- 24 Eylül 2010
- 5.874
- 18.903
- 448
Hmm anladım teşekkür ederim. O zaman etme bulma dünyası.Bir konuda yorum yapmış ben gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm anladım teşekkür ederim. O zaman etme bulma dünyası.Bir konuda yorum yapmış ben gördüm
Ne kadar basit olmuş boşanmak eşinin annesi yüzünden kavga ediyorsun salonda yatacam deyip kocana dikleniyorsun ve bir aylık evlisin annen sizde yatılı kalıyor .........????????????Kızlar bir aylık evliyim bikac gundur eşim olacak adamla annesi yüzünden aramiz açık bugün iyice tartıştık neyse uzatmak istemiyorum benim annem de su an bizde kalıyor bu gece için
Az önce yatak odama pijamalarimi almaya girdim çünkü salonda yatacağım eşim olacak adam da Işığı kapat dedi kapatmiyorum dedim önüme geçip kolumu tuttu ben de kapattim ve kapının önünde duran bi çift ev içi terligini yatağın üstüne attim
Al onları dedi almıyorum dedim ve bana tokat attı ben de onu sağ ayağımla ittirdim yere dustu lanet olası
Bunlar olurken annem salonda ama TV sesinden falan duymadı
Pazartesi hemen dava açmayı dusunuyorum ama şuan doktora gitsem bu tokadı nasıl kanıtlar rapor alırım?
Kızlar ne kadar tartışma olursa olsun bu affedecegim bisey değil
Üstelik annem de evdeyken
Şuan ne yapmalıyım bi saate yakın oldu bi saattir balkonda dusunuyorum
Polis cagirsam mahalleye bu saatte rezil olcaz babam da şehir dışında ne yapmalıyım bilemedim
Bana bi akıl verin hastaneye gitsem iz yok bisey yok doktor rapor verir mi bi tokat için?
Aziniza salik Allah katinda bunun hesapini nasil vericekYok artık bu nasıl bir insan..hiç suçu olmayan bir hayvanı zehirlemek için et hazırlıyor.Bu nasıl bir vicdansızlık zaten belliki Allah korkun yok ama en azından karmaya inanıyorsundur heralde..yaptığın döner seni bulur! Seninde çocuğun,ailen bilmemnen var! O köpeklerin yeşil alanlarını ellerinden aldık senin oturduğun binaları yaptık,caddede,dükan önünde hiçbiryerde barındırmıyorlar taşlıyorlar,tekmeliyorlar.nerde yaşasın bu hayvanlar uçsun mu? Bu dünya onlarında dünyası..Sen kim oluyorsun da Allahın dünyasından Allahın yarattığı canlıyı kovuyorsun.50 sene sonra sende yoksun!!
Sakat kalmiş bir insana oh olsun diyorsun hem de niye adam köpeğini sizin lafınızla sokağa atmadı diye..Dilerim Allah sizin gibi kalbi kararmışları kendiniz gibi insanlar ve olaylarla imtihan etsin!!!
yorum süper olmuş bayıldım bundan aha güzel teşhis konulamazdışu kk da daha neler okuyacağım merak ediyorum . N e ilginç evlilikleriniz var . ev ev değil fight club anasını satım . o ona tokat atmış o ona tekme atmış annen de gelseydi kafes dövüşü yapsaydınız . Töbe yarabbim ya.