Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kısa vadede en mantıklısı.
Ama kurban olayım eve geldiğinde bik bik nerdeydin ben haklıyım sen suçlusun.
senin beni araman lzım ben aradım ..
sen bana geleceksin falan fişman deme olur mu?
hesaplaşırsınız merak etme ama bir normale dönün.
zaten pireyi deve yapmışsınız
aramızda iletişim sorunu var zaten yok değil ama ne zaman böyle yapsa kıyamet kopuyor ve bende suan eve gelip o kıyametin kopmasını beklıyorum ılk evlendıgımızdede oldu bu ve kıyamet koptu bu iki oluyor ben şuan hayatım diyemem işte diyemem ah diyebilsem
Nihal çok pesimistsin ya..
Kıyamet niye kopsun olayın üstünden vakit geçmiş
saat olacak 12 ,ikinizde çenenizi tutarsanız niye kıyamet kopsun
nedir çok mu böyle kaba-saba bir adam ?
kodumu oturtturan bir tip mi?
bilemedim ki..
Yapacagın şey aslında o kadar kolayki.Hiç kendini bu kadar üzmene bile gerek yok..
Erkekler böyledir canım kendileri bile bazen annelerinden hazetmezken bizim anneleriyle çok iyi olmamızı ne derlerse ewet dememizi isterler.Örnek benim eşim.Annesini sürekli tersler çıkıp halini hatrını sormaz ama ben annesiyle ilgili en ufak ters bişey sölesem annesi mutlaka haklıdır.
Senin yapacagın şey ise hepiniz beraber oldugunuz vakitlerde güler yüzlü olmak.Hani diosun ya eşim gelmeden onlarla iyiyim ama eşim gelince suratım düşüyo diye
.Aslında yapman gerekn bunun tam tersi.Onlarlayken uzak, eşin geldiği vakitte onlara yakın davranmak bu kadar.Zaten durumun böyle oldugunu görünce eşin sürekli görüşmek istemicek emin ol.
Bi kaç ay sabret.Hatta sen söyle annenlere gidelim falan diye..Bak bakalım zamanla ewde oturmayı tercih edecek..
Nihal sana hem kızıyorum hem üzülüyorum ne desem bilemiyorum ki..
Eşin haklı demiyorum ama sen kendini daha haksız duruma sürüklüyorsun.
Sana dün ne dedim suratsız gelin olursun dedim.. boşa demişim çoktan olmuşsun bile..
Muhtemelen eşine karın bizden hiç hazzetmiyor her geldiğinde surat beş karış her size geldiğimizde suratsız diye şikayet ettiler.
Sen ailesine böyle davrandıkça o ailesine daha çok sarılacaktır emin ol.
Yani daha da dışlanacaksın senin tabirinle..
Gözlerinden ateş fışkıyorsa ki koca senin koca sen anlarsın eminim.Sarılıp uyuyacaktınız.
Olur mu deme? ne var aranıza dünya savaşımı yaşandı.Yapılan tartışma ayrı aranızdaki evlilik ayrı.
Sen adamla arana duvarlar örüyorsun sonra da dışlanıyorum diyorsun.
Babası yok galiba o yüzden anneci artı olarak galiba biraz da düşkün.Olabilir iyi birşey değil ama olabilir.Eğer dediğin gibi sık olarak görüşüyorsanız.O zaman sen eşinle o kadar yakınlaşacaksınız yeni evli karısı anası gibi anasına ilgi göstermeyecek sana ilgi gösterecek.Kimden şefkat görüyorsa ona gidiyor adam çocuk gibi galiba..
Senin amacın eşinle ilişkini olabilen en muhteşem seviyeye getirmek.Haa o ne yapacak öküz mü hep ben mi emek vereceğim diyorsan ki haklısın bir süre tanı kendine bak 7 aylık evlisiniz 5 ay şurada sana verilen tavsiyelerdeki gibi davran ,dene ne kaybedersin ??
Şu küsme ve surat asma huyundan vazgeç doktora mı gidersin kendin mi halledersin bilemem.Bu işi halletmeden işler can sıkıcı görünüyor haberin olsun.
nihalciğim sana haklısın ya da haksızsın dyemiyorum çünkü sen aynı bensin
benimde kayınvalidem hep bizde ya da biz oradayız hafta 7 biz 5 gün beraberiz iyice baygınlık geldi..
2.5 senelik evliyim 1 yaşında oğlum var allah bağışlarsa kayınvalidemin sürekli üzerimde baskı kurmaya çalışmasından çok yoruldum..
benim gelin olarak abartılı olasın ama tek eksiğim surat asmak oluyor.. inan ki kayınvalidemi 2 gün üst üste görsem yüzüm düşüyor anında çünkü çok sıkıldım artık..
kayınpederim rahmetli mekanı cennet olsun bu sebeple olsa gerek kayınvalidem hep bizimle ayrı evm var gibi hissetmiyorum hiç..
bende diyemiyorum ki eşime gel annene gidelim bende söylesem haftanın her günü birlikte olacağız allah biliyor ya hiç istemiyorum...
bende memnun değilim kendimden ama ne yapayım yaradılışım böyle..
sana edilen tavsiyeleri kendime edilmiş gibi okuyacağım.. konuna ortakçı çıktı haberin olsun![]()
nihalciğim sana haklısın ya da haksızsın dyemiyorum çünkü sen aynı bensin
benimde kayınvalidem hep bizde ya da biz oradayız hafta 7 biz 5 gün beraberiz iyice baygınlık geldi..
2.5 senelik evliyim 1 yaşında oğlum var allah bağışlarsa kayınvalidemin sürekli üzerimde baskı kurmaya çalışmasından çok yoruldum..
benim gelin olarak abartılı olasın ama tek eksiğim surat asmak oluyor.. inan ki kayınvalidemi 2 gün üst üste görsem yüzüm düşüyor anında çünkü çok sıkıldım artık..
kayınpederim rahmetli mekanı cennet olsun bu sebeple olsa gerek kayınvalidem hep bizimle ayrı evm var gibi hissetmiyorum hiç..
bende diyemiyorum ki eşime gel annene gidelim bende söylesem haftanın her günü birlikte olacağız allah biliyor ya hiç istemiyorum...
bende memnun değilim kendimden ama ne yapayım yaradılışım böyle..
sana edilen tavsiyeleri kendime edilmiş gibi okuyacağım.. konuna ortakçı çıktı haberin olsun![]()
annemle kayınvalımdenden daha yakınız ama ben aıleme 2 3 haftada bır gıdıyorum esımle beraber o hıc demıyor ama annengıle gıdelım dıye ben alınmıyorum hiç onemlı olan esımle ıyı anlasmam ama esım onemlı olan benım onun annesıyle ıyı anlasmam gıbı bakıyor evlılıge ya zaten rol yapıyordum guluyordum eglenıyordum taaki ıkı gun oncesıne kadar onun dısında ıyıydım ama ıste esım basladı bana saymaya bundan sonra ılıskımız nasıl olur bılmıyorum.
eşimde aramızdakı kopukluk vay senın aılen vay benım aılem benım aılemde yok sayılır o ıstıyorkı hep benım aılem hep benım aılem baska bır kopukluk yok cok ıyıyız ımrenerek bakılan bır cıftız evın ıcındede oyleyız ama daha 7 aylık evlı oldugumuzdan belkı bılmıyorum taslar tam yerıne oturmadı ufacık bır zelzelede yıkılacak gibi..