eşim annesinin faturasını ödüyor!!!

ödesin canım eşinin annesi sonuçta o

ödesin canım ödesin bakalım
Bende üni okuyan kardeşimin 2.ünisinin harcını yatırcam madem öyle buda böyle hatta sormucamda eşime gitcem yatırcam sona naptın paranı derse kardeşimin harcını yatırdım başka kim yatırcaktı ki dicem o bana öle dediya bekar çalışan kardeşi oldu halde bende başka kardeşte yok rahat rahat derim
Hıhhhhhhhh

doğurmuş,büyütmüş kendinden fedakarlık etmiş bir anne için;

oğlunun
25 tl lik faturasını ödemek için eşinden izin istemesi mi gerekir???

bir annenin cefasını ödemek için ömür yetmez...

anne olmadan anlayabileceğinizi sanmıyorum...

konuşmak yaşamaktan kolaydır...

eşinin içinden gelmiş ödüyor,ne mutlu ona..ancak takdir edilir bu davranış...

Haklısın canım haklısın
Sende çok zor şeyler yaşamışsın ee yaşayan anlar kısaca

ne olursa olsun o eşinin annesi, buzaman kadar onu besleyip büyüten yanında olan "anne" olan o. seninle olan durumu seni ilgilendirir. sonuçta eşin onların dolduruşuna gelmemiş. İkiniz arasında da farklı bağı var eşinin. sen anlaşamıyorsun yada sana yanlış yaptılar diye eşinin ailesiyle olan samimiyetine karışarak bunu kafana takman yersiz bence. sana olmasada ailesi onu büyütene kadar ne masraflar yapmıştır eşine. ömrü boyunca ailesinin faturasını ödese bile az gelir.
Hayatta ne sorunlar var. bence eşinide kendinede haksızlık edip üzme bu konuda. Eşinin kıymetini bil. hayatta ne kötü insanlarla karşılaşıp neler yaşayan bayanlar var ki televizyonlardan acıyla izliyoruz.
sen eşinin hep yanında ol,ona huzur ver...onun gözünde değerin saygınlığın ve asaletin gün be gün artacaktır emin ol...

böyle bir eşin oldugu işin şükretmelisin.. ya sen, eşinin ailesi için yaptığı, 3 ün 5 in hesabını yapıyorsan, senin iki yakan bir araya gelmez.
iyi misin sen???? anne o anne... yoldan geçen adam degil.

Son düzenleme:

saolun tşk ederim...umarım!

aynen katılıyorum arkadaşıma. ben de bazen öderim anneciğimin faturasını keşke elimden gelse daha çok yardım etsem. bazen kayınvalideme küçük hediyeler alırım mesela.herkes düğünden önce veya düğünden sonra kayınvalidesiyle sorunlar yaşıyor. ama en iyi çözüm unutmak.böyle şeyleri sorun etme ve lafını bile etme. iyi yapmışsın de.

evet şahsen ben izin istemesini en azından fikrimi almasını isterim
25 tl için güzel güzel söylense kimse hayır demez zaten, ama fikrin alınmazsa ben olsam ben de kıl olurum yani
sonra eğer cılkını çıkarırlarsa dur dersin
ama bu forumda görülen o ki kaynanalar hep yüz bulunca astarını da istiyo
az önce başka bi arkadaş konu açmış ya her şeyi eşim yapıo vs. diye
ayrıca doğurup büyütmek iyi anne olmuş anlamına gelmio
arkadaşın kaynanası için demiyorum onu bilemiyorum ama neler neler gördük burdan
sırf para zamanı çocuğu olduğu aklına gelenler filan

böyle bir eşin oldugu işin şükretmelisin.. ya sen, eşinin ailesi için yaptığı, 3 ün 5 in hesabını yapıyorsan, senin iki yakan bir araya gelmez.

farkındaysanız arkadaş üçün beşin hesabını yapmıyorum bana söylenmediği için kızıyorum demiş

böyle bir eşin oldugu işin şükretmelisin.. ya eşinin ailesi için yaptığın 3 ün 5 in hesabını yapıyorsan, senin iki yakan bir araya gelmez.

Bende de var o anneden canım.ELELEMİN EVİNE TEMİZLİĞE GİDEREK BENİM ÇEYİZİMİ HAZIRLADI ŞU AN HALA TEMİZLİĞE GİDİYOR Kİ BANA ALDIĞI EŞYANIN TAKSİTİ ÖDENSİN DİE AMA ANNE BİZ ÖDEYELİM DEDİĞİMDE SİZ DAHA GENÇSİNİZ ÇALIŞIN BİRİKTİRİN EV BARK EDİNİN NE OLURSA GENÇKEN OLUR BİZİM GÖREVİMİZDİ YAPTIK YAPACAZDA DİYOR BENİM YOL PARAMI ZORLA CEBİME KOYUYOR BUDA ANNE CANIM BUDA ANNE..
ben kendi annemi gördükçe daha çok üzülüyorum ama herkes bir değil işte..
eşim 36 yaşında evlenirken 10 lirası yoktu maaşını ailesinden esirgememiş herşeylerini yapmış 5 yıl flört ederken bir kere bile karışmadım para biriktir evlenecez demedim. Onun ailesine sorumluluğu var dedim kardeşleri para kazansada o abi dedim.,
Ama biz şu an evliyiz bizde bir aileyiz ve borçlarımız var. Sorun ödenen paralar değil sorun insanların kullanılması.Kullanılan ben ve ailemse kızmaya hakkım var. Tabiki oda annesi yapacak edecek ama rutin şekilde üstelik digiturk gibi özel birşeyin ödenmesi kabul edersiniz ki insanın zoruna gidiyor..

her kesin yazdıklarını okudumda "terrakota" nın yazdıkları çok hoşuma gitti. nasıl olgun ve güzel bir düşünce tarzı ve güzel bir üslup. katılıyorum.. böyle anlayışlı güzel düşünen insanlara Allah hep mutluluk versin istiyorum..hepiniz mutlu olun :)

iyide kötüde eleştiren herkesin amacı yol göstermek bir fikir vermek elbette o yüzden yorum yazan herkesten allah razı olsun.
Haklı yada haksız bulunmak değil inanın kafamı meşgul eden fikirlerden kurtulmak.Evlendim evleneli öyle yada böyle erkek tarafı ile ilgili problemlerim var ve olan bana oluyor artık üzülmek istemiyorum. O yüzden bir fikir almak danışmak hatam varsa düzeltmek kendimi toparlamak istedik
Herkese tüm yorumlara tşk ler....

ben konu sahibinini derdini çok iyi anlıyorum para değil mevzu. biz kadınlar duygusalız yapılanları unutamıyoruz. başkalarıda unutmasın istiyoruz. bir şey yapılacaksa eşimiz danışsın istiyoruz. ama öyle değil işte hayat boşver en iyisi hiç mevzu etme bunları. 5 yıl oldu bak bana üzeri çoktan kapandı bunların ben allaha havale ettim. kim kime ne yaptı o biliyor.

elbet annasi elbet para verecek. ama yaşanmışlıklar ne olacak konu sahibinini bakış açısı ile de bakalım lütfen. kimse kimseye annenden vazgeç demiyor sadece gizli iş çevirme, benden onay al istiyor. bir kadının en doğal hakkı bu.

aman canım sen annesini takıyon ben hangi birini takayım ailesinden geçtim. benimki o zor durumlarımız da arkadaşlarına bile ne paralar verdi halada veriri çok kızmama rağmen. ha birde at yarışına döktüklerini sayayım mı şükür bıraktı at yarışını falan ama anla işte daha beteri de var. benim durumumdan çok çok kötülerini yaşayanda olmuştur.
en iysi vurdum duymaz olmak.ne yapalım böyle avutacağız işte birbirimizi :)))

Aranızda ne geçerse geçsin ailesiyle, ailesinin durumu ne kadar iyi olursa olsun eşiniz onların çocukları..

BUNU dert etmeniz bile akla ziyan..

yorum yapacaktım ama gerek kalamdı tümüyle katılıyorum benim eşimde ödüyor ben karışmam bende yeri gelir anneme yardım ederim...

hayat müşterektir... bende pek hoşlanmam k.valideden ama faturası umrumda olmaz basit şeyler bunlar...bizim gibi büyük insanların yanında söz konusu olmaz lafını bile etme eşine cnm..

Bu hep böyle olacak herzaman onların aileleri haklı ya anaları olmassa ya kardeşleri
aaa onlar hep yardımcı oldular annesi hep sevdi sanki biz taşın deliğinden çıktık maalesef
bu durum böyle haklısın bende sinir oluyorum ama başımın gözümün sadakası olsun diyorum
içimden tabi Ben elimden geldiğince az bahsediyorum
az soruyorum o konustuğunda bile merak etmiomuş görüntüsü veriyorum
napalım Allah kocalarımızın gözlerini açsın akıl fikir versin ne diyim

tşk ederim canım

Haklısın onların asla yapmayacağı şeyi yapıyoruz
tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…