Asıl sizin onu boşamanız lazım ya neyse. Allah bilir harçlığınızı ayırıp maaşı da ona gönderiyorsunuzdur.Aslında o da biliyor arabam olursa daha rahat ve daha özgüt olacağımı
İstemiyor
Bastırmayı düşünüyorum
İplet koparsa da umrumda değil artık
Bunun için boşanıyorsa kendi bilir
Çekinmemek ne mümkünSizin kocanızı bir güzel silkelemeniz lazım. Ben sizin yerinizde olsam o arabayı sattırır 2 araba aldırırdım. Olmaz diyorsa da çekerdim krediyi bütün maaşımı araba kredisine yatırırdım. Ha siz yapar mısınız onu bilemem. Anladığım kadarıyla çekiniyorsunız kocanızdan.
Aynen, yazın ben ailemin yazlığına , eşim kendi ailesinin yazlığına gidiyor, arada bir araya geliyoruzAsıl sizin onu boşamanız lazım ya neyse. Allah bilir harçlığınızı ayırıp maaşı da ona gönderiyorsunuzdur.
Konuşmayın siz de. Biraz da o çekinsin. Tepenize çıkmış resmen. Burada ben sinirlendim. Okumuş, öğrenci yetiştiren kadınsınız. Yakışmıyor bu kadar ezdirmek kendini.Çekinmemek ne mümkün
Çarşamba akşamından beri konuşmuyoruz
Bana araba alalım dedim diye
Ona göre ben çok başına buyruk kendi burnunun dikine giden bir kadınımKonuşmayın siz de. Biraz da o çekinsin. Tepenize çıkmış resmen. Burada ben sinirlendim. Okumuş, öğrenci yetiştiren kadınsınız. Yakışmıyor bu kadar ezdirmek kendini.
Bu evliliği siz yürüyüyorsunuz ne yazık ki... Çalışmayan kadınlar sizden daha rahattır emin olun. Ama hiç değilse boşanayım derseniz maaşınız var o açıdan sevindim. Onun dışında gerçekten üzüldüm.Aynen, yazın ben ailemin yazlığına , eşim kendi ailesinin yazlığına gidiyor, arada bir araya geliyoruz
Ama çocuklar bende tabi
Öyle olduğu halde maaşı göndermemi bekliyor
Çok haklısınızSiz okuyup meslek sahibi olup zaten bir KOCA almışsınız,her ay çalışıp taksidinide ödeyeceksiniz ömür boyu.
Adam size çocukta vermiş daha ne versin.
Hiç üzmeyin kocanızı bir araba için,hareket berekettir.
Saçınızı süpürge etmedikten sonra,yemedim yedirmedim demedikten sonra ne anlamı kaldı evlenmiş olmanın.
Okadar okuyup meslek sahibi olmuş bir bayansınız,lütfen böylesi şeylere şikayetlenmeyin.
Ooo ne güzel. Alışmış iki maaşa. Karşınıza alıp adam akıllı konuşmanız lazım.Aynen, yazın ben ailemin yazlığına , eşim kendi ailesinin yazlığına gidiyor, arada bir araya geliyoruz
Ama çocuklar bende tabi
Öyle olduğu halde maaşı göndermemi bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?