EŞİM ANNESİ İLE BİRLİKTE YAŞAMAYI KABUL ETMEZSEM BOŞANACAK BENDEN

bıktım evlendiğim günden beri çekiyorum eziyetlerini kendi annemde çok üzülüyo sen okadınla yapamazsın diyo bunalımdayım annemde babamda al çocuklarını gel diyo bakarız bişekilde diyolar çok üzülüyorum evimden soğudum canım hiç bişey yapmak istemiyo. biliyorum alt kata gelsede sıkıntılı ama en azından o kendi evine gittikten sonra evimde rahat ederim diyorum ama kabul ettiremiyorum. kaynanam kendi evinde oturuyo evide yaşadığımız şehrin en güzel yeri çarşının ortası sıkılacağı korkacağı biyer de değil.

konu sahibi 11 ocak 215 tarihinde 2 yıl önce ayrıldığınız sevgilinizden bahsetmişsiniz ??????

ama bu konuda 10 yıllık evliyim demişsiniz ayrıca yaşınızda 24 gözüküyorrr ?????En Büyük KK

Gülüyoruz ediyoruz ama doğru... Özellikle şunu hiç anlamış değilim arkadaşlar. Hani annelik duygusu evladı için her fedakarlık vs olayı var ya.. Özellikle erkek çocuk annesi için bu durum evlenene kadar sürüyor heralde. Neden derseniz "Bir anne (hadi gelini geçtim de) kendi öz oğlunun huzurunu bozmaktan nasıl bir çıkar sağlayabilir. Hani doğurdun büyüttün her fedakarlığı yaptın. Sırf mutlu olsun diye. Evlenene kadar mıydı?"

Anlamıyorum biri bana bunu açıklasın yahu..:mad:

fake olmadığını, 24 yaşında olup sevgilisinden ayrılanın kardeşi olduğunu (öyle yazdığı için) varsayarak yazıyorum çünkü anlatım dili olaylar gerçekten yaşanmış gibi

arkadaşım bak ailen arkanda ne güzel
bir şekilde bakarız diyorlar
eşin annesi için yatakları bile ayırmış, benden kocalık bekleme diyor oysa sen onun 3 çocuğunun annesi değil de yeni sevgilisi olsaydın, deli divane olurdu peşinde, senin eşin bu kadın nasıl olsa avucumda diyor, gidemez diyor, benden başka nasıl geçinecek diyor
bunları yutma
öyle kv ile mutsuz, huzursuz bir ortamda herşeyden önce çocuklara yazık
sen gidiyorum de, bak seyret neler oluyor

bence alt kat çözüm değil
böyle ilgi isteyen bir kv sizde otutrurken "çok uyukum geldi, şurda koltukta uyuyuvereyim" der, hatta uyuyakalır, bir süre sonra da boşu boşuna "niye alt kata masraf yapıyoruz"a döner olay

eşin seni sevmiyor da olabilir ona birşey diyemem ama saygı da duymuyor, bu çok kötü
resmen "annem senden değerli, sen umurumda değilsin"e getiriyor

ayrılma restini görürsen de şu reste hazır ol!
"çalışmıyorsun, gelirin yok, çocukları alırım!" sakın bu blöfü de yeme! çocuklar küçük, büyük olana da kendi seçimini yapma hakkı verilir.

sen bu adamın ve annesinin yanında sürüneceğine, var git kendi ailenin yanında sürün gerekirse, en azından seni seven insanlarla sevgi dolu sürünürsün
bu evde, öyle bir kv ve böyle bir eşle dış kapının dış mandalı olarak değil...

NeKHBeT NeKHBeT , evet galiba evlenene kadar
valla burada yazılanları okuya okuya "oğlum var" diye kendimden korkar oldum

ben de 52 yaşındayım.üstüne para verseler, oğlum ve gelinimle oturmak istemem.belki kaynananız da istemiyordur ama oğlu zorluyordur.
Yok canım ya, baksana, dünkü çayı içtim, tek başıma yemek boğazımdan geçmiyor diye oğluna duygu sömürüsü yapıyormuş. Allah akıl fikir versin.

H hokokopoko Olmadı tutalım alt daireyi sende ananla orada yaşa de şu koca müsvettesine!! Rahat rahat uyusunlar bir odaya iki yatak atıp. Aklı kalmasın anasında.

Off ne yilan sinsi kadinlar var ya..

her aksam oglunu arayip ettigi cumlelerden ben bile tiksindim inanin.

Kocaniz da aptal kusura bakmayin da o sozler buram buram sinsilik kokuyor...

3 cocugunuz oldugu halde yataklari ayiriyor hem de gencecik kadin daha 52 yasinda bunun icin...

Sabirlar diliyorum size isiniz cok zor. Bence zaten bu evlilik bitmis yatak ayirmak son raddedir ...

Cocuklariniza baksin gitsin anasinin dizinde yasasin 3 ay sonra nasil kicina bakarak donuyor.

Siz evinizde kalin o gitsin anasina

Ne kadar tuhaf bu erkekler ya. Madem anası ile yaşayacakmış, her şeyi anası için silip atıyor evlenmeyeymiş. Var mı öyle bir mantık. Annesi 52 yaşında, maaşı var, sağlık sıkıntısı yok. Ne diye annesini almak istiyor yanına. Madem çok düşünüyor alsın bir hizmetçi versin yanına o zaman. Ne demek senden kocalığımı bekleme demek, bu hakkı nasıl görüyor kendisinde. Bunlarda hiç akıl yok ya. Kız boşver al çocukları, al nafakanı bırak o adamı. Tehditle sana iş yaptırmaya çalışıyor. Öyle sinir oldum ki yavv!!!!

NeKHBeT NeKHBeT , evet galiba evlenene kadar
valla burada yazılanları okuya okuya "oğlum var" diye kendimden korkar oldum

Büyük konuşmak istemiyorum ama şu okuduklarımdan ve yaşadıklarımdan yola çıkarak ben böyle olmak istemiyorum.. Böyle davranılınca kendi çocuğunuda uzaklaştırıyorsun kendinden. Topuğumuza sıkmanın manası yok değil mi :KK66:

amarayıp baskı yapıyormuş abla

r var mı bilemem.ama bütün iş,eşte bitiyor.boşanmakla tehdit eden bir eşin yanında,bir gün dahi durmam
Yok canım ya, baksana, dünkü çayı içtim, tek başıma yemek boğazımdan geçmiyor diye oğluna duygu sömürüsü yapıyormuş. Allah akıl fikir versin.

H hokokopoko Olmadı tutalım alt daireyi sende ananla orada yaşa de şu koca müsvettesine!! Rahat rahat uyusunlar bir odaya iki yatak atıp. Aklı kalmasın anasında.

evet,duygu sömürüsü yapıyormuş ama gerçekten ortada,öyle bir kaynana varsa...
bir arkadaşın uyarısıyla,konu sahibinin ,eski konularına baktım da,bir bekar gibi yazış,bir evli.konularında ciddi çelişkiler var.hatta bir konusunu "evli olupta eski sevgilisini unutamayan var mı"diye açmış.

ha kusura bakmasın,çelişkiler için bir açıklama yapmış şimdi gördüm.eğer konusu doğruysa, özür dilerim.

evet,duygu sömürüsü yapıyormuş ama gerçekten ortada,öyle bir kaynana varsa...
bir arkadaşın uyarısıyla,konu sahibinin ,eski konularına baktım da,bir bekar gibi yazış,bir evli.konularında ciddi çelişkiler var.hatta bir konusunu "evli olupta eski sevgilisini unutamayan var mı"diye açmış.
Hadi ya, yine me bir aklısıra uyanık bizimle eğleniyor? Allah ona da akıl fikir versin ne diyelim. Yalan dolan ile milleti meşgul ediyorsa, birgün uydurduğu başına da gelir zaten.

ne vicdansız anlayışsız bir eşin varmış

bunca yıllık eşine 3 çocuğunun annesine tehditle istediğini yaptıracak.

üstelik kadın elden ayaktan düşmüş değil birşey değil

maddi durumu da iyiymiş.

ne gerek var ki.

3 çocuktan sonra ne olursa olsunn odun da adama bak...
Çok bencil, alt katta ki dairede bile olmasını kabul etmiyor...
İşiniz çok zor Allah yardımcınız olsun...

Yada ben o adamı boşardım yüklüce bir nafaka ve tazminatta isterdim ayrı ewe çıkardım çocuklarımla çalışırdım da....

Zaten ortada bir evlilik yok ki, kalmamış ki. Ne demek ya 3 çocuğunun annesine seni boşarım demek. Boşarsa bile nafaka vermek zorunda. Diğer iki oğlunun eşleri de istemiyordur eşleride onları dinliyordur. Herkes yuva yıkma meraklısı değil eşiniz gibi. Birde yaşlıda değilmiş ki

Büyük konuşmak istemiyorum ama şu okuduklarımdan ve yaşadıklarımdan yola çıkarak ben böyle olmak istemiyorum.. Böyle davranılınca kendi çocuğunuda uzaklaştırıyorsun kendinden. Topuğumuza sıkmanın manası yok değil mi :KK66:

aynen ben de kesinlikle böyle olmak istemiyorum, Allah'tan benim önümde güzel bir örnek var, kendi kayınvalidem ve kayınpederim Hoppa

bıktım evlendiğim günden beri çekiyorum eziyetlerini kendi annemde çok üzülüyo sen okadınla yapamazsın diyo bunalımdayım annemde babamda al çocuklarını gel diyo bakarız bişekilde diyolar çok üzülüyorum evimden soğudum canım hiç bişey yapmak istemiyo. biliyorum alt kata gelsede sıkıntılı ama en azından o kendi evine gittikten sonra evimde rahat ederim diyorum ama kabul ettiremiyorum. kaynanam kendi evinde oturuyo evide yaşadığımız şehrin en güzel yeri çarşının ortası sıkılacağı korkacağı biyer de değil.

ailenden desteği almışsın baktın seni çok zorluyor o zaman onu onu silahıyla vur boşanalım de ailenin yanına git sonra evde sen yokken anasıyla gül gibi geçinir...

anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz, eğer eşiniz hem 3 çocuğuna hem de boşadığı karısına nafaka verebilecek güçteyse buyursun boşasın derim.
ne güzel aileniz arkanızdaymış, gel çocuklara biz bakarız diyorlamış, bugün bu topraklarda hala "gelinlikle çıktın, kefeninle dönersin" diyen aileler var.
en kötü ne olur biliyor musunuz, 3 çocuğunuzla boşanırsınız anneniz çocuklarınıza bakarken siz çalışır başınız dimdik, onurlu gururlu bir şekilde evlatlarınıza bakar onlara annelik yaparsınız.
ben bekarım malum laf bekara eş boşamak kolaydır ama unutmayın lütfen siz ve evlatlarınız dünyadaki herkesten değerlisiniz. bakın 9 yaşındaki çocuğunuz olan bitenden etkileniyormuş. eşiniz nasıl annesini düşünüyorsa siz de çocuklarınızı düşünün ve eşinizin restini görün.
inanın evliye de eş boşamak bekardan daha kolay değil.
öyle ya anam gelir ya sen gidersin kolay denir de yapması zor.
ve bu arada asla ve asla alt katınıza almayın kayınvaldenizi, sabahın köründen akşamın kör vaktine kadar başınızda olur. elbette oğlunun evidir, hakkıdır ama böyle kayınvaldenin değil.
içinizi ferah tutun ve bence şantaja boyun eğmeyin. sabır dilerim size ve çocuklarınıza

Böyle bir konuda işi boşanmaya götürecek kadar restleşen adama kurulacak cümle: "Sen zahmet etme, ben dilekçeyi yarın veriyorum."
Bak nasıl kedi gibi oluyor o aslan parçası.
Bu nedir arkadaş böyle.

Kimse kayınvalidesine bakmakla yükümlü değil.
Bu tamamen vicdan meselesidir ve okuduğum kadarıyla kayınvaliden ile bir süre beraber yaşamışsın ve burnundan gelmiş.
Bu yaşından sonra elalemin derdiyle uğraşma derim. Kadınız diye hayatımız ya çocuklarımız ya eşimiz oluyor bir de saygısızlık görüp hizmet etmemiz bekleniyor.

Eşinle düzgünce konuşmayı dene, kesinlikle boşanmak istemiyorsan iyi ben boşanırım deme bırak o uğraşsın.

Ömrünü tuketmelerine izin verme bacım.boşan daha iyi.insanın karısına biraz saygısı sevgisi olur. Anasına bakıcı mı arıyor

X