• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem bizi mahvetti..

empati ne demek allahaşkına? bir anne-babaya "oğullarının da olan bir eve" "gelmeyin" demek herhalde bu kelimeyi hiç duymamış olmayı gerektirir. asla kendinden ödün vermemişsin belli zaten,aynen devam.iyiler de layığını bulsun iki dünyada da kötüler de.aynen katılıyorum,ben de umuyorum eşiniz geç olmadan gerçeği görür.zaten yazım tarzınız ve üslubunuz çok güzel ele veriyor kişiliğinizi.güneş balçıkla sıvanmıyor yani:1::1:
bence de bir derdiniz var,doğru yere açmışsınız konuyu,ama kimseyle değil kendinizle derdiniz...

size sadece gülerim:1: ve acırım aklınıza

şurdaki konulara bakıyorum da, o toplumun temeli dediğimiz, sağlam - yıkılmaz bildiğimiz Türk aile yapısı ne kadar da bozukmuş meğerse. aldatanlar, dayak atanlar, kötü kedi şerafettin kaynanalar. Allah ıslan etsin bu insanları ya. kendine yapılmasını istemediğin her şeyi başkalarına yap olarak anlamışlar bunlar o malum sözü. benim çocukluğumda bile her şey daha güzeldi, düzgündü sanki, yazık şu topluma. tabi, birilerinin sistemli olarak çalışmasıyla oluyor bu toplum bozmalar (toplum müh. ya da), kendi kendine olmuyor. Allah gözünü açsın şu insanların ne diyim.

konunuzla alakalı olmadı doğrudan, kusura bakmayın. bence her sorun için geçerli olan çözüm, size bir yanlış yapıldığında zaman geçirmeden ve doğrudan (yani ima ederek, laf sokarak değil) o kişiye rahatsızlığınızı söylemek. yanlış anlaşılma varsa, iyi niyetliyse ne ala. yok, her şey açık olduğu halde anlamazdan geliyorsa o kişi kötü biridir, bildiği - yaptığı şeyleri saklıyordur. ama haklıyken haksız çıkmamak için içinize atmamak, hata olduğunda kimseden saklamadan açıkca o kişiye yaptığını, gerekirse topluluk içinde ve sakince sormak gerek: sen böyle böyle yaptın, neden? diye. bu birkaç kere tekrarlanırsa zaten sizin haklı olduğunuz kendi kendine ortaya çıkar. ha o kişi pişkinliğe vuruyoe hala devam ediyorsa o zaman tak diye kesersiniz. çünkü sadist insanlara uğraşacak bir kurban bulamamak acı verir, onlar yaşam enerjilerini başkalarına acı çektirip bunu izlerken aldıkları zevkten karşılarlar.

mükemmel bir tepit yapmışsın arkadaşım. helal olsun sana.

Tabiki herkes kendi yaşadığını bilir fakat o anne baba olmasa idi eşiniz nasıl olucaktı ne kadar kötü olurlarsa olsunlar kimse ailesinden vazgeçemez eşiniz sizi seviyorki ailesine evime gelmeyin dediğiniz halde sizdende vazgeçmemiş adamcağızı arada bırakmayın daha yapıcı olabilirsiniz eşiniz ve mutluluğunuz için ..

size sadece gülerim:1: ve acırım aklınıza

evet cnm haklıısn herkes gülüyor zaten güniz bacının yorumlarına.
kendini haklı sanıyor ama herkes yorumlarına şaşırıyor.
çünkü tam bır kaynana aşığıdır kendısı.
herkesten farklı yorum yaptıgı için topiklerde hemen baş gösteriyor.
nerdeyse herkesle tartışıyor.
Allah çene vermiş gerisini goyvermiş hahytt..:27:

evet cnm haklıısn herkes gülüyor zaten güniz bacının yorumlarına.
Kendini haklı sanıyor ama herkes yorumlarına şaşırıyor.
çünkü tam bır kaynana aşığıdır kendısı.
Herkesten farklı yorum yaptıgı için topiklerde hemen baş gösteriyor.
Nerdeyse herkesle tartışıyor.
Allah çene vermiş gerisini goyvermiş hahytt..:27:

size sadece gülerim:1: Ve acırım aklınıza

ayıp ediyorsunuz hanımlar.kimse kimseye hakaret edemez burda:20::20: Modlar müdehale lütfen

canım allah yardımcın olsun ama kocan sevıyosan kaynanan ıcın ayrılma kotu olma ama erkeklerde de hata var karılarını ezdırmeyecekler laf soyltmeyecekler annesıne dmesı lazım anne o benım karım savunacak erkek dedıgın de yaa senı koruyup kollamak kadar sana laf soylettırmemesı gerek azdırmemesı gerek ne bılım canım ıns duzelır allah vıcdan versn kaynanana coluk cocuga karıssımıısız daha ne ıstıyor senden yaa uzuldum

Keşke "evime gelmeyin" demeseydiniz,ağır olmuş..Uzak şehirlerdesiniz sonuçta bu bir avantaj aslında,dipdibe değilsiniz..Ayrıca sayfaları okudum ama mahvolmuş bi hayat göremedim ben...

böle yüzsüz bencil kaynanaları hiç anlamıyorum :47: açık açık gelme diyorsunuz ve cevapları insanı iyice delirtiyor...eşinizde beni karıştırmayın barış gibisinden işin kolayına kaçıor belliki...benzer durum bir akrabamızın kıznın başında var ewlendikten sonra kayınvalidesi kapağı atmış kızın ewine huzur falan vermiyormuş kızcağız surat yapınca bozuluncada senin ne istediğinin farkındayım ama kusura bakma benim oğlum valizimi kapıya koymadığı sürece gitmem bu ewden burası benim oğlumun ewi demiş kıza diğer oğlumuda gidemem gelinle anlaşamıyorum demiş açık açık yani o gelin açıkgöz sen safsın çekiveksin mecburen demiş kızcağıza bişey demiyorum böle insanlara :47:

Back