Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle. Kaç sayfadır konuşuyoruz ama şu yönü de iyidir demediniz. Ne bileyim çocuklarına fedakardır falan. Çok ilginç gerçekten.Çok tuhaf ve çok acı değil mi
Allah rızası için evlatlarımın hatırı içinAffettim yoksa affedilecek şeyler yapmamıştı
Aynen çok doğruÖnce direksiyon dersi al, on saat falan. Sonra da gidip arabanı al. Bu ne be böyle?! Ben ilk arabamı 24yaşımda aldım, şimdi Bodrum'dan geldim. Lütfen biraz hayatınızı yaşayın kızlar sizi gömüp bir yıla evleniyor bu adamlar. İsterse 80 yaşıbda olsun.
Bir de hemşire bir akrabası var bayan. Geçen dedim ki o ablanın da arabası var mı?Al arabanı sen çalışıyorsun
Kazanıyorsun elbette alabilirsin
Çok zorlanırız diyorsa kendi arabasını satar
Al arabanı dinleme bileBir de hemşire bir akrabası var bayan. Geçen dedim ki o ablanın da arabası var mı?
Tabi canım yıllardır çalışan bir bayan o , hem de kaç yıldır kullanıyor dedi
Şaka gibi
Ben sanki evde yatıyorum
hıh işte böyle o sana sorarsa kısa net cevap ver ama onu sorularınla boğ didikle, net olsun madem erkek adam sana hesap sorarken hesap da versinYaz tatili dönüşü diyor ki maaşını ne yaptın nerelere harcadın
dedim iki çocukla nereye harcanırsa oraya harcadım
Annemlere veriyorum sanıyor galiba
sen yalnız başına nereye harcadın dedim
Gevelemeye başladı
Çok teşekkür ederimValla tüm sayfaları okudum arkadaşlar sordukça işin iç yüzü ortaya çıkmış boşanmadan kaç kez dönmüşsünüz
Bir insana özellikle bencil bir erkeğe ikinci şans bile fazladır basacaksın tekmeyi!
Arkandan şöyleydi böyleydi diye bık bık eder ama kedi misali, ulaşamadığı ciğere mundar der
Valla boşanmaysa boşanma, ev de araba da evlilik içinde alındığı için yarı hissesini vermek zorunda ve boşanma davası açıldığı an, tedbir kararı çıkartılabilir.
Araba için de önce git bir hocadan ders al. trafiğe çıkınca o güven gelir merak etme
Ben geçen sene iki saat aldım 5 yıldır ehliyetim var ama pratiğim yok. Tam oldum diyemem birkaç saat ders daha almam lazm ama kendime güvenim tam. Hoca da iyisiniz dedi yani gerçekten acemiyim ama kendine güven varsa hoca da doğru yönlendirdiği sürece kısa sürede sürersin.
Boşan demek istemem ama bence bir avukata danış bu konuda. Sonuçta psikolojik şiddet var; araba var ama vermiyor, vermediği gibi toplu taşımada yorulmanı umursamıyor. Dizi için karısını gece yarıları perişan eden adamı ne diye çekiyorsun be bacım?! Bundan sonra maaştan kuruş gönderme, erkek adamsın madem geçindir de küserse küssün valla bence biraz ipleri eline almaya bak, maaşı göndermiyorum küstü mü okey küssen de göndermiyorum erkeksen geçindir! O arabayı da alıyorum izin mi yok o zaman arabayı vereceksin ona da mı hayır o zaman sat iki araç alalım! Çözüm önerileriyle gideceksin, neye hayır derse B planın olacak, herşeye hayır mı dedi? O zaman ya bunlardan birine razı ol ya da kapı orada, gidebilirsin diyecek resti çekeceksin. Bence bu adam eziğin teki, şiddetle bastırmaya çalışmış. Hiç uğraşmaya değmez!
Şu an başkası üzerine mi? Açıkçası ne olursa olsun o paranin yarısı senin madme o sakınıyor o zaman sen de maaştan kuruş vermeyeceksin arabayı da baban üzerine yap ödemesini sen yap oh el mi yaman görsün ay sinir oldum okurkenÇok teşekkür ederim
İlk yazdıklarınıza ithafen, hani diyorsunuz ya tedbir kararı
Boşanma davası açtığım an(2010 da) tedbir kararı alındı
Ama eşim evin müteahhitlerine geçmiş tarihli satış belgesi düzenletmişti
Sanki evliyken beraber karar alıp satmışız gibi
Arabamız da başkasının üzerineydi onu da iç etti
Bunlara rağmen bana haber gönderdi 20 bin lira vereyim herşey bitsin dedi
Oysa benim ona bir yılda getirdiğim paraydı bu
9 yıl boyunca 30 km uzaklıkta bir köyde görev yaptım
Yeri geldi sobayı kendim yaktım
Çocukların burnunu sildim
Ellerine batan dikenleri çıkardım
Bunlar olunca dedim ki, Ya Rabbim herşey rüyamıydı?
Ben haybeye çalışmışım meğer