her kesin yazdıklarını okudumda "terrakota" nın yazdıkları çok hoşuma gitti. nasıl olgun ve güzel bir düşünce tarzı ve güzel bir üslup. katılıyorum.. böyle anlayışlı güzel düşünen insanlara Allah hep mutluluk versin istiyorum..hepiniz mutlu olun :)
Ben ailesini silsin atsın demedim aksine o silerken ben silme dedim...Yaptıklarına yapamazsında demedim para v.s. gibi şeylere
baştan okudunuz mu bilmiyorum ama ben başka yerdeyim siz başka...
Genede tşk ederim olan benim akıl sağlıma oluyor oda kesin...
Bu hep böyle olacak herzaman onların aileleri haklı ya anaları olmassa ya kardeşleri
aaa onlar hep yardımcı oldular annesi hep sevdi sanki biz taşın deliğinden çıktık maalesef
bu durum böyle haklısın bende sinir oluyorum ama başımın gözümün sadakası olsun diyorum
içimden tabi Ben elimden geldiğince az bahsediyorum
az soruyorum o konustuğunda bile merak etmiomuş görüntüsü veriyorum
napalım Allah kocalarımızın gözlerini açsın akıl fikir versin ne diyim
Ben ailesini silsin atsın demedim aksine o silerken ben silme dedim...Yaptıklarına yapamazsında demedim para v.s. gibi şeylere
baştan okudunuz mu bilmiyorum ama ben başka yerdeyim siz başka...
Genede tşk ederim olan benim akıl sağlıma oluyor oda kesin...
İşte lütfen bu taraftan bakmayın, duygusal yaklaşmayın..
Sizin hangi tarafta olduğunuzu biliyorum ; gizli yapması ya da çok sonra öğrenmeniz..
Ama bence bu bile problem değil ki..
Siz sadece çok kırgın olduğunuz için objektif bakamıyorsunuz yapacağınız tek şey bakış açınızı değiştirmeniz.
Kendinize, yuvanıza yazık edersiniz..
Eşiniz bir süre sonra sizin ailenize aynı şeyleri yapar ve artık ne yaparsanız yapın durduramazsınız yokuş aşağıya giden davranışları..
hayatla dalganı geç...
kimsenin içini acıtmasına izin verme
beklentilerini az tut insanlardan
pozitif düşün
nefes al ve şükret....
sonra aç oynak bir müzik ve oyna