• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim annesiyle benım adıma plan yapıyor ben bunu annesınden öğreniyorum!!

aramızda iletişim sorunu var zaten yok değil ama ne zaman böyle yapsa kıyamet kopuyor ve bende suan eve gelip o kıyametin kopmasını beklıyorum ılk evlendıgımızdede oldu bu ve kıyamet koptu bu iki oluyor ben şuan hayatım diyemem işte diyemem ah diyebilsem

Kısa vadede en mantıklısı.
Ama kurban olayım eve geldiğinde bik bik nerdeydin ben haklıyım sen suçlusun.
senin beni araman lzım ben aradım ..
sen bana geleceksin falan fişman deme olur mu?
hesaplaşırsınız merak etme ama bir normale dönün.
zaten pireyi deve yapmışsınız

tamam öyle yapıcam zaten gelınce konusmayı denesek dahada kötüye gider iyisimi yine susup hıc konusmamak cunkı ben canım nıye gec geldın desem bıle o baslıcaktır annemın yanında surat yaptın sen boylesın soylesın dıye sonra evı terkedıp gıdecektır bılıyorum...

aramızda iletişim sorunu var zaten yok değil ama ne zaman böyle yapsa kıyamet kopuyor ve bende suan eve gelip o kıyametin kopmasını beklıyorum ılk evlendıgımızdede oldu bu ve kıyamet koptu bu iki oluyor ben şuan hayatım diyemem işte diyemem ah diyebilsem

Nihal çok pesimistsin ya..
Kıyamet niye kopsun olayın üstünden vakit geçmiş
saat olacak 12 ,ikinizde çenenizi tutarsanız niye kıyamet kopsun
nedir çok mu böyle kaba-saba bir adam ?
kodumu oturtturan bir tip mi?
bilemedim ki..

Nihal çok pesimistsin ya..
Kıyamet niye kopsun olayın üstünden vakit geçmiş
saat olacak 12 ,ikinizde çenenizi tutarsanız niye kıyamet kopsun
nedir çok mu böyle kaba-saba bir adam ?
kodumu oturtturan bir tip mi?
bilemedim ki..

hayır kaba saba bir adam değil ama sinirlendiği zaman cok değişiyor cok fevri cıkıslar yapıyor ben biraz fazla abartan biriyim ama olacaklardan korkuyorum aramız bozulacak ve hersey daha kötü olacak diye yoksa umursamam

eve geldı 12 gıbı dırek yatak odasına gectı yuzume bıle bakmadan ben gıttım hosgeldın dedım hosbulduk dedı ıcerı gelsene dedım yok ben burda ıyıyım dedı o zaman ben bıraz cekılde yanına oturuyum dedım yok elımın altına oturma ıstemıyorum uzaga otur dedı ama bu arada gozlerınden ates püskürüyor patladı patlıcak neyse 10 dk bekledım basında yıne soyledım konusmak ıstıyorum dedım cekıldi konus o zaman dedı esımın facebook adresı acıkmıs bana kapalı dokdurdum demıstı ama gecen baktım acık arkadasının kullandıgınıda bılıyorum ama sımdı o anda dıyemezdım annene oraya gecmemı soylemısın ama bana haber vermedın deseydım patlardı o an bu yetersız bır sebep gıbı gelırdı ona sonra dedım boyle boyle oda dedı adresı arkadasım kullanıyor dedı aslında ınanıyorum ama ınanmıyormus gıbı yaptım sonra ıkna oldum tamam dedım dun yanıma gelıp nıye moralın bozuk dıye sorsaydın keske dedım sen anneme surat yaptın hep boyle yapıyorsun bu ılk degıl hıc haz etmıyorsun annemden yıne anneme gıttık dıye herzamankı halındır dıye sormadım dedı ve ekledi... bende dedim sana surat yaptım dıye ama ıkna olmadı dıger seyleri kattı ekledi sonra sana hıcbırsey demıyorum su üstüne cıkmayı basardın dedım ağlayarak oturma odasına geldım saatlerce agladım ama yanıma bıle gelmedı rahatca yattı uyudu bende oturma odasında yattım cunkı cok agırıma gıttı soyledıgı bu sorun cozulemez annesi nerdeyse hergun bızle olsun ıstıyor cunkı ve annesı ben o varken hep ıkısı konusuyor ben yabancı gıbıyım esım benle ılgılenmıyor bende bu yuzden evet annesını ıstemıyorum o varken surat asıyorum bunu nasıl aşıcaz bılmıyorum.. sabahta oylece kalktı kapıyı carptı gitti bu gece gelmez buyuk ıhtımalle

Yapacagın şey aslında o kadar kolayki.Hiç kendini bu kadar üzmene bile gerek yok..

Erkekler böyledir canım kendileri bile bazen annelerinden hazetmezken bizim anneleriyle çok iyi olmamızı ne derlerse ewet dememizi isterler.Örnek benim eşim.Annesini sürekli tersler çıkıp halini hatrını sormaz ama ben annesiyle ilgili en ufak ters bişey sölesem annesi mutlaka haklıdır.

Senin yapacagın şey ise hepiniz beraber oldugunuz vakitlerde güler yüzlü olmak.Hani diosun ya eşim gelmeden onlarla iyiyim ama eşim gelince suratım düşüyo diye

.Aslında yapman gerekn bunun tam tersi.Onlarlayken uzak, eşin geldiği vakitte onlara yakın davranmak bu kadar.Zaten durumun böyle oldugunu görünce eşin sürekli görüşmek istemicek emin ol.

Bi kaç ay sabret.Hatta sen söyle annenlere gidelim falan diye..Bak bakalım zamanla ewde oturmayı tercih edecek..

Yapacagın şey aslında o kadar kolayki.Hiç kendini bu kadar üzmene bile gerek yok..

Erkekler böyledir canım kendileri bile bazen annelerinden hazetmezken bizim anneleriyle çok iyi olmamızı ne derlerse ewet dememizi isterler.Örnek benim eşim.Annesini sürekli tersler çıkıp halini hatrını sormaz ama ben annesiyle ilgili en ufak ters bişey sölesem annesi mutlaka haklıdır.

Senin yapacagın şey ise hepiniz beraber oldugunuz vakitlerde güler yüzlü olmak.Hani diosun ya eşim gelmeden onlarla iyiyim ama eşim gelince suratım düşüyo diye

.Aslında yapman gerekn bunun tam tersi.Onlarlayken uzak, eşin geldiği vakitte onlara yakın davranmak bu kadar.Zaten durumun böyle oldugunu görünce eşin sürekli görüşmek istemicek emin ol.

Bi kaç ay sabret.Hatta sen söyle annenlere gidelim falan diye..Bak bakalım zamanla ewde oturmayı tercih edecek..

evet bunu yapsam herşey duzelecek ama yapamıyorum işte ben eşim annesine soguk davransa ben gülerim onları yaklastırmak ıcın elımden gelenı yaparım araya mesafe koymayı bılmıyor esım annesı varken benı yok sayıyor annesıne sarılıyor melegım canım annem dıyorda dıyor zaten haftanın 3 4 gunu beraberız 3 gunde kocamla evde olmak ıstıyorum yeterlı gordugum ıcın demıyorum hıc annene gıdelım dıye cunkı haftanın cogu gunu annesındeyız yada o bızde kalıyor dememe fırsat kalmıyorkı desem belkıde hep gıdelım ıstıcek. annesi hakkında bırseyde soylemıyorum ben sadece suratımı asıyorum konusmuyorum cunkı benı unutuyor esım bende televızyon ızlıyorum napıyım sız soyleyın lutfen sızı hıce sayarlar ıkısı sarmas dolas olursa ben napıyım sızın moralınız bozulmazmı bır guluyorum ıkı guluyorum sonra bende annesıyle hep bırarada olmak ıstemıyorum annesıyle ben varken sorun yok esım gelınce oluyor ne oluyorsa benı unutuyor esım kıskandırıyor

Nihal sana hem kızıyorum hem üzülüyorum ne desem bilemiyorum ki..
Eşin haklı demiyorum ama sen kendini daha haksız duruma sürüklüyorsun.
Sana dün ne dedim suratsız gelin olursun dedim.. boşa demişim çoktan olmuşsun bile..
Muhtemelen eşine karın bizden hiç hazzetmiyor her geldiğinde surat beş karış her size geldiğimizde suratsız diye şikayet ettiler.
Sen ailesine böyle davrandıkça o ailesine daha çok sarılacaktır emin ol.
Yani daha da dışlanacaksın senin tabirinle..

Gözlerinden ateş fışkıyorsa ki koca senin koca sen anlarsın eminim.Sarılıp uyuyacaktınız.
Olur mu deme? ne var aranıza dünya savaşımı yaşandı.Yapılan tartışma ayrı aranızdaki evlilik ayrı.
Sen adamla arana duvarlar örüyorsun sonra da dışlanıyorum diyorsun.

Babası yok galiba o yüzden anneci artı olarak galiba biraz da düşkün.Olabilir iyi birşey değil ama olabilir.Eğer dediğin gibi sık olarak görüşüyorsanız.O zaman sen eşinle o kadar yakınlaşacaksınız yeni evli karısı anası gibi anasına ilgi göstermeyecek sana ilgi gösterecek.Kimden şefkat görüyorsa ona gidiyor adam çocuk gibi galiba..

Senin amacın eşinle ilişkini olabilen en muhteşem seviyeye getirmek.Haa o ne yapacak öküz mü hep ben mi emek vereceğim diyorsan ki haklısın bir süre tanı kendine bak 7 aylık evlisiniz 5 ay şurada sana verilen tavsiyelerdeki gibi davran ,dene ne kaybedersin ??
Şu küsme ve surat asma huyundan vazgeç doktora mı gidersin kendin mi halledersin bilemem.Bu işi halletmeden işler can sıkıcı görünüyor haberin olsun.

Yanlış anlamayın sakın ben sizi kesinlikle tepkinizde haklı buluyorum.

Kolay bişey değil o davranışlar karşısında güler yüzlü davranmak ama ne biliyim mesela öyle sarmaş dolaş olduklarında benimde bebegim oldugunda inşallah böyle o da beni sever.Maşallah aranızdaki sevgi ne güzel falan diye konuşabilirsiniz.

Böylelikle kıskanmadıgınızı düşünebilirler .Susup güler yüz göstermek değilde bu davranışları normal karşıladıgınızı düşündürecek sinyaller göndermeniz gerekiyo sanırım..

Nihal sana hem kızıyorum hem üzülüyorum ne desem bilemiyorum ki..
Eşin haklı demiyorum ama sen kendini daha haksız duruma sürüklüyorsun.
Sana dün ne dedim suratsız gelin olursun dedim.. boşa demişim çoktan olmuşsun bile..
Muhtemelen eşine karın bizden hiç hazzetmiyor her geldiğinde surat beş karış her size geldiğimizde suratsız diye şikayet ettiler.
Sen ailesine böyle davrandıkça o ailesine daha çok sarılacaktır emin ol.
Yani daha da dışlanacaksın senin tabirinle..

Gözlerinden ateş fışkıyorsa ki koca senin koca sen anlarsın eminim.Sarılıp uyuyacaktınız.
Olur mu deme? ne var aranıza dünya savaşımı yaşandı.Yapılan tartışma ayrı aranızdaki evlilik ayrı.
Sen adamla arana duvarlar örüyorsun sonra da dışlanıyorum diyorsun.

Babası yok galiba o yüzden anneci artı olarak galiba biraz da düşkün.Olabilir iyi birşey değil ama olabilir.Eğer dediğin gibi sık olarak görüşüyorsanız.O zaman sen eşinle o kadar yakınlaşacaksınız yeni evli karısı anası gibi anasına ilgi göstermeyecek sana ilgi gösterecek.Kimden şefkat görüyorsa ona gidiyor adam çocuk gibi galiba..

Senin amacın eşinle ilişkini olabilen en muhteşem seviyeye getirmek.Haa o ne yapacak öküz mü hep ben mi emek vereceğim diyorsan ki haklısın bir süre tanı kendine bak 7 aylık evlisiniz 5 ay şurada sana verilen tavsiyelerdeki gibi davran ,dene ne kaybedersin ??
Şu küsme ve surat asma huyundan vazgeç doktora mı gidersin kendin mi halledersin bilemem.Bu işi halletmeden işler can sıkıcı görünüyor haberin olsun.

zaten o kadar ilgi gösteriyorumki anlatamam sabah kahvaltısını hazırlarım öperek bebekler gibi yollarım yemegini hazırlarım her çeşit hep sevgi ilgi gösteririm normalken cok ıyıyız muhabbetlıyız ama işte bu anne konusu ne zaman acılır dıye korkuyordum sonunda acıldı bundan sonra nasıl hareket etmem gerekır bılmıyorum zaten guleryüzlüyüm hep annesinin yanındada hep asık suratlı degılım en fazla 3 4 kere surat asmısımdırkı bız haftada 3 4 gun gorusuyoruz anesıyle herzaman boyle degılım tabi ama bu yememıs ıcmemıs onları bırıktırmıs napıcaz bılmıyorum bu mevzu nasıl halledilecek bilmiyorum şimdi bana boyle dedıgı ıcın hiç gülesim gelmiyor rolde yapamam ama elimden geldiğince oynarım napıyım . annesi dul babası yok evet normalde hıc annesıne duskun degıl bekarken annesı evde yalnız bu arkadasında yatarmıs annesını tersleyen tahammul edemeyen biri birden evlenince değişti hatta bana ben kendımı bu aıleye aıt hissetmiyorum bile demişti ne olduda bu adam boyle oldu biz ne zaman konusuruz bılmem bugun eve gelmez zaten bende aramam dun mesaj cektım aradım acmadı eve geldı yanına oturmak ıstedım oturtmadı sımdı ben napıyım eger ararsam annesını ömür boyu kabullenmıs olurum haksız duruma düşerim ve hep annesinin yanımda olmasını ister offf bir uzmandan yardım almam lazım sanırım yoksa bu işin içinden cıkamıcam

nihalciğim sana haklısın ya da haksızsın dyemiyorum çünkü sen aynı bensin :9:

benimde kayınvalidem hep bizde ya da biz oradayız hafta 7 biz 5 gün beraberiz iyice baygınlık geldi..

2.5 senelik evliyim 1 yaşında oğlum var allah bağışlarsa kayınvalidemin sürekli üzerimde baskı kurmaya çalışmasından çok yoruldum..

benim gelin olarak abartılı olasın ama tek eksiğim surat asmak oluyor.. inan ki kayınvalidemi 2 gün üst üste görsem yüzüm düşüyor anında çünkü çok sıkıldım artık..

kayınpederim rahmetli mekanı cennet olsun bu sebeple olsa gerek kayınvalidem hep bizimle ayrı evm var gibi hissetmiyorum hiç..

bende diyemiyorum ki eşime gel annene gidelim bende söylesem haftanın her günü birlikte olacağız allah biliyor ya hiç istemiyorum...

bende memnun değilim kendimden ama ne yapayım yaradılışım böyle..

sana edilen tavsiyeleri kendime edilmiş gibi okuyacağım.. konuna ortakçı çıktı haberin olsun :9:

benimde kayınvalidem hep bizde ya da biz oradayız hafta 7 biz 5 gün beraberiz iyice baygınlık geldi..

2.5 senelik evliyim 1 yaşında oğlum var allah bağışlarsa kayınvalidemin sürekli üzerimde baskı kurmaya çalışmasından çok yoruldum..

benim gelin olarak abartılı olasın ama tek eksiğim surat asmak oluyor.. inan ki kayınvalidemi 2 gün üst üste görsem yüzüm düşüyor anında çünkü çok sıkıldım artık..

kayınpederim rahmetli mekanı cennet olsun bu sebeple olsa gerek kayınvalidem hep bizimle ayrı evm var gibi hissetmiyorum hiç..

bende diyemiyorum ki eşime gel annene gidelim bende söylesem haftanın her günü birlikte olacağız allah biliyor ya hiç istemiyorum...

sana edilen tavsiyeleri kendime edilmiş gibi okuyacağım.. konuna ortakçı çıktı haberin olsun :9:

allah bagıslasın oglunu inş.
sağolsun burdakı herkes yardımcı oluyor tavsıyelerınde haklılar bende onlar gıbı dusunuyorum ama uygulayamıyorum annesini gorunce cıldırıyorum biz görücü usulu evlendık daha 7 ay oldu esımıtanımaya calısıyorken annesı cıktı bırde basıma ona ıyı davranmam daha onemlı sanki ben kiminle evliyim anlayamadım..
gülemiyorum işte napıyım eltım kaynım varken onlarla konusuyorum gülüyorum eglenıyorum ama üçümüz varken benim varlıgım onem teskil etmıyorken eglenemıyorum napıyım elimde değil iştee oynayamıyorum uyusturucumu alıyım gülmek eglenmek için napıyım sarhosmu oluyum cunkı akli dengem yerindeyken ben bu ortamda eglenemıyorum.. eşim ıkımızede esıt ılgı gosterse amenna herzaman basımın ustunde yerı var kadının ama o varken ben yokum o yuzdende onu ıstemıyorumkı var oluyum..

peki senin eşin annesi varken senı kıskandırmaya calısıyormu? ücünüz varken senin durumun ne? gercı senın oglun var onunla ılgılenırsın umursamazsın yalnız degılsın

Konunu takip ediyorum ama bilmiyorum senin annen uzakta mı aynı şehirde misiniz. Aynı şehirdeyseniz kendi ailenle de aynı sıklıkta görüşebiliyor musunuz? Uzaktaysa onların yaptığı ayıp değil mi kıskandırır gibi senin de bir anne şevkatine ihtiyacın var. Bence onların da kendinde hata araması gerek.

Seni çok iyi anlıyorum. İnsan kırgınken, içinden gelmeden nasıl güleryüz gösterebilir ki?
İçimden eşime bağırmak gelecek ama ben tatlı tatlı hayatım diyeceğim...
Bilmiyorum ben beceremem...
Ve aynı senin gibi kırılırım dışlanmış hissettirilsem.

Ama Nihal sizin ilişkinizde bir şeyler eksik gibi geliyor bana.
Nasıl desem tutku mu, aşk mı, samimiyet mi?
Bunların hiç biri tam olarak değil ama bir şeyler eksik.
Sanki aranızda bir duvar var.
Yakın değilsiniz birbirinize, sizi uzaklaştıran birşeyler var gibi geliyor bana.
Sanki bir derdiniz olsa birbirinizin omzuna yaslanıp ağlayamayacaksız gibi..
Bilmiyorum..
Aynı evin içinde ama birbirinizden çok uzaktasınız gibi geldi bana.
En kısa zamanda bu sorunu çözersen diğer tüm sorunlar da çözülür.
Çünkü bütün problemlerin kaynağı bu kopukluk bence.

biz eşimle uzun bir beraberlikten sonra evlendik ama yine de birbirimizi çok iyi tanıyoruz diyemem çünkü flört tü nişanlılıktı başka şeyler evlenince olaylar bamabaşka oluyor..

seni o kadar iyi anlıyorum ki.. yukarıda allah var yalan diyemem eşim de annesi de bana çok iyi davranır birlikteyken de yalnızken de..

ama kayınvalidem çok diktatör birisi hep kendi istediği olsun istiyor ve hep hastalıklarını bahane edip herkes onunla ilgilensin istiyor. ben de öyleydim evliliğimiz ilk başlarıda ama yorulum artık kayınvalide nasılsın bile demek istemiyorum çünü bir başlar şöyle hastayım böyle hastayım ama gel şuraya gidelim desek hemen arabanın önüne kurulur..

anlatacağım o kadar çok şey var ki.. yoruldum bunaldım artık.. bir arkadaşımın tavsyesiyle buradan olmayan bir arkadaım aynı iş yerinde çalışıyorduk eskiden neyse bana dedi ki eşine belli etme kv ne sinir de olsan belli etme o onun annesi onu tutar sen yalnız kalırsın adamı kendine döndürünceye kadar sus otur dedi yani yalandan gül eğlen..yapamam dedim ben başka birşey hissediyorken yapamam yapacaksın dedi..

aynen sana burada tavsşye edilenler gibi..
onu yapmaya çalışıyorum bende işe yaradı gibi...

ama aradan zaman geçti yine kayınvaldemle içli dışlıyız eşim işten geldi bir gün anneme gidelim dedi..
zaten dün de öndan önceki günde beraberiz diyemedim.. tamam dedim ama eşim ne dedi anneme gidelim dediğim zaman hep yüzün düşüyor dedi..

sen bu kadar zamn rol yap sonra yine başa dön olacak iş mi...

valla ne oalack halimiz bilmem nihal.. allah yardımcımız olsun..

ha birde ne zaman annesne gitsek eşim ya maç izler ya da pc başındadır kv ile oturan ben...
adama anlatamıyorum daha gündüz beraberdik biz çok özlediysen otur kardeşim sen annenle....

offff offffff

annemle kayınvalımdenden daha yakınız ama ben aıleme 2 3 haftada bır gıdıyorum esımle beraber o hıc demıyor ama annengıle gıdelım dıye ben alınmıyorum hiç onemlı olan esımle ıyı anlasmam ama esım onemlı olan benım onun annesıyle ıyı anlasmam gıbı bakıyor evlılıge ya zaten rol yapıyordum guluyordum eglenıyordum taaki ıkı gun oncesıne kadar onun dısında ıyıydım ama ıste esım basladı bana saymaya bundan sonra ılıskımız nasıl olur bılmıyorum.
eşimde aramızdakı kopukluk vay senın aılen vay benım aılem benım aılemde yok sayılır o ıstıyorkı hep benım aılem hep benım aılem baska bır kopukluk yok cok ıyıyız ımrenerek bakılan bır cıftız evın ıcındede oyleyız ama daha 7 aylık evlı oldugumuzdan belkı bılmıyorum taslar tam yerıne oturmadı ufacık bır zelzelede yıkılacak gibi..

annemle kayınvalımdenden daha yakınız ama ben aıleme 2 3 haftada bır gıdıyorum esımle beraber o hıc demıyor ama annengıle gıdelım dıye ben alınmıyorum hiç onemlı olan esımle ıyı anlasmam ama esım onemlı olan benım onun annesıyle ıyı anlasmam gıbı bakıyor evlılıge ya zaten rol yapıyordum guluyordum eglenıyordum taaki ıkı gun oncesıne kadar onun dısında ıyıydım ama ıste esım basladı bana saymaya bundan sonra ılıskımız nasıl olur bılmıyorum.
eşimde aramızdakı kopukluk vay senın aılen vay benım aılem benım aılemde yok sayılır o ıstıyorkı hep benım aılem hep benım aılem baska bır kopukluk yok cok ıyıyız ımrenerek bakılan bır cıftız evın ıcındede oyleyız ama daha 7 aylık evlı oldugumuzdan belkı bılmıyorum taslar tam yerıne oturmadı ufacık bır zelzelede yıkılacak gibi..

Hem çok iyisiniz hem imrenilerek bakılıyorsunuz hem de ilk zelzelede yıkılıyorsunuz...
Nasıl oluyor bu anlamadım gitti.
İki aşığın yıkılması kolay mı hem de ilk zelzelede?
Bilmiyorum valla akıl sır erdiremedim.

Eşin sonuna kadar haksız.
Kimse hergün kimsenin annesine mecbur değil kusura bakmasın, güler yüz göstermek zorunda da değil böyle davrandığı sürece. Bu erkeklerde biraz akıl olsa annesini memnun etmenin de ,eşini memnun etmekten geçtiğini bilir. Eşim annesine her gittiğinde beni yok saysa ben de gülemem kusura bakmasın.
İster suratsız desinler ister demesinler. Evin huzuru sadece kadından sorulmuyor, erkekte elinden geleni yapacak.
Benim de sıkıntılarım var eşimin annesiyle, şimdi kırk yılda bir ararsam arıyorum, canım istemezse de aramıyorum, telefonunu bile açmıyorum bazen. Marifet mi değil ama benim eşim de ilk başlarda fazlasıyla annem annem dese de, artık sesini çıkaramıyor. Benim yuvama saygı duymayan kimseye gülüp oynayacak halim yok. Ama burada eş önemli işte, eşin seni anlaması önemli. İlk zamanlarda anlamaları biraz zor oluyor, kimi de hiç bir zaman anlamıyor malesef. Senin eşinde zor anlayacağa benziyor ama sen de kendine bu kadar yüklenme bence. Milletin gönlünü yapmakla bitiremezsin.
Eşin hangi dilden anlıyorsa o dilden konuşmak lazım. Bugüne kadar sesini çıkarmadın hep eşinin dediği gibi gidip geldiysen, bence tersini yapmanın zamanı gelmiş. Surat asmaktan anlıyorsa evet surat asılmalı, pışpışlanmaktan anlıyorsa pışpışlamak lazım.
Bir evliliğin içine 3. kişiler giriyorsa hele de bu kişi aileden biriyse, hele de anneyse, evlilik zor oluyor.

Back