Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir tokat patlattı
Evde çalış, dışarda çalış, evde beyimiz suyunu bile almasın, ayak tırnağını bile size kestirsinYa ben atanamayan bir insanim 5 yildir iş bulamiyorum ...evlenmedim atanayim kimseye muhtac olmayim diye ..cevremde bana aciyorlar ... sizinle halimi kiyasladim size daha cok acidim ...atamam olup kazandigim parayi yiyemeyeceksem ne anlami var ki ? Cidden insan kac yil dayanir ..kinamiyorum asiri sinirlendim... okuyalim kendi ayaklarimiz ustunde duralim diyrouz ama bir bakiyorsun kocanin bankamatigi olmussun ...
Evde çalış, dışarda çalış, evde beyimiz suyunu bile almasın, ayak tırnağını bile size kestirsin
Ev işlerinin ucundan tutacağına, ortada duran kovaya laf söylesin
Neden yani babamın oğlu mu diyesin geliyor, neden bu kadar vericilik
Geçmiş hakkı mı var üzerimde
Ailem yeri geldi evdeki bekar kız kardeşime şampuan alamadı bana para yollasınlar diye
Ben de bu adama afiyetle yediriyorum hakkımı
Diyorum arkadaşım kendine araba aldıEsini ikna etmek zorunda degilsin calisiyorsun ona alinan alinmis birazda kendini dusun kullanirsin ben kullaniyorum cevremdeki bi cok bayan kullaniyor sen ne eksigin var esinin ozguvenini kirmasina da izin verme komsum olan bi ogretmen abla emekli olduktan sonra killanmaya basladi
Okuyan yeğenleri var, benden gizli onlara para gönderdiğini öğrendim
Gönderir göndermeli de ben de öğrenci oldum
Ama bir sorar insan ben yok mu diyeceğim ki?
Ben de kuzenimin bebeğine küçük altın takayım dedim gece gece bir sürü şey zırvalayıp beni odadan kaçmak zorunda bıraktı
Okuyan yeğenleri var, benden gizli onlara para gönderdiğini öğrendim
Gönderir göndermeli de ben de öğrenci oldum
Ama bir sorar insan ben yok mu diyeceğim ki?
Ben de kuzenimin bebeğine küçük altın takayım dedim gece gece bir sürü şey zırvalayıp beni odadan kaçmak zorunda bıraktı
Çok tatlısınız yaa, hırboyu hece hece okuduktan sonra jeton düştü ve güldümLutfen kendinizi bu sekilde ezdirmeyin hayir esiniz yegenlerine para yollamak zorunda degil herkes bakabilcegi kadar cocuk yapicak... tip okuyup bi taraftan calisan arkadaslarim vardi... sizin esiniz hirbonim teki sizi sömuruyor benim esimde ayniydi 3aydan uzun suredir ayri yaziyoruz davamiz suruyor
Çok tatlısınız yaa, hırboyu hece hece okuduktan sonra jeton düştü ve güldüm
Çok teşekkür ederim Rabbim hakkınızda hayırlı olanı verir bu süreci rahat atlatırsınız İnşâllahSonradan duzenledim sinirlenince hizli ve yanlis yazmisim kusura bakmayin :) alin gitsin araba ya da kenara 3 5 kurus atin sonra da kredi cekip alirsiniz...
Ohooo arabaya gelene kadar, hem psikolojik hem fiziksel şiddet var.Bmw ve benzeri lüks otomobillerden bahsediyor
Kendisi için tabi
Bana da diyor ki, evimize alıyorum hepimize alıyorum
Eltimi havaalanından gidip alıyor tüm işlerini bırakıp
80 yaşındaki babannemi koltuk değneği ile yürüdüğü halde ve rica ettiğim halde bırakmadı havaalanına
Ve ben de diyorum ki benim olsa ben bırakırdım
tokat mı burda kolay kolay kimseye yazmam ama eğer kendinize azıcık saygınız varsa derhal boşayın bu kocayı .sinek kadar olsun başımda dursun diyenlerden değilseniz tabiiManuel vites ve ben çom deneyimsizim.Vaktinde öğretiyordu sözde.Ben çukura girince bir tokat patlattı ve o gün bugündür arabanın direksiyonuna dokunmak gelmiyor içimden