Beni bazen alır bırakır okulaNasil bu kadar teslim ettiniz kendinizi ona? Ev onun ustuneyse arabayi neden kendinize yaptirmadiniz? Nasil bu kadar saf kalpli oluyorsunuz hocam? Yazin niye ayrisiniz? Cocuklar kimdeyse araba onda olur. Yazik yazik, ben kocaniza adam demiyorum, kusura bakmayin lutfen. Bir de maasinizi beklemesi?? Siz cahil misiniz? Odenecek taksit varsa siz de yatirabilirsiniz pekala. Eltinizi almaya gidiyor ama babaannenizi goturmuyor. Cok afedersiniz ama cok piskin, kurnaz ve umursamaz biri sanirim. Sizi hic ise birakmadi mi? Ya da almadi mi?
O arabayi alin. Guzellikle, ikna olmuyorsa zorla. Bir de merakimdan, esinizle ailece gezip egleniyor musunuz? Yoksa genelde yalniz mi gezer arabacigiyla?
Arabamızın ederi 80 bin lira civarında.Diyorum ki gel bunu satalım.İki araba alalım.
O da bir eve iki araba olmaz, onun muayenesi, sigortası çok masraf olur, hem aklım sende kalır vs diyor
Sonra de lüks arabalar hayal ediyor
Harika bir fikir , neden olmasın vallaSizin sorununuz arabasızlık değil, bencil bir hödükle evli olmanız. Vermeyin maaşınızı eşinize. Alın arabanızı. Hatta krediyi babanıza falan çektirip onun üstüne yaptırın.
Gece 11 buçuk ta eve otobüsle gelmiştik oğlumla bir kaç yıl evvel.Bizi dizisi olduğu için alamayacağını kendimiz gelmememizi söylediAkli sende kaliyor fakat toplu tasimada sürünmeni normal buluyor. Araba bir cukura girdi diye tokat atan adam. Üzgünüm fakat esin icin o araba senden degerli.
PardonManuel vites ve ben çom deneyimsizim.Vaktinde öğretiyordu sözde.Ben çukura girince bir tokat patlattı ve o gün bugündür arabanın direksiyonuna dokunmak gelmiyor içimden
Yok artık...Gece 11 buçuk ta eve otobüsle gelmiştik oğlumla bir kaç yıl evvel.Bizi dizisi olduğu için alamayacağını kendimiz gelmememizi söyledi
Geldik ki araba evin önünde
Kendi dizi izliyor
Dedim ki milletle kucak kucağa geldik
Hiç umrunda olmadı
Başka zaman da WhatsApp profil resmime bile karışıyor kıskanıyormuş gibi
Aynen şok olmasını istiyorumBenim arkadaşım gitti kendi ikinci el bir araba aldı. Eşi ertesi gün gördü.neyse ki arabada sorun da çıkmadı. İzin vermiyorsa siz de böyle yapacaksınız
Gece 11 buçuk ta eve otobüsle gelmiştik oğlumla bir kaç yıl evvel.Bizi dizisi olduğu için alamayacağını kendimiz gelmememizi söyledi
Geldik ki araba evin önünde
Kendi dizi izliyor
Dedim ki milletle kucak kucağa geldik
Hiç umrunda olmadı
Başka zaman da WhatsApp profil resmime bile karışıyor kıskanıyormuş gibi
Öyle ama üç kez boşanma kararı aldık ama hep geri döndüm affettimProfil fotoya karismak kiskanclik degil. Adam sadece kendi kurallarin uygulanmasini istiyor. Karsidakini sindiriyor.
Ki velev ki kiskanclik. Iyi birseymi sanki? Adamda merhamet duygusu yok. Esi biraktim, cocuguna bile yok. Bence senin arabadan cok daha büyük sorunlarin var.
Neden? Maaş var zaten. Ee çocuklara da kendiniz bakıyorsunuz o da belli. Bu adamın sizi kendine bağlayan özelliği nedir?Öyle ama üç kez boşanma kararı aldık ama hep geri döndüm affettim
BilemiyorumNeden? Maaş var zaten. Ee çocuklara da kendiniz bakıyorsunuz o da belli. Bu adamın sizi kendine bağlayan özelliği nedir?
Görüyorum ki herkes benim gibi düşünüyor
onun için daha güçlü olduğumu hissediyorum şuan
demekki ben de düşüncelerimde yanılmıyormuşum
hepinize çok teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?