EŞİM ANNESİ İLE BİRLİKTE YAŞAMAYI KABUL ETMEZSEM BOŞANACAK BENDEN

Bılemedım
senın bu durumda anenn olsaydı annenı bırakırmıydın?
zıra ben bırakmazdımda

Hanimkoylu erkek duydumda,bu kadar anamkőylü erkeği bu bdv de gördüm..Ne bunlar böyle yahu...Elbette ki anne baba kutsaldir,sahip çıkılır gerekirse birlikte yaşanılır..herşeyin ve herkesinde bir sınırı olmalı...

Okuyunca çok sinir oldum. Eşinizin size hiç saygısı yok, annesini memnun etmek için sizi feda ediyor. Annesinin de hoşuna gidiyor, bu ne yüzsüzlük! Aynı evde oturunca ne oluyor, onu anlamıyorum. Neden bu kadar meraklı kayınvalideler aynı evde oturmaya? Hangi devirde yaşıyoruz?
Cahil insanlarla anlaşmak çok zor, eşlerimizin anneleri değerli sanki bizimkiler değersiz. Aynı durumda sizin anneniz olsaydı eşiniz ister miydi?
Diyelim ki kayınvalideniz geldi ve eşinizden ayrıldınız? Eşiniz bunu gururuna nasıl yedirecek 3 çocuklu eşini gönderip annesiyle oturmayı. Sizden ayrı yatmasın gitsin anneciğiyle yatsın. Annesi de ninni söyler.
Allah yardımcın olsun senin de

okadar çok sıkıştım okadar çok bunaldımki kayınbabam vefat edeli 1 seneye yaklaştı kaynanam yalnız yaşıyodu iki kirası bir maaşı var sağlığı yerinde 52 yaşında. eşim kayınbabam öldüğü günden beri annemi yanıma almak istiyorum diye baskı yapıyor bana ben istemiyorum çünki biz 10 yıllık evliyiz ve 3 yıl birarada oturduk ve bu üç yıl benim ömrümden 20 yıl götürdü kaynanam çok bencil bi insan anlayışsız sadece kendini düşünür evimize kimse gelsin istemez özelliklede benim ailem ve arkadaşlarım. hep laf eder oğlumun kazancını yiyolar diye. napıcağımı şaşırdım son bir aydırda eşimle aramız hiç iyi değil annemi yanımıza almazsak benden kocalık bekleme diyo boşansam 3 çocuğum var. babamların maddi durumu iyi değil eşim yatakları bile ayırdı benimle yatmıyo. kaynanamda hergün akşam eşimi arıyo oğlum dünden kalan çayı içiyorum işte oğlum akşam yemek yemedim tek başıma canım bişey istemiyo oğlum gec uyandım birden çok korktum gibi laflar ediyo. evi bize yürüyerek 10 dk. mesafede. eşime en azından bizim apartmanda alt katımız boş evini oraya taşıyalım diyorum o şekilde bi anlamı olmaz diyo eşim den başka 2 oğlıu daha var ama onların hiç umrunda değil. yani anlayacağınız aynı evde yaşamayı kabul etmezsem boşanıcaz kabul edersemde biliyorum huzurumuz kalmayacak ve yine boşanmalık olucaz. eşim annesinin yanında bana karşı çok değişiyo tersler beni dikkate almaz . her iş benden beklenir offffff çok bunaldım....

Kadının rızası olmadan k.valide ve k.peder ile aynı evde zoraki oturma direk boşanma sebebidir.
Avukat arkadaşlarımız bu konuda daha detaylı bilgi verirler size..

okadar çok sıkıştım okadar çok bunaldımki kayınbabam vefat edeli 1 seneye yaklaştı kaynanam yalnız yaşıyodu iki kirası bir maaşı var sağlığı yerinde 52 yaşında. eşim kayınbabam öldüğü günden beri annemi yanıma almak istiyorum diye baskı yapıyor bana ben istemiyorum çünki biz 10 yıllık evliyiz ve 3 yıl birarada oturduk ve bu üç yıl benim ömrümden 20 yıl götürdü kaynanam çok bencil bi insan anlayışsız sadece kendini düşünür evimize kimse gelsin istemez özelliklede benim ailem ve arkadaşlarım. hep laf eder oğlumun kazancını yiyolar diye. napıcağımı şaşırdım son bir aydırda eşimle aramız hiç iyi değil annemi yanımıza almazsak benden kocalık bekleme diyo boşansam 3 çocuğum var. babamların maddi durumu iyi değil eşim yatakları bile ayırdı benimle yatmıyo. kaynanamda hergün akşam eşimi arıyo oğlum dünden kalan çayı içiyorum işte oğlum akşam yemek yemedim tek başıma canım bişey istemiyo oğlum gec uyandım birden çok korktum gibi laflar ediyo. evi bize yürüyerek 10 dk. mesafede. eşime en azından bizim apartmanda alt katımız boş evini oraya taşıyalım diyorum o şekilde bi anlamı olmaz diyo eşim den başka 2 oğlıu daha var ama onların hiç umrunda değil. yani anlayacağınız aynı evde yaşamayı kabul etmezsem boşanıcaz kabul edersemde biliyorum huzurumuz kalmayacak ve yine boşanmalık olucaz. eşim annesinin yanında bana karşı çok değişiyo tersler beni dikkate almaz . her iş benden beklenir offffff çok bunaldım....
10 yıllık evlilikte eşin sana böyle bir dayatma yapabiliyorsa zaten evlilikte sorun var kayınvalide bahane.Boşanmayı göze alan adam,kayınvaliden gelse de boşanacak duruma gelirsiniz.Boşan de.Boşansın bakalım boşanabiliyorsa.

52 yaşındakş bir kadın kendine bakamayacak yaşta değilidir,ben bile 51 yaşındayım bu durumda ben olsam kapımı kapar tek başıma hayatımı devam ettiririm..Büyüklerimizi elbette tek başlarına bırakmayız ama,yanında yaşamak heleki zorlamayla olacak şey değil..Kadın resmen acıtasyon yapıyor..

Heh bir an kendi kocam aklima geldi kardes okadar seyden sonra o kavgalardan sonra esim biz Ankaraya kv yanina tasinalim demisti bende hayir demistim benim gozumde bu hic fark etmez sonucta dip dibe yasamicakmisin yasicaksin tamam he sen gitmisin ha o gelmis sonuc ayni gelmezsen demisti bosarim seni bende dayanamadim bosa dedim en sonunda gencecik yasimi ananin evinde curutucemi arkandan vir iki aglar sususarim hayatima bakakarim demistim bakti ciddiyim cit yok sartini sun ve uzuldugunu belli etme canim alt kata tasinsin sen gun icerisinde ihtiyaclari olursa idami ettirirsin zaten kocanadapes dorusu okadar yillik es bosanilirmi zaten kv fitneci oldugu belli ana olan uxulmesin diye bolr seyleri anlatmaz sirf yanina alsin diye anlatiyor

Nasıl bir adam üç çocuğunun anasını bu kadar kolay silebilir anlaşılır değil. On yıllık evlilik kolaymı öyle!!

Kendisi gitsin anasinin yanina.
Net tavrinizi koyun bence, ayrilacagini sanmiyorum, sizi zorluyor sadece kabul edin diye.
Gerekiyorsada bosanin, boyle hayat mi olur.

52 yas nedir ya, millet 80 yasinda yalniz yasiyor kimseye yuk olmamak icin.. duskundur, hastadir anlarim da, ne geregi var yani?
esine demogoji yapiyo kadin anladigim kadariyla, acindirip kabul ettirecek kendini..
istemiyorsan ve huzurunuzun bozulacagima eminsen kabul etme kesinlikle.. cirkefce kavgalara da girme.. bu sebepten bosanacam diyosa da, korkup yalvarma, cunku ardi arkasi gelmez o dakikadan sonra.. bosanmak ona bu kadar kolaysa, sana da kolay gibi davran.. bosanacagini da sanmiyorum esinin, seni sindirmek icin yapiyor bence.. tabi esini taniyan sensin, orta yolu daha iyi bilirsin.. restlesme de eziklesme de..

• Beğen
Reactions: anu
52 yaşındakş bir kadın kendine bakamayacak yaşta değilidir,ben bile 51 yaşındayım bu durumda ben olsam kapımı kapar tek başıma hayatımı devam ettiririm..Büyüklerimizi elbette tek başlarına bırakmayız ama,yanında yaşamak heleki zorlamayla olacak şey değil..Kadın resmen acıtasyon yapıyor..
51 he?
Maşallah!
Şişşştttt!!!
Her yerde söyleme!
mmuuucccckkksssssss

Benim anlamadigim adamlarin kadini ikna etmesi gerekirken annem nolur bizle yasasin diye kadınlar niye tehdit edilen konuma düşüyor.

Bu kadar yüzü neden veriyorsunuz esinize?

Ben annenle yasamamayi hakli sebeplerle kabul etmiyorum ve etmeyeceğim. Diyip oturacaksiniz.... birakin ne hali varsa görsün bosarsa da bosasin
Nedir yani bu yalvarma hali?

Hayatımda böyle bi saçmalık duymadım .
3 çocuğunun annesini gayet sağlıklı olan annesiyle diz dize oturmak için silip atacak yani .
Alt katınızda otursun ki aslında buna bile gerek yok.
Sonuç olarak 10 dk lık mesafede yaşıyormuş .
Tabi amaç yakın olmak değil , aynı evde yaşayıp kendine baktırmak .

insanlara burdan 'boşan' demek çok kolay, kadın gidecek yerim yok diyor, ailemin de maddi durumu iyi değil diyor, adam nafakayı da ödemezse çocuklarıyla ortada kalacak... zaten alacağı nafaka da ne kendisine ne de 3 çocuğuna yeter... boşanınca herşey daha mı iyi olacak yani?

o konuyu baskasi icin acmistir kesin :KK53:
konu sahibi, bir de bedensel engelliyim demissin baska bi konunda, esin bu durumda nasil zorlayabilir seni annesine bakman icin?

yok valla konuya baktım kendisi için açmış. gayet de aramam doğru mu falan demiş.

biri gene klavye başında kendini eğlendiriyor??!!!! :KK11:

bence alt kata tasınmasının hıc bır mantıgı yok.butun gun senın evınde olacak gıderse bı yatmaya gıdecek.amacları o zaten beraber yemek ıcmek gecelerı yalnız kalmamak o yuzden kabul etmıyo esınız.ayrıca on yıllık karısına uc cocugunun annesıne boyle davranan bı koca....ne dıyeyım sız doldurun.cok zorlarsa esınız sen gıt annenle yasa bız cocuklarımla burda gayet ıyıyız de..bilememdim ki ..

aynen ben de kesinlikle böyle olmak istemiyorum, Allah'tan benim önümde güzel bir örnek var, kendi kayınvalidem ve kayınpederim Hoppa

Senin adına çok sevindim .Tabiki bir elin 5 parmağı da aynı değil ama bize denk gelmedi işte. Allah mutluluğunu daim etsin şekerim.Hoppa

X