Eşim Araba Almama İzin Vermiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bmw ve benzeri lüks otomobillerden bahsediyor
Kendisi için tabi
Bana da diyor ki, evimize alıyorum hepimize alıyorum
Eltimi havaalanından gidip alıyor tüm işlerini bırakıp
80 yaşındaki babannemi koltuk değneği ile yürüdüğü halde ve rica ettiğim halde bırakmadı havaalanına
Ve ben de diyorum ki benim olsa ben bırakırdım

Sizin kocanızı bir güzel silkelemeniz lazım. Ben sizin yerinizde olsam o arabayı sattırır 2 araba aldırırdım. Olmaz diyorsa da çekerdim krediyi bütün maaşımı araba kredisine yatırırdım. Ha siz yapar mısınız onu bilemem. Anladığım kadarıyla çekiniyorsunız kocanızdan.

Aslında o da biliyor arabam olursa daha rahat ve daha özgüt olacağımı
İstemiyor
Bastırmayı düşünüyorum
İplet koparsa da umrumda değil artık
Bunun için boşanıyorsa kendi bilir

Aslında o da biliyor arabam olursa daha rahat ve daha özgüt olacağımı
İstemiyor
Bastırmayı düşünüyorum
İplet koparsa da umrumda değil artık
Bunun için boşanıyorsa kendi bilir
Asıl sizin onu boşamanız lazım ya neyse. Allah bilir harçlığınızı ayırıp maaşı da ona gönderiyorsunuzdur.

Çekinmemek ne mümkün
Çarşamba akşamından beri konuşmuyoruz
Bana araba alalım dedim diye

Asıl sizin onu boşamanız lazım ya neyse. Allah bilir harçlığınızı ayırıp maaşı da ona gönderiyorsunuzdur.
Aynen, yazın ben ailemin yazlığına , eşim kendi ailesinin yazlığına gidiyor, arada bir araya geliyoruz
Ama çocuklar bende tabi
Öyle olduğu halde maaşı göndermemi bekliyor

Çekinmemek ne mümkün
Çarşamba akşamından beri konuşmuyoruz
Bana araba alalım dedim diye
Konuşmayın siz de. Biraz da o çekinsin. Tepenize çıkmış resmen. Burada ben sinirlendim. Okumuş, öğrenci yetiştiren kadınsınız. Yakışmıyor bu kadar ezdirmek kendini.

Aynen, yazın ben ailemin yazlığına , eşim kendi ailesinin yazlığına gidiyor, arada bir araya geliyoruz
Ama çocuklar bende tabi
Öyle olduğu halde maaşı göndermemi bekliyor
Bu evliliği siz yürüyüyorsunuz ne yazık ki... Çalışmayan kadınlar sizden daha rahattır emin olun. Ama hiç değilse boşanayım derseniz maaşınız var o açıdan sevindim. Onun dışında gerçekten üzüldüm.

Sizde konuşmayın bir an önce ders alin, hem de kendi arabanızla, yani eşinizin sahiplendiği ikinizin ortak malı ile...sormayın bile.
Bence çok fazla taviz vermişsiniz. Tokat meselesine deginmiyorum bile..

Araba almak için ısrarcı olmayın, direkt araba alın
Kocanıza sormanıza ne hacet

Eşini neden ikna edesin ki , çalışıp para kazanan bir kadınsın. Al bir tane otomatik, bir de özel hoca tut. Yazık şu zamana kadar çektiğin eziyete.

Siz okuyup meslek sahibi olup zaten bir KOCA almışsınız,her ay çalışıp taksidinide ödeyeceksiniz ömür boyu.
Adam size çocukta vermiş daha ne versin.
Hiç üzmeyin kocanızı bir araba için,hareket berekettir.
Saçınızı süpürge etmedikten sonra,yemedim yedirmedim demedikten sonra ne anlamı kaldı evlenmiş olmanın.
Okadar okuyup meslek sahibi olmuş bir bayansınız,lütfen böylesi şeylere şikayetlenmeyin.

Çok haklısınız

Nasil bu kadar teslim ettiniz kendinizi ona? Ev onun ustuneyse arabayi neden kendinize yaptirmadiniz? Nasil bu kadar saf kalpli oluyorsunuz hocam? Yazin niye ayrisiniz? Cocuklar kimdeyse araba onda olur. Yazik yazik, ben kocaniza adam demiyorum, kusura bakmayin lutfen. Bir de maasinizi beklemesi?? Siz cahil misiniz? Odenecek taksit varsa siz de yatirabilirsiniz pekala. Eltinizi almaya gidiyor ama babaannenizi goturmuyor. Cok afedersiniz ama cok piskin, kurnaz ve umursamaz biri sanirim. Sizi hic ise birakmadi mi? Ya da almadi mi?

O arabayi alin. Guzellikle, ikna olmuyorsa zorla. Bir de merakimdan, esinizle ailece gezip egleniyor musunuz? Yoksa genelde yalniz mi gezer arabacigiyla?

Okulda minibüsle otobüsle Gidiş geliş yapan tek benim velilerim bir de arabayla geliyor ev hanımı olan velilerime de dahil
Seminerde öğlene kadar beklemek zorunda kalıyorum neden çünkü arabası olan arkadaşlarım beni eve bıraksın diye

Nedense aklima Mehmet Aslantug geldi: ...." ama kadın evinde üretimden çekilip bütün istikbalini bir adamın vicdanına, aşkına, samimiyetine, günün sonunda bir gün aklının karışmasına yanılgılarına bırakmamalı"
Yani agir da konusmak istemiyorum. Calisan bir bayan olarak niye kendine bu eziyeti yapiyorsun. Pratik yoksa yapa yapa ögrenirsin tekrar. Esinde ne acimasiz tembelin teki. Arabam var diye hava da atar simdi..Ucak taa..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…