemez hale gelmesine uzulmemek ve beddua etmek. Bilemedim. Yargılamak istemiyorum kimseyi geçmişiyle.
Allah islah etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?