inanmıyorum ya benım eşimde boğa ben aslan ve 2 yıldır evlıyız ondan üstün olamam iş alanında olursam kızar depresyona girer ben iş alanında saygın bı yerım vardır oldugumuz ilde herkes benı nerdeyse abımden dolayı tanır ama bu duruma cok kızar yanı dıyecegım tek sorun işinizin ondan yuksek okulunuzun yuksek olması boğa erkeği kızıyorsa susun derim ben mesela sinirlensemde hıc konusmam suskunlugumdan anlar aslında boğa erkeği titizdir temızlemıs oldugunuzda kalk demenıze kızmamalı size baglı olmalı üzünce hemen pişman olmalı yanı bendekı öle üzerse üzdüğü anda pişmanlık duyar bız hıc siz kadar şiddetlı kavga etmedık henuz acaba hamılelıkden dolayı gergınlıkde yasıyor olabılırmısınız yolunda olmayan sağlıkdan dolayı
yükselenlerimz mi farklı acaba hülya hanım =) öyle konularda susuarım zaten arkadaşlarımız geldiğinde bile benim işim biraz görsel olduğu için dikkat çeker mesela onların bile yaptığı yorumları kısa yoldan kapattırırım. tabiki benim kadar gergin olmasını beklemiyorum ama enazından karısına böyle bi dönemde dahada özen göstermesi gerekirken sanki o hamileymişcesine sanki gerçekten üzülüyomuş gibi onu güçlendiren cümleler kuruyorum bebekle ilgili ki doktordan tüm olumsuzlukları ben duymama rağmen bazen söylediklerime kendim bile inanmak istiyorum kendime veremezken o gücü ona vermeye çalıyorum ki bizim yanımızda olsun diye..