- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
- Konu Sahibi hokokopoko
bıktım evlendiğim günden beri çekiyorum eziyetlerini kendi annemde çok üzülüyo sen okadınla yapamazsın diyo bunalımdayım annemde babamda al çocuklarını gel diyo bakarız bişekilde diyolar çok üzülüyorum evimden soğudum canım hiç bişey yapmak istemiyo. biliyorum alt kata gelsede sıkıntılı ama en azından o kendi evine gittikten sonra evimde rahat ederim diyorum ama kabul ettiremiyorum. kaynanam kendi evinde oturuyo evide yaşadığımız şehrin en güzel yeri çarşının ortası sıkılacağı korkacağı biyer de değil.
konu sahibi 11 ocak 215 tarihinde 2 yıl önce ayrıldığınız sevgilinizden bahsetmişsiniz ??????
ama bu konuda 10 yıllık evliyim demişsiniz ayrıca yaşınızda 24 gözüküyorrr ?????
Gülüyoruz ediyoruz ama doğru... Özellikle şunu hiç anlamış değilim arkadaşlar. Hani annelik duygusu evladı için her fedakarlık vs olayı var ya.. Özellikle erkek çocuk annesi için bu durum evlenene kadar sürüyor heralde. Neden derseniz "Bir anne (hadi gelini geçtim de) kendi öz oğlunun huzurunu bozmaktan nasıl bir çıkar sağlayabilir. Hani doğurdun büyüttün her fedakarlığı yaptın. Sırf mutlu olsun diye. Evlenene kadar mıydı?"
Anlamıyorum biri bana bunu açıklasın yahu..
fake olmadığını, 24 yaşında olup sevgilisinden ayrılanın kardeşi olduğunu (öyle yazdığı için) varsayarak yazıyorum çünkü anlatım dili olaylar gerçekten yaşanmış gibi
arkadaşım bak ailen arkanda ne güzel
bir şekilde bakarız diyorlar
eşin annesi için yatakları bile ayırmış, benden kocalık bekleme diyor oysa sen onun 3 çocuğunun annesi değil de yeni sevgilisi olsaydın, deli divane olurdu peşinde, senin eşin bu kadın nasıl olsa avucumda diyor, gidemez diyor, benden başka nasıl geçinecek diyor
bunları yutma
öyle kv ile mutsuz, huzursuz bir ortamda herşeyden önce çocuklara yazık
sen gidiyorum de, bak seyret neler oluyor
bence alt kat çözüm değil
böyle ilgi isteyen bir kv sizde otutrurken "çok uyukum geldi, şurda koltukta uyuyuvereyim" der, hatta uyuyakalır, bir süre sonra da boşu boşuna "niye alt kata masraf yapıyoruz"a döner olay
eşin seni sevmiyor da olabilir ona birşey diyemem ama saygı da duymuyor, bu çok kötü
resmen "annem senden değerli, sen umurumda değilsin"e getiriyor
ayrılma restini görürsen de şu reste hazır ol!
"çalışmıyorsun, gelirin yok, çocukları alırım!" sakın bu blöfü de yeme! çocuklar küçük, büyük olana da kendi seçimini yapma hakkı verilir.
sen bu adamın ve annesinin yanında sürüneceğine, var git kendi ailenin yanında sürün gerekirse, en azından seni seven insanlarla sevgi dolu sürünürsün
bu evde, öyle bir kv ve böyle bir eşle dış kapının dış mandalı olarak değil...
NeKHBeT , evet galiba evlenene kadar
valla burada yazılanları okuya okuya "oğlum var" diye kendimden korkar oldum