Eşim Araba Almama İzin Vermiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni bazen alır bırakır okula
Ama bezen d minibüsle dönerken oğlumla, eşimin arabasını kv nin evinin önünde park etmiş olarak görüyorduk
Arıyordum mahsus, çarşıdayım diyordu
Bizi gezmeye götürür beraber vakit geçiririz ama burnumuzdan da getirir,
Keşke gelmeseydik dedirtir adama

Şuan konuşmuyoruz diye oğlumu alıp dışarı çıktı arabayla tabi biz de kızımla evde kös kös oturuyoruz , sadece yakındaki markete gidebilirim. Kızımı gezdirmek adına.bu pazar günü ne yapacağımı bilemiyorum

Görüyorum ki herkes benim gibi düşünüyor
onun için daha güçlü olduğumu hissediyorum şuan
demekki ben de düşüncelerimde yanılmıyormuşum
hepinize çok teşekkür ediyorum

Akli sende kaliyor fakat toplu tasimada sürünmeni normal buluyor. Araba bir cukura girdi diye tokat atan adam. Üzgünüm fakat esin icin o araba senden degerli.

Sizin sorununuz arabasızlık değil, bencil bir hödükle evli olmanız. Vermeyin maaşınızı eşinize. Alın arabanızı. Hatta krediyi babanıza falan çektirip onun üstüne yaptırın.
Harika bir fikir , neden olmasın valla
Babacağazımın hiç arabası olmadı, bize geliyor eşim wc deyken gizlice gidiyor ki eşim onu bırakmak zorunda kalıp bana ters davranmasın

Akli sende kaliyor fakat toplu tasimada sürünmeni normal buluyor. Araba bir cukura girdi diye tokat atan adam. Üzgünüm fakat esin icin o araba senden degerli.
Gece 11 buçuk ta eve otobüsle gelmiştik oğlumla bir kaç yıl evvel.Bizi dizisi olduğu için alamayacağını kendimiz gelmememizi söyledi
Geldik ki araba evin önünde
Kendi dizi izliyor
Dedim ki milletle kucak kucağa geldik
Hiç umrunda olmadı
Başka zaman da WhatsApp profil resmime bile karışıyor kıskanıyormuş gibi

Benim arkadaşım gitti kendi ikinci el bir araba aldı. Eşi ertesi gün gördü.neyse ki arabada sorun da çıkmadı. İzin vermiyorsa siz de böyle yapacaksınız

Yok artık...

Benim arkadaşım gitti kendi ikinci el bir araba aldı. Eşi ertesi gün gördü.neyse ki arabada sorun da çıkmadı. İzin vermiyorsa siz de böyle yapacaksınız
Aynen şok olmasını istiyorum
İnanır mısınız bugüne kadar defalarca kavga ettik
Gece yarısına kadar
Günlerce küs kaldık
Ben vazgeçtim artık
Ama o kararından vazgeçmedi

Profil fotoya karismak kiskanclik degil. Adam sadece kendi kurallarin uygulanmasini istiyor. Karsidakini sindiriyor.

Ki velev ki kiskanclik. Iyi birseymi sanki? Adamda merhamet duygusu yok. Esi biraktim, cocuguna bile yok. Bence senin arabadan cok daha büyük sorunlarin var.

Öyle ama üç kez boşanma kararı aldık ama hep geri döndüm affettim

Allah rızası için evlatlarımın hatırı içinAffettim yoksa affedilecek şeyler yapmamıştı

Boşanmış yakınlarımızın çocuklarının yaşadığı sıkıntıları görünce benim de çocuklarımın aynı sıkıntı yaşamalarına gönlüm razı olmuyor

Önce direksiyon dersi al, on saat falan. Sonra da gidip arabanı al. Bu ne be böyle?! Ben ilk arabamı 24yaşımda aldım, şimdi Bodrum'dan geldim. Lütfen biraz hayatınızı yaşayın kızlar sizi gömüp bir yıla evleniyor bu adamlar. İsterse 80 yaşıbda olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…