• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim az önce bana tokat attı ne yapmalıyım?

yanidayak şiddet sonuna kadar karsıyım ama bu olayda çoook ciddi tahrık var tokatı kanıtlasanız dahi yaptıgınız tahrık sizi haksız duruma dusurecektır

Siz de ondan aşağı kalmamışsınız maaşallah. Bence raporu maporu bırakın gidin davanızı açın, işi uzatmaya gerek yok iki tarafın da saygısı bitmiş daha bundan sonra o evlilikten hayır mı gelir? Yarın öbür gün bir çocuğunuz olsa bu aileye katlanmak zorunda mı?

benim merak ettiğim şu aldattığı adamla mı yaşadı bütün bunları. eski konusunda belirtmiş karşılıklı olarak aldatmışlar birbirlerini. yani eşi o adamsa geçmişe dayalı öfkelerin olması normal. öyle bir ilişkinin yürümesi beklenemezdi zaten. bilen var mı acaba?

Sanırım köpek mevzundan sonra burda bile sizi tokatlamak için can atan insanlar oluştu.Ellerinizi kafanizin arasina alipderin derin dusunseniz mi acaba diyorum:KK51:

eneeeee Allah senin gibileri çevremden uzak tutsun köpek için komşu ıcın dedıklerını okudum da ayyyyy sen benım etrafımda olsan heralde kavga ederdık ben hapse sen de özüne dönerdin sanırım

bır an önce boşan da yazık adamcagız kurtulsun senden

konu sahibi eğer okuyorsanız;

asıl olan tokat gibi konu açmışsınız ama bence o tokat devede kulak, şiddet sadece tokatla olmuyor, oraya gelene kadar psikolojik şiddet uygulamışsınız birbirinize

evleninceye kadar sevginiz ve ilişkiniz yıpranmış, siz şu an boşanarak yılların üstüne sünger çekmek isteyebilirsiniz ama ya sonrası ? eşinizi başka biriyle bi hayal edin hiç kıskanmıyorsanız zaten direk boşanın, sizde kendi yanınızda birini hayal edin kabulleniyorsanız yine direk boşanın.

hayat şartları ve sosyal durumlarınız sizi karakterinizden çıkarmış sanırsam , bence şu an sağlıklı düşünemiyorsunuz ama vicdanınız peşinizden gelebilir, eşinizin tarafı hakkında haklı olabilirsiniz belki ama adamın elinde sihirli değnek yokki komple sülaleyi düze çıkarsın, bu saydıklarınız seviyorsanız göğüslenebilecek şeyler sevmiyorsanıza hep göze batacak şeyler.

sizinki kadar olmasada benzer şeyler yaşadık, ama bebeklerim doğup yoğunbakıma girdiklerinde "ben şu ana kadar hiç üzülmemişim, üzüldüğüm herşeyede boşa üzülmüşüm" dedim, inanın o anlattıklarınızla hayatı kendinize zehir ettiğiniz için çok pişman olursunuz, ha sevgi bittiyse lafım yok dibine kadar ayrılın, ama didişmeleri büyütüp kendinize ve eşinize zarar vermeyin, herşeyi içimizde biriktirirsek gelecekteki iyi yada kötü konulara yer kalmaz sağlıklı kararlar alamayız, bi yerde sayacı sıfırlayıp o şekilde devam edin ve ona göre karar verin.

kusura bakmayın uzun oldu ama yuva kurumu kutsaldır diye yazdım. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

Şimdi okudum..
Konu sahibi senin yüreğin kararmış kaza geçirip engelli kalan bi insan için ohh iyiki oldu diyebilmek,köpek ölsün diye zehirli etler hazırlamak Allah seni ıslah etsin.Senden hiçbirşey olmaz kötüsün kötü..
Ne oyle mi demis

Bence bu fake yoksa kk nin gadabina ugramak istemezdi boyle seyler yazamazdi diye düşünüyorum ben bile burda cogu konumu duzelterek yaziyorum tepkileri uzerime cekmemek icin

Muhtemelen sanırım. Aslında her absürt konuya fake gözüyle bakıyoruz ama dünyada böyle insan bol. Hatta biz farkında olmasak bile en yakınımızdaki kişiler bile olabilir.
Belki olabilir insan adam öldürüyor kopekmi oldurmuyecek ama burda yazmasi buyuk cesaret

Adamı aldatan,adama kaynanasının karşısında hakaret eden,adam cekip yatinca adamı hala tahrik eden,terlik atan,tekme atan,köpek zehirlemek için zehirli et hazırlayan,trafik kazası sonucu artık yürüyemeyen komşusuna oh olsun diyebilecek karakterde bir kadın var karşımızda.
Kula bela gelmez,hak yazmadıkça
Hak bela yazmaz,kul azmadıkça..

Eyvallah haklısınız ama adam da kör değil ya evlenmeseymiş. Sevmeyen, aldatan kadınla evlenen başına gelecekleri bilerek evlenmiştir.

Belki olabilir insan adam öldürüyor kopekmi oldurmuyecek ama burda yazmasi buyuk cesaret
Konu sahibini çok iyi tanımıyorum o yüzden kesin yorum yapma hakkı bana düşmez fakat bence konu sahibi ruh hastası. Bir tür ruhsal bozukluğu olmalı ki bunları yapsın ve daha sonra internete yazsın. Aklıma daha başka açıklama gelmiyor maalesef.

Bir arkadaş yazmış buraya konu sahibinin yorumunu isterseniz onu okuyun önce ki sayfalarda bir yer de.Komşunun köpeği çok havlıyor diye zehirli et hazırlamış öldürmek için sonra Allah dur demişte vazgeçmiş.Komşusuda kaza yapmış sakat kalmış sanırım konu sahibide hiç üzülmemiş.Bir de diyor ki Allah dur dedide yapmadım,zaten hazırlamışsın eti Allahım yarabbim kriz geçiricem sinirden bir de yapmadım diyor.Hayvan havlıyor diye insan böyle bir şeyi nasıl aklından geçirebilir ya.Allahın verdiği bir cana nasıl kıymayı aklından geçirir? Neler görcez şu forumda daha çok merak ediyorum.

Düşünmüş ama vazgeçmiş.. Evet düşünmesi bile zalimlik. Ama daha önemlisi bir insanın yürüyemez hale gelmesine uzulmemek ve beddua etmek. Bilemedim. Yargılamak istemiyorum kimseyi geçmişiyle.
Allah islah etsin.

yani konu sahibi,güçsüz zavallı,aciz biri değil,vurdu mu deviriyor.:KK51:

Kadınlar güçsüz, zavallı olduğu için değil ki şiddet tepkileri.. Bu çok derin bir mevzu.

Ama ne olursa olsun dayak yiyen insan kötüleşebilir, hakkıdır.

Düşünmüş ama vazgeçmiş.. Evet düşünmesi bile zalimlik. Ama daha önemlisi bir insanın yürüyemez hale gelmesine uzulmemek ve beddua etmek. Bilemedim. Yargılamak istemiyorum kimseyi geçmişiyle.
Allah islah etsin.
Onu hazırlamak bile benim gözümde yapmış demektir hiç bir şekilde aferin yapmamana sevindim diyemem.Ayrıca haberlerde tanımadığımız insanlara üzülüyoruz bir şey olduğunda.İnsanın kavgalı olsalar bile hiç mi içi sızlamaz komşusu için.Hayret edilesi bir insan yani ben anlayamadım.Bazı arkadaşlar fake demiş ama bilmiyorum inşallah öyledir.İlk defa bir konunun bu kadar istiyorum sahte olmasını.

Back