Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arayıp konusuyummu napıyım bir yol gösterin cok kötü hissediyorum seni cok ozledim dersem benim psıkopat oldugumu dusunebılır dunkı tepkımden dolayı hiçbirsey yokmus gibi davranamam arayıp konusuyummu sizce napıyım..
aradım acmadı ne yapcam ben şimdi?
ben arayıp konuşmak istiyorum aslında niye gelmeyeceksin diye mesajda attım cevap vermedi aradım acmadıda sımdı onu ıkna edecek bir mesaj atmam lazım gercı cevapta vermıyor onu ıkna edecek nıye kırıldıgımı belırtecek bırsey yazmak ıstıyorum ama korkuyorumda ters teper diye cok kızmıs evet
onun benı ıkna etmesı gerekırken olay onun lehine cevrildi şimdi benim onu ikna etmem gerekiyor..
Arkadaşım hem ne yapayım diye soruyorsun hem de bildiğini okuyorsun ?
Artık adama hesap sorma istersen olur mu en azından bu gecelik,sana ne dedim tamam sen bilirsin ama seni özledim de dedim sen niye gelmeyeceksin diyorsun ?
ters tepmiş adam kaçmış hala daha da itici şeyler soruyorsun..
ikna edecek mesaj ama sen de bana sormadın ananı aradın sonra benimle ilgilenmedin vs vs değil..
senin amacın hala ben haklıyım diyebilmek sanki eşin umrunda değil.
adam yok evde bence senin haklılığından daha önemli bu.
şu an bir çocukla konuşur gibi davranacaksın ,üstüne gittikçe negatif etki yapıyor.
ama sen bildiğini okuyorsun..
bu mantıkla daha çoook üzülürsün arkadaşım..
Surat asan sensin,o hata yaptığını düşünmüyordur annem aradı gittik ne var deli mi bu kadın sorun yapıyor diyordur.Haklıyken haksız oldun..
dünya senin etrafında dönmüyor senden başka hayatlar da var. eşinin hayattaki tek görevi senin ağzına bakmak değil.
kimse böyle bir hayat istemez kadın veya erkek bir yerde patlar ..
Kendine de fazla yükleniyorsun bence.
Bu kadar suçlu psikolojisine girmene de gerek yok. Sen mevzunda haklısın, tepkin yanlış olmuş sadece.
Bu da yapı meselesi, herkes güler yüz gösteremeyebilir bu tarz bir durumda.
Bırak gelmiyorsa gelmesin, zorla mı getireceksin.
Bugün gelmese yarın gelecek elbet.
O zaman oturup ciddi ciddi konuşmanın zamanı gelmiş, böyle eve gelmemeler filan asıl ciddi sorun bence. Her sıkıntımızda eve gelmeyeceksek işimiz var, düşme üstüne bence.
haklısın sanırım düşüncesizce hareket ettim.. ve şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
bence şimdi bilgisayarını kapat başından kalk, tv izle, duş al kitap oku biraz düşüncelerini dağıtacak birşey yap sakin ol ve bekle. elbette gelecek ve geldiğinde sen de sakinleşmiş olacaksın daha mantıklı konuşabileceksiniz eminim ama bence şu an bilgisayarın başından kalk ki bir sürü ses duyarak kafan daha fazla karışmasın.
sana naçizane tavsiyem.... çok gereksiz bir olay büyümesin daha fazla...
düşmeyimmi üstüne aramayımmı birdaha?
saat 12 gibi gelirim arkadaşlarla yemekteyim yazmıs